Inscrie firma »

detergent vase profesional 4 kg - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre detergent vase profesional 4 kg
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Detergent vase profesional 4 kg

DETERGENT VASE PROFESIONAL 4 KG


PIATTI SPECIAL Detergent neutru, concentrat, pentru spalarea manuala a vaselor ... »
Buyer Member 12 ani
Mures
 Detergent vase

Detergent vase


Detergent vase Bril este un detergent cu puternice proprietati de curatare... si degresare a vaselor de bucatarie. Este activ si in apa rece datorita continutului... de emolienti este delicat cu pielea dumneavoastra. Ambalat la pet 5kg. Pret 15 ron/ pet ... »

Pret: 3 RON
Oferit de:SC Prodivex SRL
Buyer Member 11 ani
Sibiu
 Detergent pudra renova perform

Detergent pudra RENOVA perform


Pulbere pentru masini de spalat vase profesionale Descriere : Detergent pudra... pentru curatarea de baza a vaselor in bazine de imersie sau in masini automate... de spalat vase. Indeparteaza cu usurinta depunerile incrustate de proteine si petele ... »

Pret: 677.88 RON
Buyer Member 7 ani
Giurgiu
 Detergent detartrant

DETERGENT DETARTRANT


Produsul poate fi utilizat pentru curatarea tartrului de pe vasele de bucatarie...,cazi de baie,chiuvete,vase WC.Poate fi folosit si pentru obtinerea luciului la vasele... neutilizate perioade lungi de timp. Dilutie:1 la 5 (o parte detergent la 5 parti apa ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Detergent degresant

DETERGENT DEGRESANT


detergent la 40 parti apa) pentru spalari sub presiune. Ambalat : 4,10 si 20 kg....Produsul poate fi utilizat pentru degresarea suprafetelor,vaselor... parte detergent la 5 parti apa) pentru spalari manuale 1 la 40 (o parte ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Stovil power- detergent profesionalvase automat ape

STOVIL POWER- DETERGENT PROFESIONALVASE AUTOMAT APE MEDI 6 KG


ãlat vase cu sistem de dozare automat, formulat astfel: Detergent: excelent...Detergent alcalin, igienizant, pentru maºini industriale de sp... petelor ºi a depunerilor de calcar pe vasele spãlate ºi pe ma ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Detergent pentru masini de spalat

DETERGENT PENTRU MASINI DE SPALAT VASE


Detergent profesional pentru masini de spalat vase.Dilutie:1 la 50 (0 parte... detergent la 50 parti apa) pentru spalari sub presiune. ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Neopol gel detergent manual vase

NEOPOL GEL DETERGENT MANUAL VASE ANTIBACTERIAN CON 20% -SANITEC


Cod.: 1270 Mod de ambalare: 1 buc x kg 5 Cod EAN: 8032680392825 Testat... dermatologic Detergent gel ultra concentrat antibacterian cu parfum de l...ãmâie de Sicilia pentru spãlarea manualã a vaselor. Degreseazã î ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Piatti limone verde detergent de

PIATTI LIMONE VERDE DETERGENT DE VASE LAMAIE VERDE -SANITEC


Cod.: 1240 Mod de ambalare: 2 buc x kg 5 Cod EAN: 8032680391729 Detergent... de vase concentrat cu pH neutru, formulat pentru spãlarea manual...ã a vaselor. Degreseazã în profunzime menþinând mâinile moi ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Piatti agrumi detergent vase gel ultra-degresant 16%

PIATTI AGRUMI DETERGENT VASE GEL ULTRA-DEGRESANT 16% -SANITEC


Cod.: 1230 Mod de ambalare: 2 buc x kg 5 Cod EAN: 8032680391699 Testat... dermatologic Detergent gel ultra-degresant antibacterian pentru spãlarea manual...ã a vaselor. Eliminã unsoarea, grãsimea, uleiul, resturile de alimente º ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Detergent rufe-atomic ultra pulbere

DETERGENT RUFE-ATOMIC ULTRA PULBERE PROFESIONAL -SANITEC


Detergent ENZIMATIC ATOMIZAT complet ideal pentru rufele de spalat manual.... Domeniu de utilizare: cearceaf, fete de masa, halate, prosoape, lavete vase Pentru... : hoteluri ,restaurante, pensiuni ,spalatori automate,cantine etc Dozare: 20-30g/kg ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Detergent rufe profesional -atomic

DETERGENT RUFE PROFESIONAL -ATOMIC POWER PULBERE -SANITEC


Detergent ENZIMATIC complet, ideal pentru spalarea rufelor manual cat.... Domeniu de utilizare: cearceaf, fete de masa, halate, prosoape, lavete vase Pentru... : hoteluri ,restaurante, pensiuni ,spalatorii automate,cantine etc Dozare: 20-30g/kg ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Jaspe acid - 25 kg

JASPE ACID - 25 kg


.Dozare 1-10g per litru de apa folosita de masina de spalat vase. Concentratie ... »

Pret: 382 RON
Buyer Member 8 ani
Timis
 Detergent pentru masini automate de spalat

Detergent pentru masini automate de spalat vase Apex Ultra


Detergentul ultra-solid de spalat vase si aditiv de clatire Descriere... : Detergentul ultra-solid de spalat vase de la Ecolab este un detergent pentru spalarea... obiectelor, destinat utilizarii profesionale. Conceput pentru a fi utilizat cu apa ... »

Pret: 276.98 RON
Buyer Member 7 ani
Giurgiu
 Masina spalat pahare si vase 500×500 mm cu

Masina spalat pahare si vase 500×500 mm cu pompa clatire, pompa detergent


Masina de spalat vase si pahare profesionala prevazuta brate din ABS. Masina... de spalat vase sau pahare cu pompa clatire, pompa de detergent si pompa evacuare incluse... exterioare: 600x650x820h mm Greutate: 75 kg Pompa pentru clatire instalat din fabrica ... »

Pret: 2162.83 EUR
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Masina spalat pahare si vase 500×500 mm cu

Masina spalat pahare si vase 500×500 mm cu pompa clatire, pompa detergent


din fabrica Masina de spalat vase si pahare profesionala prevazuta brate din ABS. Masina... de spalat vase sau pahare cu pompa clatire, pompa de detergent si pompa evacuare incluse... Dimensiuni exterioare: 600x650x820h mm Greutate: 75 kg Pompa pentru clatire instalat ... »

Pret: 2161.34 EUR
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Piatti pompelmo rosa &the verde detergent vase

PIATTI POMPELMO ROSA &THE VERDE DETERGENT VASE ULTRA-DEGRESANT GEL CONC16


Cod.: 1210 Mod de ambalare: 2 buc x kg 5 Cod EAN: 8032680391675 Testat... dermatologic Detergent gel ultra-degresant antibacterian pentru spãlarea manual...ãa vaselor. Eliminã unsoarea, grãsimea, uleiul, resturile de alimente º ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Limcal / limcal b - 5 kg

LIMCAL / LIMCAL B - 5 kg


Anticalcar pentru masinile de spalat vesela, avand eficienta in cazul spalarii cu apa calda sau apa rece. Poate fi folosit si la intretinerea piscinelor si a suprafetelor de curatat dupa lucrari de constructie.... ... »

Pret: 74 RON
Buyer Member 8 ani
Timis
 Tablete pentru masini de spalat vase

Tablete pentru masini de spalat vase


-o in compartimentul pentru detergent. FOLOSIRE : Masini de spalat vase profesionale si saibe...Tableta de detergent cu agent de clatire pentru masina de spalat vase Descriere... spalarea veselei in masinile de spalat vase si masinile de spalat pahare. Detergent ... »

Pret: 101.99 RON
Buyer Member 7 ani
Giurgiu
 Masina de spalat vase cu capota

Masina de spalat vase cu capota


farfurii/ora Brate spalare din otel inoxidabil Greutate: 135 kg Optional: Pompa... de evacuare apa, pompa de dozare detergent, dedurizator apa Nu include masa intrare-iesire ... »

Pret: 3724 EUR
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Masina de spalat vase, tavi, oale

Masina de spalat vase, tavi, oale


. Inaltime maxima 400 mm Greutate: 80 Kg Brate de spalare / clatire superioare... Umplere automata apei Dispenser electric pentru clatire. Distribuitor de detergent... detergent Indicator temperatura Dotari standard: 1 suport din otel inoxidabil pentru 4 ... »

Pret: 2473.96 EUR
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Masina de spalat vase si pahare, cos 500x500mm

Masina de spalat vase si pahare, cos 500x500mm


kg Optional :pompa evacuare apa- 99 euro +TVA dozator detergent - 85 euro +TVA... si inferioare Sistem de scurgere cu preaplin Conexiune dozator detergent si pompa ... »

Pret: 1485 EUR
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Masina de spalat vase mari, cos 1320x700 mm

Masina de spalat vase mari, cos 1320x700 mm


: 315 kg Include 1 cos Dispenser agent clatire Dozator de detergent Exterior... si interior din otel inoxidabil Sistem de scurgere cu preaplin Conexiune dozator detergent ... »

Pret: 12031 EUR
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Masina de spalat pahare, vase, tacamuri cos

Masina de spalat pahare, vase, tacamuri cos 500x500mm,


cos pentru vase Optional:pompa evacuare apa si dozator detergent... Conexiune dozator detergent si pompa de evacuare Incalzire si umplere automata... Kg Putere (W): 6300 In dotare :1 cosuri pentru pahare ,1 cos pentru tacamuri, 1 ... »

Pret: 2042 EUR
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Masina de spalat pahare, vase, cos 400x400mm,

Masina de spalat pahare, vase, cos 400x400mm,


cos pentru vase Optional:pompa evacuare apa si dozator detergent... Conexiune dozator detergent si pompa de evacuare Incalzire si umplere automata... Kg Putere (W): 4200 In dotare :1 cosuri pentru pahare ,1 cos pentru tacamuri, 1 ... »

Pret: 2963 EUR
Buyer Member 10 ani
Cluj
42 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

Folositi cautarea