Inscrie firma »

detergent pentru suprafete murdare - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre detergent pentru suprafete murdare
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Detergent pentru spalarea

DETERGENT PENTRU SPALAREA SUPRAFETELOR PUTERNIC MURDARE


DETERGENT PENTRU SPALAREA SUPRAFETELOR PUTERNIC MURDARE cod U02. Volum: 1000... eficienta Preparat profesional pentru spalarea suprafetelor puternic murdare... la spalarea imbracamintei de lucru si a tapiteriei pentru masina, curatarea motoarelor ... »

Pret: 26 RON
Buyer Member 12 ani
Galati
 U02. detergent pentru spalarea

U02. DETERGENT PENTRU SPALAREA SUPRAFETELOR PUTERNIC MURDARE


impuritati- formula eficienta Preparat profesional pentru spalarea suprafetelor puternic... murdare, neprotejate, rezistente la apa si rezistente la depunerile de apa... folosi cu succes la spalarea imbracamintei de lucru si a tapiteriei pentru masina ... »

Pret: 23.8 RON
Buyer Member 12 ani
Galati
 Prote deterjet 5 kg - detergent alcalin

PROTE DETERJET 5 KG - Detergent alcalin pentru material din piatra.


PROTE DETERJET este un detergent alcalin cu spumare redusa pentru curatarea...: piatra, marmura si recompose. Se foloseste concentrat pentru suprafetele foarte... murdare. Recipient: 5 Litri. ... »

Pret: 198 RON
Oferit de:RAMIRIO SRL
Buyer Member 12 ani
Prahova
 Crema concentrata pentru curatarea

Crema concentrata pentru curatarea suprafetelor foarte murdare, Earth Friendly


otelului inoxidabil, suprafetelor dure, blatului de la bucatarie. Produsul pe baza... de lamaie este un detergent non-abraziv. Ingrediente: Water, Calcium Carbonate...-poluant/ 100% biodegradabil/ non-toxic/ natural; nu pateaza, nu zgarie suprafetele ... »

Pret: 28 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Detergent pentru intretinere zilnica a pardoselilor-

Detergent pentru intretinere zilnica a pardoselilor- ECO FLOOR


. Nu necesita clatire. Pentru suprafetele foarte murdare ECO FLOOR poate fi...ECO FLOOR- Detergent pentru intretinere zilnica a pardoselilor. Descriere... generala: ECO FLOOR este un detergent cu miros placut care nu lasa urme. Formeaza ... »

Pret: 14 RON
Oferit de:RAMIRIO SRL
Buyer Member 12 ani
Prahova
 Detergent deterjet

Detergent DETERJET


Prote DETERJET- Detergent alcalin pentru material din piatra. Descriere...: piatra, marmura si recompose. Se foloseste concentrat pentru suprafetele foarte... generala: Prote DETERJET este un dergent alcalin cu spumare redusa pentru curatarea ... »

Pret: 198 RON
Oferit de:RAMIRIO SRL
Buyer Member 12 ani
Prahova
 Detergent degreasant fara solventi

DETERGENT DEGREASANT FARA SOLVENTI PENTRU PARDOSELI 10 KG


ã, cât și pentru toate suprafețele foarte murdare. Este...;ina de spãlat pardoseala. Pentru suprafețe murdare se dilueaz...DETER MOVE Detergent degresant, cu spumã redusã, f ... »
Buyer Member 12 ani
Mures
 Forte grease 5 kg - detergent degresor universal.

FORTE GREASE 5 kg - Detergent degresor universal.


FORTE GREASE este un detergent pentru curatarea manuala a tuturor suprafetelor... fluorescent, parfumat, adecvat pentru curatarea manuala a tuturor suprafetelor interne... ale autovehiculelor(plastic, skay, suprafete vopsite, etc.). FORTE GREASE este format dintr ... »

Pret: 18 RON
Oferit de:RAMIRIO SRL
Buyer Member 12 ani
Prahova
 Multi wash 2kg.- detergent activ pentru

Multi Wash 2Kg.- detergent activ pentru suprafete (casa, gradina, masina


MULTI WASH este un detergent universal, concentrat, pentru spălarea suprafe...ărămidă, piatră, metal, plastic și lemn. Este adecvat și pentru curățarea și î.... Produsul dizolvă și emulsionează murdăria de origine organică și anorganicÄ ... »

Pret: 22.61 RON
Light Member 11 ani
Bucuresti
 Detergent super degresant cu amoniac

Detergent super degresant cu amoniac


pentru a elimina alimentele murdare. Degreseaza si parfumeaza toate suprafetele fara...Detergent universal parfumat,concentrat, cu amoniac si spuma controlata.... Descriere : Detergent universal parfumat, concentrat, amoniac, spuma controlata ... »

Pret: 97.99 RON
Buyer Member 7 ani
Giurgiu
 Crema limone -detregent crema usor abraziv pentru

CREMA LIMONE -DETREGENT CREMA USOR ABRAZIV PENTRU SUPRAFETE -SANITEC


Detergent crema uºor abraziv pentru curãþarea tuturor suprafe...ã. Se recomandã atunci când murdãria este persistent...þional, cu detergent normal. Curaþã in profunzime, fãrã a deteriora ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Win spray 400 ml - detergent spumant geamuri

WIN SPRAY 400 ML - Detergent spumant geamuri


pentru toate suprafetele transparente murdare. Formula sa speciala produce o spuma... lejera ce reda stralucirea suprafetelor fara a lasa urme. Indicat pentru curatarea...Spray pentru geamuri si cristale, degreseaza si curata in profunzime. Indicat ... »

Pret: 15 RON
Oferit de:RAMIRIO SRL
Buyer Member 12 ani
Prahova
 Forte grease 5l - detergent degresor universal

FORTE GREASE 5L - Detergent degresor universal


este un detergent pentru curatarea manuala a tuturor suprafetelor lavabile..., parfumat, adecvat pentru curatarea manuala a tuturor suprafetelor interne... concentratie variabile de la 6%(suprafete putin murdare) la 20% si mai mult(suprafete ... »

Pret: 18 RON
Oferit de:RAMIRIO SRL
Buyer Member 12 ani
Prahova
 Produs concentrat pentru suprafete exterioare dib

Produs concentrat pentru suprafete exterioare dib lemn, EXTERIOR CLEANER


EXTERIOR CLEANER, detergent concentrat pentru curatarea suprafetelor exterioare... fibrei lemnului. Pentru suprafete foarte murdare, produsul se aplica nediluat. Uscare... din lemn: pardoseli (deck), fatade (cladding), mobilier pentru gradina, tamplarie ... »
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Detergent forte clean

Detergent Forte CLEAN


Forte CLEAN- Detergent universal pentru uz casnic si industrial. Modalitati...%(suprafete putin murdare) la 20% si mai mult(suprafete foarte murdare). Recipient: 5... murdariei rezistente, stropiti pe suprafetele de spalat cu un pulverizator potrivit ... »

Pret: 42 RON
Oferit de:RAMIRIO SRL
Buyer Member 12 ani
Prahova
 Detergent pentru pardoseala sure strip

Detergent pentru pardoseala Sure Strip


, potrivit pentru curatarea suprafetelor foarte murdare Detalii tehnice : Aspect: lichid...Recomandat pentru indepartarea petelor de grasime si suprafete grele Descriere... : Evans Sure Strip este un stripper pentru podele. Folosit impreuna cu o masina ... »

Pret: 86.56 RON
Buyer Member 7 ani
Giurgiu
 Forte clean 5l - detergent universal

FORTE CLEAN 5L - Detergent universal pentru uz casnic si industrial.


FORTE CLEAN- Detergent universal pentru uz casnic si industrial. Modalitati...%(suprafete putin murdare) la 20% si mai mult(suprafete foarte murdare). Recipient: 5... murdariei rezistente, stropiti pe suprafetele de spalat cu un pulverizator potrivit ... »

Pret: 42 RON
Oferit de:RAMIRIO SRL
Buyer Member 12 ani
Prahova
 Dezinfectant pentru suprafete inno-dez solutie

Dezinfectant pentru suprafete INNO-DEZ solutie alcoolica


Produs pentru curatarea si dezinfectia suprafetelor. Spectru de actiune... si curatarea suprafetelor mai putin murdare, manifestindu-si astfel simultan actiunea... curatarea suprafetelor foarte murdare, ce prezinta cantitati mari de impuritati ... »

Pret: 18 RON
Buyer Member 9 ani
Cluj
 Detergent carpete covoare si tapiterii

Detergent carpete covoare si tapiterii


dozeaza 10-20g/l apa de spalare. Cu solutia obtinuta se umezesc suprafetele murdare...FISA TEHNICA CARPETIN PARFUMAT MANUAL UTILIZARE: Se utilizeaza pentru... curatarea carpetelor, suprafetelor tapitate, covoarelor, mochetelor. PROPRIETATI ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Detergent pentru curatarea pardoselilor low foam

Detergent pentru curatarea pardoselilor Low Foam Heavy


generala a suprafetelor foarte murdare. Caracteristici si Benefici : Potrivit pentru...Detergent neutru neparfumat si nespumant pentru spalarea pardoselilor cu masina... automata. Descriere : Detergent neutru neparfumat si nespumant pentru spalarea ... »

Pret: 96.8 RON
Buyer Member 7 ani
Giurgiu
 Detergent pentru vase suma lima l3

Detergent pentru vase Suma Lima L3


Detergent cu efect de albire pentru spalarea vaselor din portelan si sticla... a unor suprafete chiar si foarte murdare. In plus, efectul de curatare... Descriere : Suma Lima L3 este un preparat lichid cu efect de albire si bactericid pentru ... »

Pret: 463.71 RON
Buyer Member 7 ani
Giurgiu
 Factor net

Factor net


de dificile - cu clatire - 1 : 20 - utilizat pentru suprafete murdare - cu clatire - 1...Dispune de un efect puternic de curatire pentru suprafete rezistente... intense si de dezinfectare. Nu exista restrictii de folosire decat pentru suprafete ... »

Pret: 132 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Detergent universal

DETERGENT UNIVERSAL


suprafete foarte murdare de grasimi si de uleiuri, murdaria extrema,persistenta ,de... :Pentru curatarea pardoselilor foarte murdare de uleiuri si grasimi ,pentru... la 1 la 100) cu un parfum agreabil care se utilizeaza in mod special pentru ... »
Oferit de:SC PARMES SRL
Buyer Member 13 ani
Mures
 Detergent universal pardoseli cu efect stralucitor 5

DETERGENT UNIVERSAL PARDOSELI CU EFECT STRALUCITOR 5 KG


curatenia zilnica, cat si pentru toate suprafetele foarte murdare. Este ideal pentru.... Pentru suprafete murdare se dilueaza in proportie de 2%, pentru curatenia zilnica se...ELEVEN Detergent degresant, cu spuma redusa, ideal pentru aplicarea ... »
Buyer Member 12 ani
Mures
 Detergent alcalin industria alimentara

Detergent alcalin industria alimentara


.5.97. Detergent alcalin cu spumare redusa pentru spalarea suprafetelor murdare de grasimi...Dialcal Detergent alcalin cu spumare redusa Caracteristici...: Produs pentru industria alimentara formulat pentru a respecta principiile HCCP prin Directia ... »
Light Member 6 ani
Suceava
93 produse / 4 pagini
25 produse pe pagina.

"detergent pentru suprafete murdare" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Folositi cautarea