Inscrie firma »

detergent pentru obiectele sanitare - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre detergent pentru obiectele sanitare
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Magic floor cleaner-detergent pentru curatarea

MAGIC FLOOR CLEANER-detergent pentru curatarea obiectelor sanitare


Curata ,dezinfecteaza si da stralucire obiectelor sanitare Formula... speciala pentru curatarea si intretinerea suprafetelor din gresie, faianta, sticla.... Disponibil si cu antispumat pentru masini profesionale de curatat Pentru pete ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Pip sanitary cleaner (detergent pentru curatat

PIP Sanitary Cleaner (detergent pentru curatat obiecte sanitare) 1L


. Substanta PIP zilnica de curatare a obiectelor sanitare este sigura pentru toate... suprafetele care pot fi spalate, pentru piele si haine si indeparteaza mirosurile... - Adaugati 1 pompa de produs - Acest produs diluat ar trebui sa fie suficient pentru ... »

Pret: 79 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Igi formio 1 litru - igienizant-detergent-deodorant.

IGI FORMIO 1 Litru - Igienizant-detergent-deodorant.


de germeni, cu o actiune de lunga durata. Indicat pentru sanitare, pardoseli, dale..., chiuvete si toate tipurile de obiecte care necesita salubrizare. Recipient: 1 Litru. ... »

Pret: 12 RON
Oferit de:RAMIRIO SRL
Buyer Member 13 ani
Prahova
 Detergent obiecte sanitare cu pulverizator 550ml,

Detergent obiecte sanitare cu pulverizator 550ml, Misavan


# Detergentul este o solutie recomandata pentru toate obiectele din baie... in profunzime, eliminand depunerile de calcar si rugina existente pe obiectele sanitare... de curatat. Dupa umezirea cu apa, se aplica produsul si se lasa sa actioneze pentru ... »

Pret: 9.84 RON
 Igienikal bagno detergent baie obiecte

IGIENIKAL BAGNO DETERGENT BAIE OBIECTE SANITARE -SANITEC


- IGIENIKAL BAGNO Detergent concentrat parfumat cu efect antibacterian pentru curatarea...º, robinete, obiecte sanitare, plãci ceramice,oþel, inox, obiecte din crom ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Igienikal bagno detergent baie 750 ml

IGIENIKAL BAGNO DETERGENT BAIE 750 ml -OBIECTE SANITARE -SANITEC


BAGNO Detergent concentrat anticalcar cu efect odorizant pentru dizolvare... suprafeþele si obiectele sanitare din bai. Datoritã prezenþei S... eficienta. Datorita formulei sale este ideal pentru curatarea obiectele cromate ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Solutie pentru obiecte sanitare -pip-60180-pip daily

SOLUTIE PENTRU OBIECTE SANITARE -PIP-60180-PIP DAILY SANITARY CLEANER


, Legionella, Salmonella . PIP Detergent pentru obiecte sanitare are o concentratie foarte... oameni, animale si mediu. Prin folosirea lui PIP Detergent pentru obiecte sanitare... Detergent pentru obiecte sanitare. Avantajele economice utilizarii produsului legate ... »
Light Member 14 ani
Constanta
 Detergent dezinfectant pentru

Detergent dezinfectant pentru suprafete BC-1


Detergent dezinfectant potrivit pentru curatarea tuturor obiectelor sanitare... suprafete. Potrivit pentru toate suprafetele rezistente la apa. Se poate pulveriza dupa ... »

Pret: 10.5 RON
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Kiehl santex - detergent profesional intensiv

Kiehl Santex - Detergent profesional intensiv pentru domenii sanitare


Detrgent profesiona pentru curatenie intensiva in domenii sanitare.... Domeniul de intrebuintare Se utilizeaza pentru curatenie pe suprafete si obiecte... rezistente la acizi si apa in domenii sanitare cum ar fi: faianta ceramica, gresie ... »
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Kiehl sanpurid citro - detergent profesional

Kiehl Sanpurid Citro - Detergent profesional pentru curatenie in domenii


Detergent profesional cu aroma de citrice pentru domenii sanitare... Proprietati Detergent profesional sanitar pe baza de acizi ce indeparteaza depunerile... in timpul aplicarii. Domeniul de intrebuintare Se utilizeaza pentru curatenie ... »
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Kiehl duocit eco - detergent profesional

Kiehl Duocit Eco - Detergent profesional pentru curatenie in domenii sanitare


Detergent profesional pentru curatenie in domenii sanitare Proprietati... Detergent profesional sanitar cu compozitie ecologica si miros persistent de portocale... pentru indepartarea rapida si igienica a murdariilor calcaroase si a reziduurilor ... »
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Detergent dezinfectant pentru

Detergent dezinfectant pentru suprafete BC-1, 1L


Detergent dezinfectant potrivit pentru curatarea tuturor obiectelor sanitare... suprafete. Potrivit pentru toate suprafetele rezistente la apa. Se poate pulveriza dupa ... »

Pret: 10 RON
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Detergent igiena totala pentru

Detergent igiena totala pentru grupuri sanitare, 5 L


, obiecte sanitare) cu efect dezinfectant, anticalcar, anti-micotic. Parfum...Detergent petru suprafete din sali de baie si WC. Detergent specific... pentru intretinerea salilor de baie (faianta, cada de baie, cabina, dus, chiuveta ... »
Oferit de:CLASS TRACK SRL
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Detergent

Detergent


-ului, obiecte sanitare, etc. Gama FORTE - Degresante Degresanti energici universali pentru... suprafetelor si pardoselii Detergenti concentrati pentru intretinere zilnica. Detergenti... parchet, lemn, etc. Detergenti alcalini pentru materiale naturale: marmura, granit ... »

Pret: 16 RON
Oferit de:RAMIRIO SRL
Buyer Member 13 ani
Prahova
 Solutie  pentru  curatat obiecte

SOLUTIE PENTRU CURATAT OBIECTE SANITARE BAC -13000- BAC SANITARY CLEANER


SOLUTIE PENTRU OBIECTE SANITARE -BAC 13000 Bacteriile probiotice continute... concentrat si foarte accesibil. Se foloseste pentru curatarea obiectelor sanitare... obiecte sanitare se adapteaza oricarui protocol de curatenie fiind un produs foarte ... »
Light Member 14 ani
Constanta
 Dezincrustant- acid concentrat pentru obiecte

Dezincrustant- acid concentrat pentru obiecte sanitare si robinete- IGI SEKAL 5


IGI SEKAL- Dezincrustant- acid concentrat pentru obiecte sanitare si robinete.... Descriere generala: IGI SEKAL este un produs concentrate studiat si creat pentru... indicat in special pentru bai, dusuri, piscine si toalete. Elimina depunerile ... »

Pret: 60 RON
Oferit de:RAMIRIO SRL
Buyer Member 13 ani
Prahova
 Detergent pentru inox

Detergent pentru inox


INOX, detergent foarte bun- detartrant pentru obiecte sanitare este recomandat... si depunerile calcaroase de pe obiectele sanitare: WC, chiuvete, baterii inox, gresie... pentru curatare, igienizare si parfumare. Produsul indeparteaza petele de rugina ... »
Oferit de:SC Sab Net SRL
Light Member 13 ani
Prahova
 Kiehl powerfix - decapant acid foarte activ pentru

Kiehl Powerfix - Decapant acid foarte activ pentru domenii sanitare


Decapant profesional acid pentru domenii sanitare Proprietati Decapant... si obiectele rezistente la apa si acizi cum ar fi: hale de inot, domenii sanitare... cu acid fosforic foarte activ, pentru inlaturarea depunerilor calcaroase si a ruginei ... »
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Gel detartrant-acid antibacterian pt grupurile

GEL DETARTRANT-ACID ANTIBACTERIAN PT GRUPURILE SANITARE. -SANITEC


sanitare, plãci ceramice, margini de piscine, echipamente industriale. Pentru...Detergent acid tamponat dezincrustant parfumat cu agent Antibacterian. Formula...þele tratate. Domeniu de utilizare: Wc, chiuvete, cabine duº, robinete, obiecte ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Detergenti industriali

Detergenti industriali


, instalatii industriale, grupuri sanitare, autoturisme, vesela, mochete etc. Detergentii...S.C. SUPER CLEAN S.R.L. va ofera solutii complete pentru curatarea... si dezinfectarea tuturor tipurilor de pardoseli, obiecte casnice, bucatarii, abatoare ... »
Oferit de:Super-Clean SRL
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Detergent igienizant pentru gresie,

Detergent igienizant pentru gresie, faianta si ceramica IGI FORMIO 1 LITRU.


IGI FORMIO 1 LITRU - Detergent igienizant pentru gresie, faianta si ceramica ... »

Pret: 12 RON
Oferit de:RAMIRIO SRL
Buyer Member 13 ani
Prahova
 Detergent igi formio

Detergent Igi FORMIO


de lunga durata. Indicat pentru sanitare, pardoseli, dale, chiuvete si toate tipurile...Igi FORMIO- Igienizant-detergent-deodorant. Descriere generala: Igi FORMIO... de obiecte care necesita salubrizare. Recipient: 1 Litru. ... »

Pret: 12 RON
Oferit de:RAMIRIO SRL
Buyer Member 13 ani
Prahova
 Detergent igi sekal

Detergent Igi SEKAL


Igi SEKAL- Dezincrustant- acid concentrat pentru obiecte sanitare si robinete.... Descriere generala: Igi SEKAL este un produs concentrate studiat si creat pentru... indicat in special pentru bai, dusuri, piscine si toalete. Elimina depunerile ... »

Pret: 60 RON
Oferit de:RAMIRIO SRL
Buyer Member 13 ani
Prahova
 Detergent concentrat cu amoniac

Detergent concentrat cu amoniac


Detergentul concentrat cu amoniac este un produs special conceput pentru... si obiectelor sanitare din localuri, restaurante, hoteluri etc. Dilutie/Metoda de utilizare ... »

Pret: 40 RON
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Detergent concentrat cu amoniac parfumat

Detergent concentrat cu amoniac parfumat


faiantei si obiectelor sanitare din localuri, restaurante, hoteluri etc. Are un miros...Detergentul concentrat cu amoniac parfumat este un produs special conceput... pentru curatarea in profunzime a pardoselilor din marmura, faianta, gresie, mozaic ... »

Pret: 40 RON
Buyer Member 10 ani
Cluj
225 produse / 9 pagini
25 produse pe pagina.

"detergent pentru obiectele sanitare" in Firme Hot - 4 Rezultat(e)
Folositi cautarea