Inscrie firma »

detector portabil pentru gaze - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre detector portabil pentru gaze
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Detector gaz portabil

Detector Gaz Portabil


Detector Gaz Portabil | scurgeri de gaze, seria EzSense EzSense este... un detector portabil de scurgeri de gaze, usor si economic prevazut cu un senzor catalitic... si service. Dotat cu buzer. Functionare |Detector Gaz Portabil|: - detectarea ... »

Pret: 194 RON
Oferit de:BREEZE HVAC SRL
Buyer Member 10 ani
Ilfov
 Detector portabil de gaz gasid

DETECTOR PORTABIL DE GAZ gasID


vizual si auditiv; indicator pentru baterie slaba; se inchide automat pentru a se ... »

Pret: 850 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Detector portabil multigaz tetra

Detector Portabil multigaz Tetra


Detector portabil multigaz pentru pompa electrica, interna pentru prelevare..., greutate 498g, dimensiuni 122x128x57mm, timp de rapuns 20s pt. Gaze explozive si gaze... toxice, 10s pentru oxigen, alarma acustica multiton selectabila 94dBA la 30cm, alarma ... »
Oferit de:SC INCOTECH SRL
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Detector portabil multigaz phd6

Detector portabil multigaz PHD6


Detector portabil multigaz cu cinci senzori. 5 porturi si 18 senzori aplicabili... de gaze toxice diferite inclusiv Duo-Tox: CO, H2S, SO2, CO+, NO, NO2, HCN, PH3, Duo... de necesitatile utilizatorului. PHD6 este un detector robust, ce poate monitoriza cel mult ... »
Oferit de:PROSALV S.R.L.
Light Member 16 ani
Buzau
 Detector portabil multigaz gasalert quattro

Detector portabil multigaz GasAlert Quattro


real a concentratiilor de gaze; - autotest complet la pornire pentru starea...Detectorul Gas Alert Quattro se evidentiaza prin posibilitatea alimentarii atat ... »
Oferit de:PROSALV S.R.L.
Light Member 16 ani
Buzau
 Fgd 1 detector de gaz combustibil

FGD 1 Detector de gaz combustibil tip portabil


FGD 1 detector scurgeri gazDetector de scurgeri gaz - Usor de utilizat pentru... localizarea scurgeri de gaze dintr-o pozitie sigura. Detecteaza prezenta gazului toxic, nu... afiseaza concentratia sau tipul gazului.Detecteaza urmatoarele tipuri de gaz: gaz ... »

Pret: 431.81 RON
Oferit de:SC PENTAGON SRL
Light Member 16 ani
Galati
 Detector portabil de co2 - senseair alarme

Detector portabil de CO2 - SenseAir Alarme


Detectorul de CO2 model SenseAir Alarme este un detector usor, cu un ecran... special conceput pentru a indica atat concentratia de dioxid de carbon in mediul... ambiant cat si expunerea medie ponderata pentru opt ore (TWA). Pe ecran este afisata ... »
Oferit de:PROSALV S.R.L.
Light Member 16 ani
Buzau
 Detector portabil de co2 - senseair

Detector portabil de CO2 - SenseAir


Detectorul de CO2 model SenseAir este un detector usor, cu un ecran special... conceput pentru a indica concentratia de dioxid de carbon in mediul ambiant. Pe ecran... este afisata concentratia curenta de CO2 si temperatura. Detectorul de dioxid ... »
Oferit de:PROSALV S.R.L.
Light Member 16 ani
Buzau
 Detector portabil monogaz  gasalertextreme

Detector portabil monogaz GasAlertExtreme


schimbati. Astfel, la un detector de CO2 pot inlocui senzorul de CO2 cu un alt senzor... achizitioneaza un detector cu o anumita configuratie de senzori, aceasta configuratie nu... poate fi modificata de utilizator. - Detector monogaz, cu un singur senzor ... »
Oferit de:PROSALV S.R.L.
Light Member 16 ani
Buzau
 Detector portabil monogaz gasman

Detector portabil monogaz Gasman


Detector portabil monogaz, dimensiuni 90x48x24mm, greutate 130g, timp..., afisare valori instantanee, sau de maxim si media ponderata cu timpul (doar pt. gaze... la socuri, protectie IP65, memorie interna pentru evenimente (la cerere memorie interna ... »
Oferit de:SC INCOTECH SRL
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Detector portabil multigaz gasalert micro5 pid/ir

Detector portabil multigaz GasAlert Micro5 PID/IR


Principala caracteristica a acestui detector o reprezinta posibilitatea... echiparii celor patru porturi cu senzori pentru: VOCs, CO2, LEL, DUO-TOX (CO+H2S), H2S... sau PID pentru compusi organici volatili (VOCs). Astfel, configuratia de senzori poate ... »
Oferit de:PROSALV S.R.L.
Light Member 16 ani
Buzau
 Detector portabil multigaz gasalert max xt ii

Detector portabil multigaz GasAlert Max XT II


Principala caracteristica a detectorului GasAlertMax XT II o reprezinta pompa... incorporata. Prin simpla inlaturare a capacului senzorilor, pompa se opreste si detectorul... pentru prelevarea de probe de la distanta; - afisare continua si in timp real ... »
Oferit de:PROSALV S.R.L.
Light Member 16 ani
Buzau
 Detector portabil multigaz gasalert microclip xt

Detector portabil multigaz GasAlert MicroClip XT


si in timp real a concentratiei de gaze - compact si usor; - rezistent la praf...; - autotest si autocalibrare la pornire; - alarme vizuale, vibratie si sonore pentru ... »
Oferit de:PROSALV S.R.L.
Light Member 16 ani
Buzau
 Detector analizor de gaze multipro

Detector analizor de gaze MultiPro


Detectoarele portabile MultiPro permit monitorizarea continua si simultana... sau gaze explozibile; Continut de Hidrogen Sulfurat si Monoxid de Carbon. Date... tehnice: Operare cu ajutorul unui singur buton; Senzori disponibili pentru:O2, CO ... »
Oferit de:PROSALV S.R.L.
Light Member 16 ani
Buzau
 Detector portabil de gaze

Detector portabil de gaze combustibile BX 169


Detectorul portabil de gaze combustibile BX 169 este un instrument... indispensabil tuturor celor care lucreaza in locuri in care exista riscul de-a apare gaze..., depozite de butelii, etc. Avand un design compact si robust, detectorul BX 169 va da ... »
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Detector de gaze de refrigerare

Detector de gaze de refrigerare PCE-LD 1


Detector de gaze de refrigerareDetector de scurgeri gaze portabil, sunt... proiectate special pentru scurgeri gaze de refrigerare R-134a, R-404, R-407C, R-410A. PCE...-LD 1 util pentru sisteme de aer conditionat si sisteme de refrigerare ... »

Pret: 790.31 RON
Oferit de:Telecomed SRL
Buyer Member 14 ani
Iasi
 Detector de gaze de refrigerare

Detector de gaze de refrigerare PCE-LD 1


Detector de gaze de refrigerare Detector de scurgeri gaze portabil, sunt... proiectate special pentru scurgeri gaze de refrigerare R-134a, R-404, R-407C, R-410A. PCE...-LD 1 util pentru sisteme de aer conditionat si sisteme de refrigerare ... »

Pret: 784.3 RON
Oferit de:Telecomed SRL
Buyer Member 14 ani
Iasi
 Detectoare gaze si alcool

Detectoare gaze si alcool


si impuritati - pompa manuala pentru sonde Detector de gaze Caracteristici...Detector de gaze inflamabile si explozive Metanometru - Explozimetru... calibrat pe metan sau alte gaze cu potential exploziv - acumulator de Li-ion pentru ... »
Buyer Member 12 ani
Iasi
 Verificare gaze

Verificare gaze


cu detectorul de gaze portabil.efectuam verificati atat pentru persoane fizice la curte...Firma autorizata ANRE pentru verificarea intalatiilor de gaze naturale la maxim...,bloc cat si pentru Asociatiile de Proprietari ... »

Pret: 80 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Detector multigaz m40

DETECTOR MULTIGAZ M40


  DETECTOR MULTIGAZ M 40  Â --  Industrial Scientific USA   Detector portabil..., compact, rezistent si economic, poate avea 1-4 senzori pentru: Gaze Explozive (EX...: Portabil Parametrii masurati: Concentratie Imisii Microclimat Scapari gaze Calitate ... »

Pret: 1568 RON
Buyer Member 7 ani
Calarasi
 Detector senzor prezenta fum

Detector Senzor Prezenta Fum


in cantitati foarte mici. Monoxidul de carbon este un gaz deosebit de periculos..., in cantitati mari poate ucide instantaneu un om. Detectorul de fum porneste o alarma foarte... puternica -85 dB/m atunci cand senzorul sesiseaza prezenta gazului si va avertizeaza ... »

Pret: 64.9 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Detector de co2  210-cdl

Detector de CO2 210-CDL


de date pentru 5300 valori / portabil  / gama de mãsurare de pânã la 6000 ppm... industriale, detectorul de gaz CO2 este foarte bun. O concentraþie mare de dioxid...Detector de CO2 cu masurare de temperaturã ºi umiditate,  afiºare / logger ... »

Pret: 992.5 RON
Oferit de:Telecomed SRL
Buyer Member 14 ani
Iasi
 Detector de co2  210-cdl

Detector de CO2 210-CDL


umiditate, afi�are / logger de date pentru 5300 valori / portabil / gama..., �coli) �i pentru aplica�ii industriale, detectorul...Detector de CO2 cu masurare de temperatur� �i ... »

Pret: 1000.1 RON
Oferit de:Telecomed SRL
Buyer Member 14 ani
Iasi
 Avertizor detector senzor fum monoxid de carbon

Avertizor Detector Senzor Fum Monoxid De Carbon


si bunurile. Monoxidul de carbon este un gaz asfixiant,toxic,incolor si inodor ,care se... in cantitati reduse. In urma inhalarii acestui gaz extrem de toxic si in functie...,centrale termice,sobe din teracota,etc. In prezenta monoxidului de carbon,detectorul de fum ... »

Pret: 144.9 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Etilotest profesional cu tehnologie fuel cell model ca20fs

Etilotest profesional cu tehnologie Fuel Cell model CA20FS


Etilotestul CA20 Breathalyzer Professional este cel mai performant detector... de alcool portabil care utilizeaza cea mai noua si mai precisa tehnologie: Smart Fuel... tehnologie sofisticata de detectare a alcoolului, fiind extrem de populara pentru ... »

Pret: 449 RON
Oferit de:ACCENT NET SRL
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
26 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

Folositi cautarea