Inscrie firma »

deratizare dezinsectie sobolani - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre deratizare dezinsectie sobolani
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Servicii deratizare

Servicii Deratizare


principal de boli transmisibile atat la om, cat si la animalele domestice. Deratizarea... la momeala raticida, fara a crea un impediment rozatoarelor. Activitatea de deratizare ... »

Pret: 1.1 RON
Oferit de:SC FRAMSTEG SRL
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Servicii dezinfectie

Servicii Dezinfectie


Dezinfectia este o metoda a igienei, destinata in primul rand decontaminarii de germeni microbieni si inframicrobieni patogeni. In profilaxia infectiei, in general, dezinfectia este principala metoda de indepartare, neutralizare sau ditrugere a germe... ... »

Pret: 1.1 RON
Oferit de:SC FRAMSTEG SRL
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Deratizare

Deratizare


, deratizare, dezinsectie pentru pregatirea si efectuarea operatiei de deratizare... existente si specificul situatiei din obiectivul de tratat. Metode de deratizare... de deratizat: in interior- locuinte, subsoluri, pivnite, magazii, garaje, closete, boxe ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Deratizare

Deratizare


Deratizarea consta in aplicarea de masuri permanente care au menirea... de a elimina rozatoarele daunatoare (soareci, sobolani), aducatoare de microbi si diverse... boli periculoase atat pentru om cat si pentru animale. Dezinsectia previne ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Dezinsectie dezinfectie deratizare

Dezinsectie Dezinfectie Deratizare


de Dezinfectie, Deratizare, Dezinsectie, impotriva tuturor daunatorilor (soareci, sobolani... a ciupercilor a cariilor si a tuturor tipurilor de insecte. Dezinsectie: K-othrine sc25..., Germostop L etc; Deratizare: Racumin paste, Brocum, Rozicid B, Rozicid C etc ... »
Buyer Member 9 ani
Constanta
 Dezinsectie, deratizare, dezinfectie

Dezinsectie, Deratizare, Dezinfectie Profesionala, Contract DDD persoane


Oferim servicii de DEZINSECTIE si DERATIZARE la: apartamente, blocuri, case..., sobolani) Detinem autorizatii in vederea INCHEIERII DE CONTRACTE de dezinsectie... dezinfectie si deratizare si in vederea executarii acestor servicii. ... »

Pret: 90 RON
Light Member 8 ani
Bucuresti
 Ecoprest akasa

ECOPREST AKASA


: Servicii de Dezinfectie, Deratizare, Dezinsectie, impotriva tuturor daunatorilor... (soareci, sobolani, purici, paduchi, muste, tantari, gandaci de bucatarie ... »
Buyer Member 9 ani
Constanta
 
7 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"deratizare dezinsectie sobolani" in Firme Hot - 9 Rezultat(e)
Folositi cautarea