Inscrie firma »

dedurizator (statie de dedurizare automata) - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre dedurizator (statie de dedurizare automata)
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Dedurizator (statie de

Dedurizator (statie de dedurizare automata)


pentru dedurizatoare casnice livram sare sum forma de pastile ,orice cantitate ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Statie de dedurizare cu sterilizare

Statie de dedurizare cu sterilizare automata a rasinii


Aceste sisteme de dedurizare sunt complet automate. Valva de control include... un acumulator care protejeaza statia de dedurizare impotriva intreruperilor electrice... aparitia unei probleme. - Statia de dedurizare calculeaza consumul zilnic de apa ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Statii de dedurizare cu cabinet

Statii de dedurizare cu cabinet


Statie de dedurizare pe baza de schimb de ioni cu cabinet, regenerare automat... in contracurent, cu valva de comanda dupa timp si volum model RX. Pentru dedurizare ... »
Buyer Member 12 ani
Hunedoara
 Dedurizator ecowater simplex - sistem de

Dedurizator Ecowater SIMPLEX - Sistem de Dedurizare: Dedurizatoare Apa


, sistemele de dedurizare controleaza in mod automat procesul de tratare a apei, asigurand...DEDURIZATOR ECOWATER SIMPLEX 5050 PRET: 2115 EURO DEDURIZATOARE DE APA...: DEDURIZATOR ECOWATER SIMPLEX 5050 Sistemele de dedurizare Ecowater seria 5000 sunt ... »
Buyer Member 15 ani
Brasov
 Dedurizator ecowater duplex - sistem de

Dedurizator Ecowater DUPLEX - Sistem de Dedurizare: Dedurizatoare Apa


, sistemele de dedurizare controleaza in mod automat procesul de tratare a apei, asigurand...DEDURIZATOR ECOWATER DUPLEX 5050 PRET: 3490 EURO DEDURIZATOARE DE APA...: DEDURIZATOR ECOWATER DUPLEX 5050 Sistemele de dedurizare Ecowater seria 5000 sunt ... »
Buyer Member 15 ani
Brasov
 Dedurizator ecowater triplex - sistem de

Dedurizator Ecowater TRIPLEX - Sistem de Dedurizare: Dedurizatoare Apa


, sistemele de dedurizare controleaza in mod automat procesul de tratare a apei, asigurand...DEDURIZATOR ECOWATER TRIPLEX 5050 PRET: 4950 EURO DEDURIZATOARE DE APA...: DEDURIZATOR ECOWATER TRIPLEX 5050 Sistemele de dedurizare Ecowater seria 5000 sunt ... »
Buyer Member 15 ani
Brasov
 Dedurizator ecowater quadplex - sistem de

Dedurizator Ecowater QUADPLEX - Sistem de Dedurizare: Dedurizatoare Apa


, sistemele de dedurizare controleaza in mod automat procesul de tratare a apei, asigurand...DEDURIZATOR ECOWATER QUADPLEX 5050 PRET: 6325 EURO DEDURIZATOARE DE APA...: DEDURIZATOR ECOWATER QUADPLEX 5050 Sistemele de dedurizare Ecowater seria 5000 sunt ... »
Buyer Member 15 ani
Brasov
 Statii de dedurizare volumetrice cu

Statii de dedurizare volumetrice cu sterilizarea automata a rasinii


Aceste statii de dedurizare sunt complet automate. Valva de control include... sterilizarii dedurizatorului avertizand sonor aparitia unei probleme. - Statia... prin sanitarizarea acesteia la fiecare regenerare. - Initiaza automat o regenerare daca sistemul ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Dedurizare cabinete

Dedurizare Cabinete


Statiile de dedurizare Cabinete, cu un design modern si tehnolgie de ultima..., multiplele optiuni de programare ale sistemului EasyProgram automat (in care se introduce ... »
Buyer Member 13 ani
Ilfov
 Statie de dedurizare nobel

Statie de dedurizare Nobel


al firmei italiene Nobel, ce produce echipamente de tratare a apei- statii de dedurizare..., filtre, demineralizatoare, osmoza inversa etc. Statie compacta de dedurizare... saramura, functionare). Statia de dedurizare este dotata cu vana de amestec ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Statie de dedurizare nobel

Statie de dedurizare Nobel


italiene Nobel, ce produce echipamente de tratare a apei- statii de dedurizare, filtre..., demineralizatoare, osmoza inversa etc. Statie compacta de dedurizare a apei, cu comanda... automata a regenerarii. Vasul continand rasinile precum si rezervorul de saramura sunt ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Statie de dedurizare nobel

Statie de dedurizare Nobel


de dedurizare a apei, cu comanda automata a regenerarii. Vasul continand rasinile precum... in Romania al firmei italiene Nobel, ce produce echipamente de tratare a apei-statii... de dedurzare,filtre, demineralizatoare, osmoza inversa etc. Statie compacta ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Statii de dedurizare nobel

Statii de dedurizare Nobel


de dedurizare, filtre, demineralizatoare, deferizatoare, osmoza inversa etc. Statiile... in Romania al firmei italiene Nobel, ce produce echipamente de tratare a apei- statii... de dedurizare model AS/V DUPLEX sunt utilizate pentru tratarea apelorin scopuri fie ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Statie de dedurizare nobel

Statie de dedurizare Nobel


de dedurizare, filtre, demineralizatoare, deferizatoare, osmoza inversa etc. Statiile... in Romania al firmei taliene Nobel, ce produce echipamente de tratare a apei- statii... de dedurizare model AS/V DUPLEX sunt utilizate pentru tratarea apelor in scopuri fie ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Statie de dedurizare nobel

Statie de dedurizare Nobel


de dedurizare, filtre, demineralizatoare, osmoza inversa etc. Statiile automate... in Romania al firmei italiene Nobel, ce produce echipamente de tratare a apei- statii... de dedurizare a apei AS sunt utilizate pentru tratarea apei atat in instalatii rezidentiale ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Statii dedurizare apa

Statii dedurizare apa


Cabinete: cabinet dedurizare, cabinete, statii dedurizareC&V Water va... dedurizare model simplex Statiile de dedurizare model simplex sunt compuse din valve... necesara furnizarea apei dedurizate. Statiile de dedurizare, statii dedurizare, schema ... »
Buyer Member 13 ani
Ilfov
 Statii de dedurizare cabinet sds25

Statii de dedurizare cabinet SDS25


- Acest tip de statie de dedurizare este comandata de o valva electronica.... De asemenea prepararea saramurii se face cu apa dedurizata, asigurand in acest fel... face automat in timpul noptii. Agentul de regenerare este o solutie de clorura ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Statie dedurizare apa , deurizator casnic ,

Statie dedurizare apa , deurizator casnic ,


Aceste tipuri de statii de dedurizare sunt comandate de valve actionate... electric, progaramabile in intervalul 1-12 zile. Regenerarea rasnii se face automat... in timpul noptii sau in orice perioada cand nu este necesara furnizarea apei dedurizate ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Dedurizator nobel

Dedurizator Nobel


de tratare a apei marca Nobel Italia. Statiile automate de dedurizare a apei AS sunt... de saramura este din material plastic antisoc. Automatizarea include vana automata...). Functionarea statiei este controlata de un programator electronic computerizat de timp (1 ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Dedurizare industriala

dedurizare industriala


Statie compacta de dedurizare a apei, cu comanda automata a regenerarii. vasul... compact. gama de dedurizatoare ac, pentru debite si cicluri mici (1, 2 - 2, 4 m3/ h... dedurizarea apei din apartamente sau vile. toate materialele utilizate sunt non ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Dedurizator ecowater esm 09 - sistem de

Dedurizator Ecowater ESM 09 - Sistem de Dedurizare: Dedurizatoare Apa


, sistemele de dedurizare controleaza in mod automat procesul de tratare a apei, asigurand...DEDURIZATOR ECOWATER ESM 09 PRET: 687 EURO DEDURIZATOARE DE APA - APA...: DEDURIZATOR ECOWATER ESM 09 Debit continuu (Lt./H): 800 Caderea de presiune (bar): 0 ... »
Buyer Member 15 ani
Brasov
 Dedurizator ecowater esm 11 - sistem de

Dedurizator Ecowater ESM 11 - Sistem de Dedurizare: Dedurizatoare Apa


, sistemele de dedurizare controleaza in mod automat procesul de tratare a apei, asigurand...DEDURIZATOR ECOWATER ESM 11 PRET: 741 EURO DEDURIZATOARE DE APA - APA...: DEDURIZATOR ECOWATER ESM 11 Debit continuu (Lt./H): 900 Caderea de presiune (bar): 0 ... »
Buyer Member 15 ani
Brasov
 Dedurizator ecowater esm 15 - sistem de

Dedurizator Ecowater ESM 15 - Sistem de Dedurizare: Dedurizatoare Apa


, sistemele de dedurizare controleaza in mod automat procesul de tratare a apei, asigurand...DEDURIZATOR ECOWATER ESM 15 PRET: 895 EURO DEDURIZATOARE DE APA - APA...: DEDURIZATOR ECOWATER ESM 15 Debit continuu (Lt./H): 1380 Caderea de presiune (bar): 0 ... »
Buyer Member 15 ani
Brasov
 Dedurizator ecowater esm 18 - sistem de

Dedurizator Ecowater ESM 18 - Sistem de Dedurizare: Dedurizatoare Apa


, sistemele de dedurizare controleaza in mod automat procesul de tratare a apei, asigurand...DEDURIZATOR ECOWATER ESM 18 PRET: 988 EURO DEDURIZATOARE DE APA - APA...: DEDURIZATOR ECOWATER ESM 18 Debit continuu (Lt./H): 1800 Caderea de presiune (bar): 1 ... »
Buyer Member 15 ani
Brasov
 Dedurizator ecowater esm 25 - sistem de

Dedurizator Ecowater ESM 25 - Sistem de Dedurizare: Dedurizatoare Apa


, sistemele de dedurizare controleaza in mod automat procesul de tratare a apei, asigurand...DEDURIZATOR ECOWATER ESM 25 PRET: 1082 EURO DEDURIZATOARE DE APA - APA...: DEDURIZATOR ECOWATER ESM 25 Debit continuu (Lt./H): 2160 Caderea de presiune (bar): 1 ... »
Buyer Member 15 ani
Brasov
418 produse / 17 pagini
25 produse pe pagina.

"dedurizator statie de dedurizare automata" in Firme Hot - 4 Rezultat(e)
Folositi cautarea