Inscrie firma »

decofrant beton - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre decofrant beton
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Decofrant

Decofrant


DECOFRANT ARCA LUX 1. GENERALITATI Produsul DECOFRANT ARCA LUX este... un fluid concentrat care impiedica aderarea betonului proaspat turnat la cofraj. Se... utilizeaza in cazul in care dorim sa se faca o decofrare usoara si la executia de betoane ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Decofrant

decofrant


Solutie decofranta, concentrata, care impiedica aderarea betonului proaspat... turnat la cofraj. Se utilizeaza in cazul in care dorim sa se faca o decofrare... usoara si la executia de betoane aparente. Se foloseste ca substanta decofranta ... »
Oferit de:SC Prodivex SRL
Buyer Member 11 ani
Sibiu
 Decofrant concentrat 5kg

Decofrant concentrat 5kg


Solutie pentru cofraje de turnare a betonului. Prin aplicarea produsului se... formeaza un film la suprafata de contact a betonului cu cofrajul, ce permite turnari ... »

Pret: 120 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Decofrant- variol

Decofrant- VARIOL


VARIOL este un agent de decofrare extrem de fiabil pentru cofraje metalice..., plastice sau material lemnos. Produce suprafete de beton de o calitate superioara ... »
Buyer Member 8 ani
Iasi
 Masa vibranta confectionat pavele

Masa vibranta confectionat pavele


decofrare:400 mm/500 mm -motoare vibrare doua de 0.75 kw -greutate 150 kg ... »
Buyer Member 13 ani
Bacau
 Decofrant arca lux

DECOFRANT ARCA LUX


DECOFRANT ARCA LUX 1. GENERALITATI Produsul DECOFRANT... ARCA LUX este un fluid concentrat care impiedica aderarea betonului proaspat turnat... la cofraj. Se utilizeaza in cazul in care dorim sa se faca o decofrare usoara ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Decofrant pentru toate tipurile de cofraje

Decofrant pentru toate tipurile de cofraje


DECOFRANT este un fluid concentrat care impiedica aderarea betonului proaspat turnat...DECOFRANT ARCA LUX 1. GENERALITATI DECOFRANT Produsul... la cofraj. Se utilizeaza in cazul in care dorim sa se faca o decofrare usoara ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Decofrol

Decofrol


Produsul DECOFROL este un fluid concentrat ce impiedica aderenta betonului... pe cofraj. Se utilizeaza in cazul in care se doreste o decofrare usoara sau in cazurile... in contact cu suprafata betonului ofera urmatoarele avantaje: - faciliteaza ... »
Oferit de:SC LIMAVORA SRL
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Betonarea cu mijloace proprii

Betonarea cu mijloace proprii


Decofrarea Tipuri de betoane speciale Elemente de constructie din beton...Betonarea cu mijloace proprii Betonul este materialul de constructie cel... se foloseasca beton ÅŸi nu exista constructor care ar putea evita ... »

Pret: 39.9 RON
Oferit de:SC PROFIART SRL
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Tipare cubice pentru beton 150 x 150 x 150 mm

Tipare cubice pentru beton 150 x 150 x 150 mm


Confectionat din polipropilena Dimensiuni 150 x 150 x 150 mm Decofrare simpla... cu, compresor Gaura pentru decofrare. ... »
Oferit de:SC PRECISA SRL
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Tipare cubice pentru probe de beton

Tipare cubice pentru probe de beton


Tipare pentru probe de beton din plastic dens150x150x150 mm Necesita... compressor pentru decofrare 6 bucati/set Produs aflat in promotie si in limita ... »
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Presa mobila boltari - pmh 4b200 - actionare hidraulica

Presa mobila boltari - PMH 4B200 - actionare hidraulica


Vibropresa mobila pentru fabricat boltari. Vibrarea energica a betonului... si masa mare a contramatritei asigura o compactare rapida a betonului in matrita si o... productivitate sporita. Sisteme mecanice si hidraulice fiabile. Decofrarea rapida este ... »

Pret: 6200 EUR
Light Member 14 ani
Buzau
 Presa/ masina mobila  boltari - forte plus

Presa/ MAsina Mobila boltari - Forte Plus


Aplicații: Productia de blocuri din beton pentru: zidarie, fundatie, stalpi... la compactarea betonului în matrita, acest lucru realizandu-se prin coborari... fiabile. - Scaun pentru operator - Buncar pentru beton – 500 litri - Sertar ... »

Pret: 15000 EUR
Light Member 14 ani
Buzau
 Ciment structo plus - 40 kg

Ciment Structo Plus - 40 kg


; Dupa decofrarea betonului, suprafata elementului este compacta si neteda; Ambalare... pentru segmentul de lucrari individuale.?? Clasele de beton indicate a se.../37; Betonul dezvolta rapid rezistentele initiale; Lucrabilitatea superioara a betonului ... »

Pret: 22.65 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Glet decorativ solidecor - un produs semin

Glet decorativ SOLIDECOR - un produs SEMIN


rezultate din decofrare) - Beton brut . - Beton celular. - Caramida. - Primul strat... cu trafic ridicat. - Facilitate in aplicare SUPORTURI ADMISE: - Beton ( cu gauri ... »
Oferit de:Rosmin S.R.L.
Buyer Member 14 ani
Sibiu
 Ulei ecologic biomoldol 5

Ulei ecologic BIOMOLDOL 5


de vascozitate ISO 7,1 Descriere si avantaje: Ulei vegetal si biodegradabil. Decofrarea... betonului. ... »
Light Member 14 ani
Mures
 Ulei ecologic biomoldol 6

Ulei ecologic BIOMOLDOL 6


de vascozitate ISO 18 Descriere si avantaje: Ulei vegetal si biodegradabil. Decofrarea... prin vibrare a betonului. ... »
Light Member 14 ani
Mures
 Ciment ceminter cem ii a-ll 42,5 r

CIMENT CEMINTER CEM II A-LL 42,5 R


-LL 42,5 R Timp rapid de decofrare a betonului Rezistenta superioara... 1.5 m din beton, beton armat/precomprimat clasele C16/20...C40/50 realizate..., VIADUCTE, TUNELE executate din beton simplu, beton armat/precomprimat clasele C16 ... »

Pret: 15 RON
Buyer Member 11 ani
Constanta
 Panouri polietilena bekaplast

PANOURI POLIETILENA BEKAPLAST


, inclusiv fixate in beton si dupa decofrare sunt imbinate prin sudare extrudata cu gaz... prin prindere in beton. Panourile fixate mecanic in beton sunt montate, respectiv asezate ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Panouri polietilena bekaplast

PANOURI POLIETILENA BEKAPLAST


, inclusiv fixate in beton si dupa decofrare sunt imbinate prin sudare extrudata cu gaz... in beton. Panourile fixate mecanic in beton sunt montate, respectiv asezate ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Decofrol 25 l

Decofrol 25 L


. , Impiedica lipirea betonului de cofraj la decofrare. , Nu contine solventi. Nu este..., Diluat cu apa formeaza o pelicula foarte subtire intre cofraj si beton... betonului. Atentie! Inainte de aplicare emulsia se amesteca. Dupa aplicarea ... »

Pret: 972.01 RON
Buyer Member 3 ani
Cluj
 Tuburi cu canale kraso

Tuburi cu canale Kraso


Tuburi din plastic ca si cofraj la turnarea de beton, cu interior stabilizat..., orecum si cu maner intern pentru decofrarea simpla inclusiv gheare fixe pentru... cu canale Kraso Nu sunt impermeabile la presiunea apei! Dupa turnarea betonului se ... »

Pret: 1 RON
Oferit de:HIDROPLASTO
Light Member 15 ani
Botosani
 Masina curatare cofraje tip doka

MASINA CURATARE COFRAJE TIP DOKA


impregneaza cu ulei de decofrare, pregatindu-le pentru urmatoarea utilizare.... Este dotata cu un rezervor de 40 L pentru ulei de decofrare si o electropompa... cu puterea de 0,11 KW. • Patru role de tragere sfarama resturile de beton intarit ... »
Gold Member 14 ani
Bucuresti
 Matrita forma pavaj ln 03

Matrita forma pavaj LN 03


in conditiile folosirii de componente pentru beton de calitate corespunzatoare ( aditivi... plastifianti, decofrant, coloranti, etc. ). Formele de pavaj au dimensiunile 24x17 cm ... »
Oferit de:sc lunca srl
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Matrita forma pavaj ln 06

Matrita forma pavaj LN 06


in conditiile folosirii de componente pentru beton de calitate corespunzatoare ( aditivi... plastifianti, decofrant, coloranti, etc. ). Formele de pavaj au dimensiunile 24x10.5 cm ... »
Oferit de:sc lunca srl
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
67 produse / 3 pagini
25 produse pe pagina.

"decofrant beton" in Firme Hot - 7 Rezultat(e)
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea