Inscrie firma »

declaratie privind veniturile realizate - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre declaratie privind veniturile realizate
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Contabilitate pfa

Contabilitate PFA


simpla sunt : Declaratia 200 - Declaratie privind veniturile realizate din Romania... - "Declaratia privind veniturile din activitati agricole impuse pe norme de venit - pentru...; - Declaratia 221 - "Declaratia privind veniturile din activitati agricole impuse pe norme ... »

Pret: 100 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Nu te costa nimic sa fii un bun cetatean si sa protejezi mediul!

Nu te costa nimic sa fii un bun cetatean si sa protejezi mediul!


venituri, vor completa formularul 200 - Declaratie speciala privind veniturile... aveti venituri din salarii: - completati declaratia 230 (punctele A si B) Nu va...) Pasul 3. Completati datele pe declaratia in functie de sursa dvs. de venit: Daca ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Pentru natura mai curata! pt calatorii sanatoase!

Pentru Natura mai curata! Pt calatorii sanatoase!


200 - Declaratie speciala privind veniturile realizate in anul 2008, la toate... pe declaratia in functie de sursa dvs. de venit: Daca aveti venituri din salarii...: - completati declaratia 230 (punctele A si B) Nu va faceti probleme daca atunci nu ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Curs pfa

Curs PFA


martie), declaratia 200 (venituri realizate in anul precedent, se depune inainte... si anuale: declaratia 220 (venituri estimate in anul curent, se depune inainte de 25...; - inregistrarea fiscala; -contabilitatea si fiscalitatea firmei: contabilitatea veniturilor ... »

Pret: 225 RON
Buyer Member 8 ani
Olt
 Contabilitate ong

Contabilitate ONG


ONG-ul are salariati; - Declaratia 205 pentru veniturile din salarii sau alte... venituri realizate de persoane fizice; - Decontul de TVA 300 daca ONG este platitor..., cunostintele sau aportul lor in munca pentru realizarea unor activitati in interes general ... »

Pret: 100 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Infiintare firma / societate comerciala / asociatie nonprofit

INFIINTARE FIRMA / SOCIETATE COMERCIALA / ASOCIATIE NONPROFIT


Consultanta privind actele pentru constituirea unei societati comerciale Consultanta... pentru infiintari firme Radiere societati comerciale Realizare stampile... de lege ; - calculul impozitului pe profit sau a impozitului pe veniturile ... »
Buyer Member 11 ani
Bacau
 Seminar tva all inclusive - noutati 2010.

Seminar TVA All Inclusive - Noutati 2010.


Anghel 8 Dec: Taxarea Internationala. Impozitarea Veniturilor... privind Locul Prestarii Serviciilor. Paralela: Reguli aplicate pana la 31 Dec 2009... Reguli noi privind Serviciile B2B. Paralela 2009 - 2010 ... »
Oferit de:SC IMPLIC SRL
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Servicii profesionale de la importator din u.e.!

Servicii profesionale de la importator din U.E.!


". Extras din Declaratia Camerei de Comert Internationala privind politica in materie... si eficientizarea activitatii in obiectivul dumneavoastra ceea ce duce la obtinerea de venituri... SRL a realizat peste 1500 de proiecte si instalari de sisteme de securitate, printre ... »
Light Member 15 ani
Hunedoara
 
8 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"declaratie privind veniturile realizate" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Folositi cautarea