Inscrie firma »

declaratie administrator - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre declaratie administrator
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Administrare de personal

Administrare de personal


Expat Solutions ofera servicii profesioniste de administrare de personal... pentru angajati, fluturasi de salariu, fise fiscale, depunere declaratie 112 etc ... »
Buyer Member 13 ani
Timis
 Administrare personal

Administrare Personal


angajare, minuta de informare, declaratia privind functia de baza si alte deduceri ... »
Buyer Member 10 ani
Iasi
 Model de declaratie de recurs

MODEL DE DECLARATIE DE RECURS


DECLARATIE DE RECURS Domnule Presedinte, [1] Subsemnatul [2] _domiciliat... cu activitate jurisdictionala, cum ar fi actele administrativ-jurisdictionale, supuse... controlului judecatoresc potrivit Legii contenciosului administrativ nr. 554/2004 etc ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Administrator bloc. servicii de depunere on-line a

Administrator bloc. Servicii de depunere on-line a declaratiilor fiscale pentru


al firmei; acest serviciu este inclus in oferta de administrare financiar contabila ... »
 Administrare/ consultanta resurse umane/ salarizare

ADMINISTRARE/ CONSULTANTA RESURSE UMANE/ SALARIZARE


in domenii variate, cum ar fi: recrutare, formalitati administrative, comunicare interna... in administrare si consultanta in domeniul resurselor umane / salarizare, cu studii juridice... - Declaratie asigurari de sanatate si sociale ( CNPAS,CASS) - Declaratie concedii ... »
Buyer Member 12 ani
Iasi
 Consultanta si intocmire declaratii intrastat

Consultanta si intocmire declaratii INTRASTAT


si responsabile in vederea maximizarii eficientei, degrevandu-va de o sarcina administrativa... documente sau baze de date, declarare statistica si depunere declaratie INTRASTAT ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Codul vamal al romaniei  culegere de acte normative

Codul vamal al Romaniei Culegere de acte normative


si tiparire a declaratiei sumare si a documentului administrativ unic 5. Norme tehnice... de completare a documentului administrativ unic 7. Note explicative privind codurile... utilizate pe formularele documentului administrativ unic 8. Norma tehnica privind ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Codul de procedura fiscala cu normele metodologice

Codul de procedura fiscala cu normele metodologice


, in ordinea vechimii; - declaratia privind venitul asigurat la sistemul public de pensii... ianuarie 2013 prevederile privind cooperarea administrativa in domeniul fiscal. Editia ... »

Pret: 12 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Simularea cresterii antreprenoriale

Simularea Cresterii Antreprenoriale


simulari Harvard. 3. Dezvolta intuitia pentru relatiile intre declaratia de venit... de administrare a banilor care este esentiala pentru gestionarea eficienta a unei firme. 4 ... »

Pret: 200 RON
Buyer Member 9 ani
Cluj
 Societati comerciale - lawcenter

SOCIETATI COMERCIALE - LAWCENTER


, la notariat; intocmire declaratie asociat; intocmire declaratie administrator; redactare...; excludere asociat-administrator; retragere asociat; revocare administrator pentru frauda... in dauna societatii; drepturi patrimoniale asociat exclus; schimbare administrator ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Leasing  extern auto

Leasing Extern Auto


", in original; Declaratia administratorului pe propria raspundere ca societatea nu... din societate; Hotararea Consiliului de administrare al societatii prin care delegatul ... »
Oferit de:DIAMANT 2000
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Leasing  extern

Leasing Extern


de identitate (C.I.) ale asociatilor din societate; Hotararea Consiliului de administrare..., cu semnatura si stampila bancii "conform cu originalul", in original; Declaratia... administratorului pe propria raspundere ca societatea nu are datorii fata de stat sau incidente ... »
Oferit de:DIAMANT 2000
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Modele de declaratii de renuntare la dreptul de proprietate asupra

Modele de declaratii de renuntare la dreptul de proprietate asupra unui bun imobil


imobil A.DECLARATIE[1] pentru imobile înscrise în cartea... declaratii în Cartea Funciara. Ma oblig sa aduc prezenta declaratie..., la cunostinta unitatii administrativ teritoriale (comuna, oras, municipiu ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Nu te costa nimic sa fii un bun cetatean si sa protejezi mediul!

Nu te costa nimic sa fii un bun cetatean si sa protejezi mediul!


de cifre! Asta-i tot! Trimiteti declaratia prin posta, administratiei...) Pasul 3. Completati datele pe declaratia in functie de sursa dvs. de venit: Daca... aveti venituri din salarii: - completati declaratia 230 (punctele A si B) Nu va ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Pentru natura mai curata! pt calatorii sanatoase!

Pentru Natura mai curata! Pt calatorii sanatoase!


de cifre! Asta-i tot! Trimiteti declaratia prin posta, administratiei... pe declaratia in functie de sursa dvs. de venit: Daca aveti venituri din salarii...: - completati declaratia 230 (punctele A si B) Nu va faceti probleme daca atunci nu ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Servicii  rezervare denumire asociatie

Servicii rezervare denumire asociatie


de asociati, administrator, denumirea firmei, sediul social respectiv obiectul... de semnaturi se ofera si declaratia asociatului unic referitor la faptul ca indeplineste... toate conditiile legale pentru a beneficia de calitatea de asociat sau administrator ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Masina de spalat pardoseli my50 e

Masina de spalat pardoseli My50 E


, care necesita o productivitate ridicata, costuri de administrare reduse si usurinta..., de asemenea economii maxime, in ceea ce priveste costurile de administrare. Caracteristici... livreaza insotit de certificat de garantie si declaratie de conformitate. Garantia este ... »

Pret: 17432.79 RON
Buyer Member 7 ani
Giurgiu
 Modificare acte firma

Modificare acte firma


modificarea vizeaza obiectul principal de activitate) declaratia-tip pe proprie... raspundere data de asociati/administratori cu privire la indeplinirea de catre societate ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Transport international in regim aerian

Transport international in regim aerian


companii. Pe de alta parte, cu cat banii sunt inghetati in cadrul administratiilor...-o declaratie de TVA ca taxa de intrare si iesire, in acelasi timp. Este stabilit doar ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Relaxplant - supliment alimentar cu potenþial antistres ºi

RELAXPLANT - Supliment alimentar cu potenþial antistres ºi antidepresiv, ameliorator al somnului, regenerator tisular ºi protector al dermului


;nsotite de declaratie de conformitate prin care producatorul garanteazã realizarea produsului... de administrare: Câte o capsulã zilnic, timp de o lunã, cu pauz... pentru o lunã de administrare.Tratamentul se poate repeta la nevoie. ... »
Buyer Member 13 ani
Cluj
 Infiintari si autorizari case de amanet

Infiintari si autorizari case de amanet


. declaratia al carei model este prevazut in anexa nr. 2a, completata si semnata de aceste... administrarea; e) documentatia prevazuta la art. 23 pentru asociati/actionari. Directia ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Model de întâmpinare la apel

MODEL DE ÎNTÂMPINARE LA APEL


de tardivitate a apelului (exceptie de procedura), argumentata pe faptul ca declaratia... ce se urmareste prin administrarea fiecarei probe. în apel, datorita... caracterului devolutiv al acestei cai de atac, se poate solicita si administra, î ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Obtinem aviz/ acord/ autorizatie de mediu

Obtinem AVIZ/ ACORD/ AUTORIZATIE DE MEDIU


procesului de avizare/autorizare. AVIZ DE MEDIU - actul administrativ emis... sau programului. ACORD DE MEDIU - actul administrativ emis de autoritatea competenta... administrativ emis de autoritatea competenta pentru protectia mediului, prin care sunt ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Model de citatie pentru succesibilii cu domiciliul în

Model de citatie pentru succesibilii cu domiciliul în românia


de mostenitor urmând sa dati în acest sens o declaratie autentica de acceptare... la dezbatere succesiunii - sa renuntati la mostenire printr-o declaratie autentica... pe ................ destinatar, sot, ruda, persoana care locuieste cu destinatarul, portar, administrator ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
34 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

"declaratie administrator" in Firme Hot - 9 Rezultat(e)
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea