Inscrie firma »

decalaj economic - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre decalaj economic
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Capitalismul bun, capitalismul rau si economia

Capitalismul bun, capitalismul rau si economia dezvoltarii si a prosperitatii


, in timp ce altele stagneaza? Volumul demonstreaza ca decalajul economic dintre state... de economie capitalista: capitalismul antreprenorial, administrat de stat, oligarhic... si dezvoltatorilor de politici, dar si tuturor celor interesati de viitorul economiei globale ... »

Pret: 34.95 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Capitalismul bun, capitalismul rau si economia

Capitalismul bun, capitalismul rau si economia dezvoltarii si a prosperitatii


, in timp ce altele stagneaza" Volumul demonstreaza ca decalajul economic dintre state... de economie capitalista: capitalismul antreprenorial, administrat de stat, oligarhic... si dezvoltatorilor de politici, dar si tuturor celor interesati de viitorul economiei globale ... »

Pret: 34.95 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Romania si europa

Romania si Europa


si amplificarea decalajelor economice Contradictiile lumii interbelice Impactul primului...Inapoierea economica in raport cu majoritatea tarilor europene, indeosebi... economice pe parcursul a mai mult de cinci secole. Analiza realitatilor romanesti mai ... »

Pret: 44.95 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Produse creditare  micro imm

Produse creditare Micro IMM


:Finantarea activitatii curente; Creditul este util in special societatilor care au un decalaj intre... ce permite utilizarea fondurilor in timp real; -Economie de costuri: se plateste dobanda...: 30 RON Beneficiile pachetului de cont curent -Economie de bani produsele ... »
Buyer Member 15 ani
Covasna
 Set regulator automix 20

Set regulator AUTOMIX 20


. Reglarea perioadei de decalaj pe timp de noapte: 0, 7 sau 9 ore; 7. Func...”. Pentru a realiza economii de combustibil este posibilã sc ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 
5 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea