Inscrie firma »

date personale persoane fizice - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre date personale persoane fizice
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Credite pentru nevoi personale

Credite pentru nevoi personale


* Destinatarii creditului: Persoane fizice salariate, pensionari, persoane... fizice autorizate/ liber profesionisti si patroni care au Carte de Munca la firma...; * Timp de aprobare: 24 ore de la data primirii documentatiei complete; * Suma ... »
Buyer Member 13 ani
Iasi
 Consultanta credite persoane fizice si imm-uri

Consultanta credite persoane fizice si IMM-uri


Consultanta credite persoane fizice si IMM-uri EXPERTCONT CONSULT PROJECT... codebitori ) ! -Carduri si credite persoane fizice si IMM-uri ! POTENTIALI CLIENTI... : -persoane fizice : - intre 21 si 70 ani ; - salariat sau pensionar ; -venit min. net ... »
Buyer Member 13 ani
Gorj
 Credite nevoi personale cu ipoteca

Credite nevoi personale cu ipoteca


* Destinatarii creditului: Persoane fizice salariate, pensionari, persoane... fizice autorizate/ liber profesionisti, patroni care au Carte de Munca la firma... zile lucratoare de la data primirii documentatiei complete; * Suma maxima ... »
Buyer Member 13 ani
Iasi
 Motivatie si personalitate

Motivatie si personalitate


Motivatie si personalitate reprezinta consemnarea originala a activitatii... a doua in 1970, influenta sa a continuat sa creasca o data cu trecerea timpului.... Din 1971 pana in 1976, Motivatie si personalitate a fost citata ca material ... »

Pret: 59 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Motivatie si personalitate

Motivatie si personalitate


Motivatie si personalitate reprezinta consemnarea originala a activitatii... a doua in 1970, influenta sa a continuat sa creasca o data cu trecerea timpului.... Din 1971 pana in 1976, Motivatie si personalitate a fost citata ca material ... »

Pret: 47.2 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Adsense acord informatii personale

Adsense Acord Informatii Personale


datelor cu caracter personal si a politicii `cookie`Acordul de confidentialitate... privind politica securitatii datelor personale acopera modul in care sunt prelucrate... datele cu caracter personal care va pot identifica cand utilizati site-ul Vola.ro (si ... »
Oferit de:SC UTILBEN SRL
Buyer Member 13 ani
Cluj
 Detectivi - agentia  eagle  arad

DETECTIVI - AGENTIA EAGLE ARAD


.) solicitate de catre persoane fizice sau juridice din toate domeniile de activitate...Firma dispune de personal inalt calificat cu dotare materiala corespunzatoare..., certificari date si bunuri, filaje, sau oricare alte servicii (infidelitati etc ... »
 Servicii inventariere patrimoniu bucuresti

Servicii inventariere patrimoniu Bucuresti


titlu, apartinand altor persoane juridice sau fizice, in vederea intocmirii...-valoric sau numai valoric, dupa caz, la data la care aceasta se efectueaza. Inventarierea... precum si personal specializat, in efectuarea inventarierii. ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Consultanta pentru credite

Consultanta pentru credite


KPG, societate de intermedieri credite persoane fizice si juridice acorda... tipurile de credite: credite de nevoi personale, credite ipotecare, credite auto... intalnire cu un consultant KPG. Ce este important. Data si locul intalnirii o stabileste ... »
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Ciel conta liberala monopost

CIEL Conta Liberala Monopost


persoanelor fizice autorizate. Aplicatia Ciel Conta Liberala permite evidentierea... moment. - Se pot configura datele personale, radacini de terti, coduri clienti..., furnizori, atentionare salvare baza de date si multe altele. 2. Culegeri de date ... »

Pret: 480 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Web design

Web design


Din experienta personala va putem spune ca un site web este o investitie care... considerabila a numarului de clienti sau colaboratori. Ne place ca fiecare persoana... fizica sau juridica ce apeleaza la solutiile noastre de web design sa obtina o pagina ... »
Oferit de:SC Offset SRL
Buyer Member 13 ani
Constanta
 Curs perfectionare expert achizitii publice

CURS PERFECTIONARE EXPERT ACHIZITII PUBLICE


la procedurile de achizitie publica Persoane fizice interesate. Lectorii sunt specialisti... si Tineretului. GRUP TINTA Personal din cadrul autoritatilor contractante (autoritati.... Cursurile vor avea loc pe parcursul a 3 zile, incepand cu data de 20 ... »
Buyer Member 13 ani
Bacau
 Administrare/ consultanta resurse umane/ salarizare

ADMINISTRARE/ CONSULTANTA RESURSE UMANE/ SALARIZARE


personale, date de contact, date profesionale, persoane in intretinere, definirea... relatiei angajator - angajat, declaratii etc. Persoana Fizica Autorizata... Resurse umane - Date personale angajati Acordarea de asistenta ... »
Buyer Member 12 ani
Iasi
 Detectivi particulari

DETECTIVI PARTICULARI


sau din activitatea persoanelor fizice sau juridice. Obtinerea de date si informatii despre... de lege. Obtinerea de date privind seriozitatea ori solvabilitatea unor persoane... fizice sau juridice, Investigatii si cautarea persoanelor disparute sau cu care ... »
 Detectivi particulari

DETECTIVI PARTICULARI


sau din activitatea persoanelor fizice sau juridice. Obtinerea de date si informatii despre... de lege. Obtinerea de date privind seriozitatea ori solvabilitatea unor persoane... fizice sau juridice, Investigatii si cautarea persoanelor disparute sau cu care au ... »
 Agentie detectivi particulari

agentie detectivi particulari


, a persoanelor fizice etc; -cautarea, descoperirea, conservarea si predarea spre... neloiale; -consilierea persoanelor juridice si fizice in cazurile de suspiciune...; PERSOANE FIZICE -investigatii-cercetari-verificari ipotecare ... »
Buyer Member 13 ani
Hunedoara
 Contabilitate ong

Contabilitate ONG


Persoanele fizice si persoanele juridice care urmaresc desfasurarea unor... venituri realizate de persoane fizice; - Decontul de TVA 300 daca ONG este platitor..., in interesul lor personal nepatrimonial pot constitui asociatii ori fundatii. Asociatiile ... »

Pret: 100 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Curs responsabil de mediu, bucuresti, aprilie 2012

Curs Responsabil de Mediu, Bucuresti, aprilie 2012


fizice cat si pentru persoanele juridice, se instituie obligativitatea numirii unui..., sector 1) CADRU LEGAL Persoanele juridice care desfasoara activitati.... 211 din 15 noiembrie 2011 privind regimul deseurilor, atat pentru persoanele ... »

Pret: 750 RON
Buyer Member 12 ani
Bacau
 Contabilitate pfa

Contabilitate PFA


persoanele fizice autorizate, intreprinderile individuale si intreprinderile familiale..., persoanele fizice pot desfasura activitati economice individual si independent..., ca persoane fizice autorizate. Orice activitate economica desfasurata permanent, ocazional ... »

Pret: 100 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Servicii catering

SERVICII CATERING


persoana fizica sau juridica, vom veni in sprijinul dvs. si va vom acorda consultanta... serviciu,Speedy Gonzales Catering asigura, la domiciliul clientului (firma sau persoana... fizica) produse de cofetarie si patiserie: torturi, prajituri, fursecuri, bomboane ... »
Buyer Member 13 ani
Hunedoara
 Camera auto ascunsa in suportul pt numar inmatriculare

Camera Auto ascunsa in suportul pt numar inmatriculare


 - persoanelor cu dezabilitati fizice sau psihice; - persoanelor  in varsta ce necesita... precum si praf. Date tehnice: Senzor - VC707(CCD Chip)Video Standard - NTSC... angajatilor firmei dumneavoastra in timpul programului; - persoanelor  banuite ... »

Pret: 205 RON
Buyer Member 8 ani
Calarasi
 Curs managementul proiectelor finantate din fonduri europene,

Curs Managementul Proiectelor Finantate din Fonduri Europene, Timisoara, 25 iunie - 01 iulie 2012


proiectanti/ agricoli/ constructori, juristilor, persoanelor fizice interesate... la data de 18 iunie 2012! Program de formare profesionala ce cuprinde certificarile... proiect (cod COR 242101) adresat: personalului implicat in gestionarea proiectelor ... »

Pret: 740 RON
Buyer Member 12 ani
Bacau
 Curs managementul proiectelor finantate din fonduri europene, cluj

Curs Managementul proiectelor finantate din fonduri europene, Cluj Napoca


/ constructori, juristilor, persoanelor fizice interesate. TEMATICA Cadrul alocarii... efectuate pana la data de 21 mai. DESCRIEREA OCUPATIEI...) adresat: personalului implicat in gestionarea proiectelor cu finantare europeana ... »

Pret: 740 RON
Buyer Member 12 ani
Bacau
 Asigurarea de raspundere civila legala

ASIGURAREA DE RASPUNDERE CIVILA LEGALA


? Asiguratorul asigura persoanele fizice sau juridice pentru riscurile prevazute...: - vatamarile corporale (prejudicii corporale) suferite de o terta persoana fizica si care... despagubiri pentru: - sumele pe care Asiguratul-persoana fizica este obligat sa ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Curs de vara arta si tehnica vorbirii

Curs de vara Arta si tehnica vorbirii


adreseaza atat persoanelor care doresc sa urmeze o cariera in mass-media (televiziune..., radio), comunicare, relatii publice si doresc o imbunatatire a exprimarii fizice... si verbale, cat si tuturor celor interesati sa isi dezvolte personalitatea. STRUCTURA ... »

Pret: 270 RON
79 produse / 4 pagini
25 produse pe pagina.

"date personale persoane fizice" in Firme Hot - 27 Rezultat(e)
Folositi cautarea