Inscrie firma »

cutii plastic pentru sanitare - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cutii plastic pentru sanitare
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Trusa de filetat super cut ø 1/2 - 2"

Trusa de filetat SUPER CUT Ø 1/2 - 2" Rothenberger


de filetet. Geanta de plastic. Adaptor pentru capete mici. Spray cu ulei de filetat... UTILIZARI: Destinata in special lucrarilor profesionale, pentru instalatii sanitare... CARACTERISTICI: Trusa de filetat cu actionare manuala pentru realizarea de filete precise ... »

Pret: 1753.18 RON
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Trusa de filetat super cut ø 1/2 - 1.1/4"

Trusa de filetat SUPER CUT Ø 1/2 - 1.1/4" Rothenberger


profesionale, pentru instalatii sanitare si incalzire centrala.... CARACTERISTICI: Trusa de filetat cu actionare manuala pentru realizarea de filete precise.../2"-3/4"-1"-1,1/4" si mecanism de filetat stanga/dreapta cu clichet, toate in geanta de transport de plastic ... »

Pret: 979.59 RON
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Trusa de filetat super cut 3/8-1/2-3/4-1-1.1/4"

Trusa de filetat SUPER CUT 3/8-1/2-3/4-1-1.1/4" Rothenberger


, pentru instalatii sanitare si incalzire centrala.... CARACTERISTICI: Trusa de filetat cu actionare manuala pentru realizarea de filete precise.../8-1/2-3/4-1-1.1/4" si mecanism de filetat stanga/dreapta cu clichet, toate in geanta de transport de plastic ... »

Pret: 1235.93 RON
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Pompa submersibila pentru ape curate taifu gp 400

Pompa submersibila pentru ape curate Taifu GP 400


sanitare etc. Pompa electrica este dotata cu plutitor, rotor din material plastic...Aceasta pompa este folosita in principal ca pompa pentru subsoluri pentru... protectia impotriva inundatiilor. Poate fi utilizata si pentru operatii de transport ... »
Buyer Member 11 ani
Gorj
 Set 9 burghie plate 152 mm cu prindere hexagonala

Set 9 burghie plate 152 mm cu prindere hexagonala pentru lemn 925C DIAGER


:burghie plate: 14, 16, 18, 20, 22, 24, 26, 28, 30 mm (lungime 152 mm)cutie plastic... rezistentaburghiu cu doua culoririgiditate consolidata a axeicoada pentru blocare rapida 6... si pentru majoritatea tipurilor de lemn si panouri pe baza de lemnideal pentru ... »

Pret: 194.54 RON
Buyer Member 14 ani
Brasov
 Ambalaje din carton ondulat

Ambalaje din carton ondulat


si structurile solicitate de client. La cutiile clasice colective, pentru separarea... a tipariturii. Cutiile caserate pot fi folosite atat pentru prezentarea cat si pentru... a ambala produse textile, de marochinarie si nu numai. Cutii pentru prajituri ... »
Oferit de:SC Vrancart SA
Buyer Member 14 ani
Vrancea
 Pompa submersibila cu plutitor taifu gp 400

POMPA SUBMERSIBILA CU PLUTITOR TAIFU GP 400


. Protectie termica. Maner plastic.Pompa electrica este adecvata pentru drenarea... 3.5 kg Tip unitate pompare rotor material plastic Inaltime refulare maxima 6... m Pompa electrica submersibila cu plutitor. Rotor din material plastic ... »

Pret: 146.41 RON
Buyer Member 14 ani
Dolj
 Trusa de filetat tip sani kit 1/2 - 1" rothenberger

Trusa de filetat tip SANI KIT 1/2 - 1" Rothenberger


din plastic SET DE LIVRARE: Clichet pentru capete de filetat pana la 1,1/4". Capete... in special lucrarilor profesionale, pentru instalatii sanitare si incalzire centrala.... CARACTERISTICI: Trusa de filetat cu actionare manuala pentru realizarea de filete precise ... »

Pret: 1185.57 RON
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Pompa sumersibila taifu gp 400

Pompa sumersibila Taifu GP 400


sanitare etc. Pompa electrica este dotata cu plutitor, rotor din material plastic...Taifu GP400 Aceasta pompa este folosita in principal ca pompa pentru subsoluri... pentru protectia impotriva inundatiilor. Poate fi utilizata si pentru operatii ... »

Pret: 193.38 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Vanzare brevet inventie solutie pentru par permanent

Vanzare Brevet Inventie Solutie pentru Par Permanent la Rece


Vanzare Brevet Inventie Solutie pentru Par Permanent la Rece. 1.Solutie pt... investeste continuu in dezvoltarea produselor pentru par, a produselor pentru... pentru opriprea caderii parului, regenerarea radacinii parului si a firelor de par ... »
Oferit de:FEMINCOM SRL
Buyer Member 17 ani
Hunedoara
 Trusa de prim ajutor

Trusa de prim ajutor


- Brosura cu instructiuni de prim ajutor - 1 buc Dimensiunile cutie trusei sanitare... Guedel marimea 10 - 1 buc - Deschizator de gura din material plastic - 1 buc... - Garou elastic 50cm - 1 buc - Atele din material plastic - 2 set - Leucoplast 5cm/3 ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Invitatie la interfood & drink bulgaria, targ international

Invitatie la InterFOOD & Drink Bulgaria, targ international pentru ind


si sisteme de depozitare, Ambalare: lazi din plastic, cutii, paleti, ambalaje, plicuri..., produse chimice, echipamente sanitare Tehnologia informatiei: solutii pentru a asigura..., Polonia, Romania, Ungaria, Spania, 4 pavilioane nationale pentru Italia, Ungaria ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Cloramina t 500mg *50 comprimate

Cloramina T 500mg *50 comprimate


actioneze minim 6 ore; - pentru dezinfectia obiectelor (sticla, portelan, plastic... sunt stabile la temperaturi de pana la 60oC. Precautii: Iritant pentru ochi... pe durata recomandata, dupa care se clateste cu apa, astfel: - pentru dezinfectia ... »

Pret: 12.4 RON
Buyer Member 14 ani
Prahova
 Cloramina t 500mg - 50 comprimate

Cloramina T 500mg - 50 comprimate


;  - pentru dezinfectia grupurilor sanitare se dizolva cate 75 - 80 comprimate... sunt stabile la temperaturi de pana la 60oC. Precautii: Iritant pentru ochi... pe durata recomandata, dupa care se clateste cu apa, astfel:  - pentru dezinfectia ... »

Pret: 12.4 RON
Buyer Member 14 ani
Prahova
 Vanzare brevet inventie fixator complementar pt. solutia de permanent

Vanzare Brevet Inventie Fixator complementar pt. solutia de permanent


-dezvoltare. Compania investeste continuu in dezvoltarea produselor pentru par, a produselor pentru... pentru opriprea caderii parului, regenerarea radacinii parului si a firelor de par... si solutii pentru permanent. Compania GO HAIR, a decis vanzarea a 2 brevete ... »
Oferit de:FEMINCOM SRL
Buyer Member 17 ani
Hunedoara
 Instalatie industriala destinata reducerii complete a deseurilor

Instalatie industriala destinata reducerii complete a deseurilor menajere si medicale prin energie de microunde.


, sunt ambalate in saci de plastic sau cutii din carton, si sunt introduse... : patologice, anatomice, fluide organice, resturi organice si anatomice, materiale sanitare... completa, de peste 6log10 ( nivel considerat corect pentru sterilizare ... »
Light Member 20 ani
Salaj
 
16 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"cutii plastic pentru sanitare" in Firme Hot - 2 Rezultat(e)
Folositi cautarea