Inscrie firma »

cutii lemn pentru vin - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cutii lemn pentru vin
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Cutie de vin personalizata 496a

Cutie de vin personalizata 496A


aceasta minunata cutie din lemn pentru vin. Realizata din lemn natur, cu capac... Personalizare: prin gravare Cutie din lemn cu dopuri de pluta pentru 1... detasabil cu insertie de dopuri de pluta, aceasta cutie de vin personalizata este ... »
Oferit de:SC ALEXER SRL
Buyer Member 9 ani
Bihor
 Cutie de vin personalizata 803a

Cutie de vin personalizata 803A


Personalizare: prin gravare Cutie din lemn tip caseta pentru 3 sticle de vin... poti comanda de aici, Cutie din lemn natur pentru 3 sticle de vin. ... standard (75 ml) de vin asortate, ambalate in aceasta cutie din lemn tip caseta ... »
Oferit de:SC ALEXER SRL
Buyer Member 9 ani
Bihor
 Cutie pentru sticla de vin as

Cutie pentru sticla de vin As


Cutie pentru sticla de vin As   Simplitatea acestui suport din lemn, potrivit... pentru o sticla de vin de capacitate 750 ml, va scoate in evidenta orice vin... poate personaliza. Cadouri pentru barbati   Sticla de vin nu este inclusa ! Stoc ... »

Pret: 11 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Cutie cadou pentru vin

Cutie Cadou pentru Vin


cu precizie momentul servirii, multumind astfel si pe cei mai exigenti. Cutie din lemn...Cu accesorii din metal si finisaje deosebite, cutia cadou cu accesorii vin... contine tirbuson, inel servire, capac turnare, dop si un termometru pentru a stabili ... »

Pret: 60 RON
Oferit de:ROSSANE SRL
Buyer Member 9 ani
Bacau
 Caseta din lemn vechi pentru doua

Caseta din lemn vechi pentru doua sticle de vin


Caseta din lemn vechi de peste 100 de ani pentru 2 sticle de vin.... Aceasta cutie de vin este foarte eleganta si reprezinta o excelenta idee de cadou ceva... mai deosebit. Cu siguranta cei care vor primi cadou aceasta cutie de vin vor ... »
Oferit de:SC ALEXER SRL
Buyer Member 9 ani
Bihor
 Caseta din lemn vechi pentru o

Caseta din lemn vechi pentru o sticla de vin


Caseta din lemn vechi pentru o sticla de vin. Aceasta cutie de vin este.... Cu siguranta cei care vor primi cadou aceasta cutie de vin vor ramane impresionati ... »
Oferit de:SC ALEXER SRL
Buyer Member 9 ani
Bihor
 Caseta din lemn natur pentru o

Caseta din lemn natur pentru o sticla de vin


Adancime: 9 cm Caseta din lemn natur pentru o sticla de vin. Aceasta cutie de vin.... Cu siguranta cei care vor primi cadou aceasta cutie de vin vor ramane impresionati...Dimensiunile cutiei pe exterior: Lungime: 36 cm Latime: 11 cm Adancime ... »
Oferit de:SC ALEXER SRL
Buyer Member 9 ani
Bihor
 Caseta din lemn natur pentru doua

Caseta din lemn natur pentru doua sticle de vin


/ Inaltime: 9 cm Material: lemn. Caseta din lemn natur pentru doua sticle de vin.... Aceasta cutie de vin este foarte eleganta si reprezinta o excelenta idee de cadou ceva... mai deosebit. Cu siguranta cei care vor primi cadou aceasta cutie de vin vor ... »
Oferit de:SC ALEXER SRL
Buyer Member 9 ani
Bihor
 Cutie de vin personalizata 32a

Cutie de vin personalizata 32A


Personalizare: prin gravare Cutie din lemn pentru 1 sticla de vin Pretul... Cutie de vin realizata din lemn cu loc pentru o singura sticla de vin. Cutia.... Dar ca sa nu fie un cadou banal, alege sa-l oferi ambalat in aceasta cutie de lemn ... »
Oferit de:SC ALEXER SRL
Buyer Member 9 ani
Bihor
 Cutie de vin personalizata 34a

Cutie de vin personalizata 34A


Personalizare: prin gravare Cutie din lemn pentru 3 sticle de vin Pretul... dai "cu bata-n balta", alege aceasta cutie de vin personalizata, nu... pentru 1, nici pentru 2, ci pentru 3 sticle de vin. Asa poti sa alegi un vin rosu ... »
Oferit de:SC ALEXER SRL
Buyer Member 9 ani
Bihor
 Cutie de vin personalizata 33a

Cutie de vin personalizata 33A


Personalizare: prin gravare Cutie din lemn pentru 2 sticle de vin Pretul... ambele gazde. Asa ca, alege o sticla de vin rosu dulce pentru doamna, iar pentru... domn un vin alb sec. Pentru ca gestul tau sa fie apreciat, aranjeaza cele 2 ... »
Oferit de:SC ALEXER SRL
Buyer Member 9 ani
Bihor
 Cutie de vin personalizata 197a

Cutie de vin personalizata 197A


Personalizare: prin gravare Cutie din lemn pentru 1 sticla de vin Pretul... din lemn natur cu maner pentru o sticla de vin. ... Aceasta cutie tip caseta din lemn natur impresioneaza prin simplitate si eleganta ... »
Oferit de:SC ALEXER SRL
Buyer Member 9 ani
Bihor
 Cutie de vin personalizata 746a

Cutie de vin personalizata 746A


Personalizare: prin gravare Cutie din lemn lacuit pentru 1 sticla de vin... poti comanda de aici, Cutie din lemn natur lacuit si vopsit pentru o sticla de vin. ... cu sigla firmei! Alege aceasta cutie de vin, realizata din lemn lacuit in nuante maro ... »
Oferit de:SC ALEXER SRL
Buyer Member 9 ani
Bihor
 Accesorii pentru vin si sah in cutie

Accesorii pentru vin si sah in cutie de lemn


si degustarea unui pahar cu vin. Setul cu accesorii pentru vin si sah in cutie de lemn este... vin si sah in cutie de lemn sunt fabricate din materiale de calitate, prin urmare... cu vin vechi. Cutia din lemn este prevazuta la exterior pe una dintre fete cu tabla ... »

Pret: 95 RON
Buyer Member 3 ani
Ilfov
 Cutie de vin personalizata 747a

Cutie de vin personalizata 747A


Personalizare: prin gravare Cutie din lemn lacuit pentru 2 sticle de vin... Aceasta cutie dubla pentru vin este un cadou deosebit de pretios pe care o poti darui...! Produsul standard il poti comanda de aici, Cutie din lemn natur lacuit si vopsit pentru ... »
Oferit de:SC ALEXER SRL
Buyer Member 9 ani
Bihor
 Accesorii pentru vin in cutie de

Accesorii pentru vin in cutie de lemn - EL Celler


, include un deschizator pentru sticla de vin si dop din otel si lemn.Cadouri speciale...Material: lemn bambusDimensiune: 15x15x3.5cm Cutie din lemn cu capac din bambus... pentru orice ocazie, fie ca-l daruiti persoanei dragi din viata dumneavoastra, fie ... »

Pret: 77 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Cutie din lemn natur cu design

Cutie din lemn natur cu design sticluta de lemn pentru o sticla de vin


Cutie din lemn natur cu design sticluta de lemn pentru o sticla de vin.... Aceasta cutie de vin este foarte eleganta si reprezinta o excelenta idee de cadou ceva... mai deosebit. Cu siguranta cei care vor primi cadou aceasta cutie de vin vor ... »
Oferit de:SC ALEXER SRL
Buyer Member 9 ani
Bihor
 Cutie de vin personalizata 552a

Cutie de vin personalizata 552A


Personalizare: prin gravare Cutie din lemn cu sticluta din lemn pentru 1... comanda de aici, Cutie din lemn natur cu design sticluta de lemn pentru o sticla... bucata De sarbatori, ia aceasta Cutie de vin personalizata CDT-552A, fa ... »
Oferit de:SC ALEXER SRL
Buyer Member 9 ani
Bihor
 Cutie de vin personalizata 232a

Cutie de vin personalizata 232A


Personalizare: prin gravare Cutie din lemn tip caseta pentru 2 sticle..., Caseta din lemn natur pentru doua sticle de vin. ... personalizate. Aceasta cutie din lemn personalizata 232A, o poti darui celor din echipa ... »
Oferit de:SC ALEXER SRL
Buyer Member 9 ani
Bihor
 Cutie de vin personalizata 35a

Cutie de vin personalizata 35A


Personalizare: prin gravare Cutie din lemn cu model pentru 1 sticla de vin... Aceasta Cutie de vin este extrem de eleganta. Este realizata din lemn baituit... cu maner si model pentru o sticla de vin. ... »
Oferit de:SC ALEXER SRL
Buyer Member 9 ani
Bihor
 Cutie de vin personalizata 198a

Cutie de vin personalizata 198A


Personalizare: prin gravare Cutie din lemn cu maner pentru 2 sticle de vin... Surprinde-ti cei mai buni colaboratori si prieteni, daruindu-le o cutie din lemn... personaliza aceasta cutie de vin cu un mesaj de " La Multi Ani" , " Craciun ... »
Oferit de:SC ALEXER SRL
Buyer Member 9 ani
Bihor
 Cutie pentru sticla de vin demo

Cutie pentru sticla de vin Demo


Cutie pentru sticla de vin Demo   Cutie hexagonala din lemn pentru o sticla... de vin de capacitate 750 ml.   Dimensiuni: diametrul interior 85 mm; inaltime... interioara 350 mm.   Produsul se poate personaliza. Cadouri pentru birou   Stoc furnizor ! ... »

Pret: 22 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Cutie pentru sticla de vin gala

Cutie pentru sticla de vin Gala


Cutie pentru sticla de vin Gala   Cutie din lemn pentru o sticla vin cu capacul... culisant pe inaltime. Interiorul acestei cutii este pentru o sticla vin. Cutia este... 76 mm; lungime 325 mm.   Produsul se poate personaliza. Pentru mai multe detalii ... »

Pret: 19 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Cutie pentru sticla de vin ager

Cutie pentru sticla de vin Ager


Cutie pentru sticla de vin Ager Cutie de lemn pentru o sticla de vin... de vin este doar cu titlu de prezentare. Cadouri pentru barbati   Stoc furnizor !... mm.   Aceasta cutie poate fi personalizata prin ardere sau gravura.   Sticla ... »

Pret: 24 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Cutie in forma de carte din lemn

Cutie in forma de carte din lemn vechi pentru doua sticle de vin


manual pentru doua sticle de vin. Aceasta cutie de vin este foarte eleganta...Cutie in forma de carte din lemn vechi de peste 100 de ani impregnat si pictat... cadou aceasta cutie de vin vor ramane impresionati de calitatea acesteia ... »
Oferit de:SC ALEXER SRL
Buyer Member 9 ani
Bihor
716 produse / 29 pagini
25 produse pe pagina.

"cutii lemn pentru vin" in Firme Hot - 2 Rezultat(e)
Folositi cautarea