Inscrie firma »

cutii lemn pentru vin - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cutii lemn pentru vin
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Cutie pretty

Cutie Pretty


caminul unei sticle de vin cu o capacitate de 375ml. Aceasta cutie este...Cutie Pretty Mica si delicata, cutia Pretty este pregatita oricand sa devina... confectionata pentru o butelie cu diametru de maxim 5,5 cm si o inaltime de pana la 28 cm ... »

Pret: 9.37 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Puzzle din lemn pentru invatarea numerelor

Puzzle din lemn pentru invatarea numerelor


. - Piesele vin intr-o cutie din lemn pentru a putea fi depozitate si pastrate in ordine.... - Piesele rezistente din lemn recomanda acest jos pentru a fi utilizat in colectivitati... Set de 20 de puzzle din cate 2 piese fiecare pentru invatarea numerelor ... »

Pret: 70 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Vin pinot noir de murfatlar 1986 0.75l

VIN PINOT NOIR DE MURFATLAR 1986 0.75L


un vin vechi de colectie prezentat in cutie de lemn. Podgorie: Murfatlar An: 1986... Culoare: Rosu Tip: Sec Capacitate: 750 ml Alcool: 11.50% Ambalaj: cutie de lemn ...Ideal pentru cadouri business si aniversare, Pinot Noir Murfatlar 1986 este ... »

Pret: 125 RON
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Puzzle din lemn pentru invatarea numerelor

Puzzle din lemn pentru invatarea numerelor


Puzzle din lemn pentru invatarea numerelor Set de 20 de puzzle din cate 2... la 20 si a semnelor grafice asociate fiecarui numar. Piesele vin intr-o cutie... din lemn pentru a putea fi depozitate si pastrate in ordine. Piesele rezistente ... »

Pret: 69.9 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Bucium traminer an 1992 vin alb 0.75l

BUCIUM TRAMINER AN 1992 VIN ALB 0.75L


doresc sa ofere o surpriza placuta.Vinul este insotit de o cutie din lemn eleganta...Un vin de colectie din anul 1992 este un cadou inspirat pentru toi cei care...: Romania Alcool: 11.47% Amabalaj: Cutie de lemn ... »

Pret: 115 RON
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Set cadou dusty roses (in the box)

Set cadou DUSTY ROSES (in the box)


, ambalata intr-o cutie cilindrica din lemn pentru vinuri. Setul este decorat folosind.... Dimensiuni: Sticla de vin: 250 ml Cutie pentru sticla de vin: diametru sticla O 65 mm...Setul DUSTY ROSES (in the box) este format dintr-o dintr-o sticla mica de vin ... »

Pret: 125 RON
 Banu maracine vin feteasca neagra1988 0.7l

BANU MARACINE VIN FETEASCA NEAGRA1988 0.7L


de o cutie eleganta din lemn. Soi: Feteasca Neagra Tip vin: Sec Volum alcool: 12.5%... nici un defect, pentru a satisface cele mai sofisticate gusturi. Vinul este insotit...BANU MARACINE vin rosu Feteasca Neagra 1988 - Un vin de colectie! Banu Maracine ... »

Pret: 159 RON
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Banu maracine vin merlot 1988 0.7l

BANU MARACINE VIN MERLOT 1988 0.7L


a satisface cele mai sofisticate gusturi. Vinul este insotit de o cutie eleganta din lemn... incat vinul din sticlele puse la invechit sa nu aiba nici un defect, pentru...BANU MARACINE vin rosu Merlot 1988 - Un vin de colectie! Pastrat in pivnite ... »

Pret: 159 RON
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Vin murfatlar pinot gris 1981 0.75l

VIN MURFATLAR PINOT GRIS 1981 0.75L


cele mai sofisticate gusturi. Vinul este insotit de o cutie eleganta din lemn. Soi... vinul din sticlele puse la invechit sa nu aiba nici un defect, pentru a satisface...Vin Murfatlar Pinot Gris 1981 - Un vin de colectie. Pastrat in pivnite speciale ... »

Pret: 232 RON
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Vin valea calugareasca feteasca neagra 2006 0.75l

VIN VALEA CALUGAREASCA FETEASCA NEAGRA 2006 0.75L


, pentru a satisface cele mai sofisticate gusturi. Vinul este insotit de o cutie...Vin Cabernet Sauvignon 2006- Un vin romanesc vechi de colectie! Pastrat..., acest vin vechi, rar, pastreaza savoarea si parfumul celei mai bune recolte ... »

Pret: 99 RON
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Vin cabernet sauvignon 1996 murfatlar 0.7l

VIN CABERNET SAUVIGNON 1996 MURFATLAR 0.7L


, pentru a satisface cele mai sofisticate gusturi. Vinul este insotit de o cutie...Vin Cabernet Sauvignon 2006 Murfatlar- Un vin romanesc vechi de colectie... si umiditatii, acest vin vechi, rar, pastreaza savoarea si parfumul celei mai bune recolte ... »

Pret: 125 RON
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Vin 2006 valea calugareasca cabernet sauvignon 0.7l

VIN 2006 VALEA CALUGAREASCA CABERNET SAUVIGNON 0.7L


nici un defect, pentru a satisface cele mai sofisticate gusturi. Vinul este insotit... de o cutie eleganta din lemn.An: 2006Podgorie: Valea CalugareascaCuloare: Rosu...Vin Valea Calugareasca Cabernet Sauvignon 2006 - Un vin romanesc vechi ... »

Pret: 99 RON
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Vin dealu mare cabernet sauvignon 2004 0.7l

VIN DEALU MARE CABERNET SAUVIGNON 2004 0.7L


, pentru a satisface cele mai sofisticate gusturi. Vinul este insotit de o cutie...Vin Dealu Mare Cabernet Sauvignon 2004 - Un vin romanesc vechi de colectie... si umiditatii, acest vin vechi, rar, pastreaza savoarea si parfumul celei mai bune recolte ... »

Pret: 109 RON
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Banu maracine vin sauvignon 2008 0.75l

BANU MARACINE VIN SAUVIGNON 2008 0.75L


, pentru a satisface cele mai sofisticate gusturi. SOi vin: SauvignonAn: 2008Tip vin... livreaza intr-o cutie eleganta din lemn....Vin Banu Maracine Sauvignon 2008 - Un vin vechi romanesc de colectie! Pastrat ... »

Pret: 75 RON
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Vin valea calugareasca feteasca neagra 2007 0.75l

VIN VALEA CALUGAREASCA FETEASCA NEAGRA 2007 0.75L


, pentru a satisface cele mai sofisticate gusturi. Vinul este insotit de o cutie...Valea Calugareasca Feteasca Neagra 2007- un vin elegant, cu o suplete vibranta... si umiditatii, acest vin vechi, rar, pastreaza savoarea si parfumul celei mai bune recolte ... »

Pret: 95 RON
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Vin montemajor nativ eremo san quirico 2014 0.75l

VIN MONTEMAJOR NATIV EREMO SAN QUIRICO 2014 0.75L


un cadou rafinat. Cutie de lemn pentru 6 sticle....Produs in zona regiunea Campania, Italia, vinul Nativ Eremo San Quirico... Aglianico este un vin surprinzator. Arome : un mix aromat de fructe negre si albastre ... »

Pret: 125 RON
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Cuburi din lemn ferma de construit

Cuburi din Lemn Ferma de Construit


, gardulete, staul, siloz, copacei, tractor si animale. Cuburile vin intr-o cutie...Creaza o lume in miniatura cu aceste cuburi colorate si cu figurinele de lemn... incluse. Setul este foarte potrivit pentru jocuri de rol si contine36 de piese: ferma ... »
Oferit de:Evision SRL
Buyer Member 15 ani
Cluj
 Caseta lemn vinuri cu argint

caseta lemn vinuri cu argint


Cutie de vin din lemn cu emblema de argint 925 La cerere se pot grava...,aacesoriu sticla de vin-capac metalic,o cutie nelipsita la petrecerile stropite cu multa... pe lemn sau la cerere in interiorul produsului - discret si rafinat! (vezi model poza ... »

Pret: 149 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Puzzle din lemn pentru invatarea numerelor melissa &

Puzzle din lemn pentru invatarea numerelor Melissa & Doug


-o cutie din lemn pentru a putea fi depozitate si pastrate in ordine. Piesele... rezistente din lemn recomanda acest jos pentru a fi utilizat in colectivitati de copii...Set de 20 de puzzle din cate 2 piese fiecare pentru invatarea numerelor ... »

Pret: 70 RON
Buyer Member 11 ani
Arges
 Set desfacator pentru sticla vin cu

Set desfacator pentru sticla vin cu tabla de sah Renberg RB-3901, 37 piese


: - 32 piese de sah din lemn - 1 dop cu filet pentru sticla cu vin - 1 dop sticla... prezentat intr-o cutie in forma de tabla de sah, ideal pentru cadou. Setul contine... vin - 1 inel pentru sticla de vin - 1 termometru pentru vin ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Set de cuburi din lemn castel

Set de Cuburi din Lemn Castel


. Cuburile vin intr-o cutie trainica din lemn in care pot fi pastrate atunci cand se...Creaza o lume in miniatura cu aceste cuburi colorate si cu figurinele de lemn... incluse. Setul este foarte potrivit pentru jocuri de rol si contine 28 de piese ... »
Oferit de:Evision SRL
Buyer Member 15 ani
Cluj
 Socotitoare din lemn cu cifre si betisoare

Socotitoare din lemn cu cifre si betisoare


. Copilul invata jucandu-se! Produsul vine ambalat in cutie printata. Piesele sunt... din lemn de foarte buna calitate. Este ideala pentru cadouri....Socotitoarea din lemn cu cifre si betisoare are rolul de a dezvolta imaginatia ... »

Pret: 26 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Capsator cu fixare pe lemn manual

Capsator cu fixare pe lemn manual


Capsator cu fixare pe lemn manual Aparat puternic din otel pentru fixarea... de fixare a capselor sau cuielor. Capsatorul manual vine impreuna cu doua cutii... cu capse, dar si cu o cutie din plastic pentru depozitare si transport ... »

Pret: 59 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Capsator manual de fixare pe lemn

Capsator manual de fixare pe lemn


Capsator manual fixare pe lemnAparat puternic din otel pentru fixarea... de fixare a capselor sau cuielor.Capsatorul manual vine impreuna cu doua cutii cu capse..., dar si cu o cutie din plastic pentru depozitare si transport ... »

Pret: 58 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Domino cu piese din lemn

Domino cu Piese din Lemn


potrivirea dupa numere si culori. Piesele vin intr-o cutie eleganta din lemn..., cu separatoare, pentru a pastra tot timpul piesele in ordine. Dimensiuni cutie: 31 x 21 x 2... crea strategii pentru castigarea jocului. Designul si coloritul pieselor permit ... »

Pret: 107 RON
Buyer Member 11 ani
Ilfov
716 produse / 29 pagini
25 produse pe pagina.

"cutii lemn pentru vin" in Firme Hot - 2 Rezultat(e)
Folositi cautarea