Inscrie firma »

cursuri pictura copii - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cursuri pictura copii
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Cursuri pictura copii gradinita

Cursuri pictura copii gradinita


Cursuri pictura pentru copii gradinita (prescolari si scolari) . Grupele au ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Cursuri de pictura

Cursuri de pictura


OFERTA CURSURI DE PICTURA - PENTRU COPII SI ADULTI - S.C.. Study Matrix S....R.L. organizeaza cursuri de pictura pentru copii si adulti. Pentru mai multe detalii va ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Curs pictura copii

Curs pictura copii


ale cursului de desen si pictura: 1.-Familiarizarea copiilor cu elementele limbajului...Clubul KIDDIES' va invita la un CURS DE PICTURA: Dragi parinti, ati observat... aceasta activitate . Va oferim lectii de desen, pictura pentru copiii dvs. Cursul ... »

Pret: 100 RON
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Cursuri copii sector 3 bucuresti

Cursuri copii sector 3 Bucuresti


Cursurile clubului Kiddies sunt: -curs de dans -- marti -- 18... -curs pictura -- joi--17.00-18.00 --100lei/luna/4sed -curs gimnastica ... »

Pret: 120 RON
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Cursuri copii:muzica, pian, dans,

CURSURI COPII:MUZICA, PIAN, DANS, PICTURA,TEATRU, LB. ENGLAZA, BUNE MANIERE


CULTURAL - CURSURI:MUZICA, PIAN, DANS, PICTURA, TEATRU, LB. ENGLAZA, BUNE... CULTURAL-ARTISTICE, ADRESATE IN MOD SPECIAL COPIILOR; SCOALA DE ARTE MALL... MANIERE SI ALTELE CORUL DE COPII " BRILLANTE" CASA DE DISCURI EDITURA ... »

Pret: 110 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Cursuri de vara pentru copii

Cursuri de vara pentru copii


garantat : DISTRACTIE! Astfel, pe o perioada de doua saptamani vom efectua cursuri... de actorie, dans si pictura , workshopul nostru finalizandu-se cu o expozitie ... »

Pret: 360 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Cursuri optionale after school bucuresti sector 4

Cursuri optionale after school Bucuresti sector 4


nivele + demisol. Opt camere spatioase sunt destinate numai copiilor pentru studiu... afla o gradina special amenajata pentru copii si ofera posibilitatea practicarii...; - sistem de videoproiectie pentru urmarirea de documentare, filme eduative si cursuri ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Curs de manichiura pedichiura unghii tehnice

Curs de Manichiura Pedichiura Unghii Tehnice


,portelan , pictura DATA INCEPERI: 10 -15 A FIECAREI LUNI INSCRIERILE SE FAC SAPTAMANAL... Acte necesare la inscriere copii : - dupa buletin de identitate ... »

Pret: 1600 RON
 Afterschool

Afterschool


de pictura, de fotografie, cursuri de indemanari practice, petreceri si evenimente pentru... copii, avem joaca, alergatura prin iarba si mancare sanatoasa. Iar la dorinta ... »
Buyer Member 15 ani
Iasi
 Tabara dezvoltare personala copii & tineri -

Tabara dezvoltare personala copii & tineri - Happy Faces for Romania


personala organizata impreuna cu profesori americani, care isi propune sa ajute copii..., concursuri, excursii si drumetii), insa cele doua cursuri zilnice de predare a limbii... de masa, tir cu arcul, inot, plimbare cu barcutele pe iaz). - Cluburi (de pictura ... »

Pret: 752 RON
Buyer Member 13 ani
Alba
 Tabara nationala de engleza  - happy faces english adventure (in

Tabara nationala de engleza - Happy Faces English Adventure (in loc.Alba Iulia)


! Daca pana acum copii s-au simtit minunat in taberele Happy Faces - Travel & Fun... concentram pe partea de conversatie cu intentia de a le oferi copiilor incredere in ei..., copii si tinerii transforma realitatea, ii descopera pe ceilalti, se descopera ... »

Pret: 752 RON
Buyer Member 13 ani
Alba
 Ferestre catre copiii nostri

Ferestre catre copiii nostri


multor copii din lumea intreaga. Autoarea prezinta propria sa metoda de lucru... de cunoastere, intelegere si apropiere fata de copii. Este o carte care iti da curajul sa.... Desenul de grup. Desenul liber. Pictura. Pictura cu degetele. Pictura cu picioarele ... »

Pret: 31.2 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Butterflies-set tatuaje temporare germane (glitter tattoos)

Butterflies-Set tatuaje temporare germane (glitter tattoos)


-painting/body-painting nu este la fel de fin, pentru a permite vizibilitatea picturii cu culoare... (nas, ochi, gura).\nNerecomandat copiilor sub 3 ani, contine parti mici ce pot fi... / spectacole / televiziune, in make-up pentru copii pentru face-painting, in make ... »

Pret: 69.9 RON
Buyer Member 11 ani
Alba
 Set tatuaje temporare germane (glitter tattoos)

Set tatuaje temporare germane (glitter tattoos)


-painting/body-painting nu este la fel de fin, pentru a permite vizibilitatea picturii cu culoare... produsul.\nEvitati mucoasa (nas, ochi, gura).\nNerecomandat copiilor sub 3 ani, contine...-up profesionist pentru teatre / spectacole / televiziune, in make-up pentru copii pentru face ... »

Pret: 69.9 RON
Buyer Member 11 ani
Alba
 Best of- set tatuaje temporare germane (glitter tattoos)

Best of- Set tatuaje temporare germane (glitter tattoos)


vizibilitatea picturii cu culoare.) Un sablon poate fi folosit de mai multe ori, dar daca....\nEvitati mucoasa (nas, ochi, gura). Nerecomandat copiilor sub 3 ani, contine parti mici ce pot... / spectacole / televiziune, in make-up pentru copii pentru face-painting, in make ... »

Pret: 69.9 RON
Buyer Member 11 ani
Alba
 Noblesse-set tatuaje temporare germane (glitter tattoos)

Noblesse-Set tatuaje temporare germane (glitter tattoos)


vizibilitatea picturii cu culoare.) Un sablon poate fi folosit de mai multe ori, dar daca....\nEvitati mucoasa (nas, ochi, gura). Nerecomandat copiilor sub 3 ani, contine parti mici ce pot... / televiziune, in make-up pentru copii pentru face-painting, in make-up si accesorii pentru ... »

Pret: 69.9 RON
Buyer Member 11 ani
Alba
 Magical flowers-set tatuaje temporare germane (glitter tattoos)

Magical Flowers-Set tatuaje temporare germane (glitter tattoos)


vizibilitatea picturii cu culoare.) Un sablon poate fi folosit de mai multe ori, dar daca....\nEvitati mucoasa (nas, ochi, gura). Nerecomandat copiilor sub 3 ani, contine parti mici ce pot..., in make-up pentru copii pentru face-painting, in make-up si accesorii pentru efecte ... »

Pret: 69.9 RON
Buyer Member 11 ani
Alba
 
17 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"cursuri pictura copii" in Firme Hot - 11 Rezultat(e)
Folositi cautarea