Inscrie firma »

cursuri perfectionare limba engleza - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cursuri perfectionare limba engleza
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Curs perfectionare comunicare in limba

CURS PERFECTIONARE COMUNICARE IN LIMBA ENGLEZA


organizeaza in luna februarie cursul de perfectionare "COMUNICARE IN LIMBA ENGLEZA..., si are ca rezultat dezvoltarea capacitatii de comunicare in limba engleza. Cursurile sunt ... »
Buyer Member 14 ani
Bacau
 Cursuri de initiere si perfectionare

Cursuri de initiere si perfectionare în Engleza, Franceza, Germana


instrumentele potrivite dumneavoastra pentru a învata o limba straina prin..., evaluare si perfectionare - comunicare activa orala si scrisa, cu profesorul ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Cursuri limbi straine

Cursuri Limbi straine


Compania Arseni Education ofera cursuri de Limba Engleza si Germana copiilor..., persoanelor care doresc sa se perfectioneze si companiilor. Oferim primele 2 sedinte... gratuit, pentru a vedea daca iti place. Cursurile se pot face individual sau in grup ... »

Pret: 200 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Cursuri de vara limbi straine

Cursuri de vara Limbi straine


- Limba spaniola - Limba italiana - Limba franceza - Limba engleza. Cursurile... de limbi straine fac parte din pachetul de cursuri Investeste in tine!, lansat pe 13...R4-Consultanta si Formare Profesionala organizeaza in luna iulie 2011 cursuri ... »

Pret: 400 RON
 Limba engleza

Limba engleza


Limba engleza - cursuri la nivel avansat, limba vorbita in UK, conversatie... pentru perfectionare, cursuri adaptate la cerinte si profil oferite de profesor..., cursuri adaptate la nivelul studentilor, posibilitati de excursii si cazare in centrul ... »
Oferit de:Comart Trans
Buyer Member 12 ani
Altele
 Cursuri de vara pentru limbi straine

Cursuri de vara pentru limbi straine


Cursuri adulti I. CURSURI INTENSIVE pentru limbile engleza, germana....07.2010; 2.08.2010 Tarif: 480 lei III CURSURI STANDARD pentru limbile engleza.../saptamana Tarif: 360 lei SOCIALIZING ENGLISH ; curs interactiv de limba engleza pentru ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Limba engleza pentru copii

Limba engleza pentru copii


Cursuri pentru incepatori Nu stii inca limba engleza? Nici o problema,la noi... si rapid mod posibil. Pur si simplu vei iubi limba engleza. Module... de perfectionare Vrei sa fii cel mai bun la engleza? Noi te ajutam sa iti imbogatesti ... »
Buyer Member 13 ani
Iasi
 Cursuri de limba engleza, nivel

CURSURI DE LIMBA ENGLEZA, NIVEL MEDIU, IASI, MAI 2013


organizeaza la Iasi in luna MAI 2013 cursuri de perfectionare pentru LIMBA ENGLEZA NIVEL... MEDIU. Limba engleza este o conditie omniprezenta la angajarea in firme de top... cunostintele de limba engleza Dupa absolvire, participantii vor obtine urmatoarele ... »

Pret: 500 RON
Buyer Member 10 ani
Iasi
 Cursuri de limba engleza, nivel

CURSURI DE LIMBA ENGLEZA, NIVEL MEDIU, IASI, mai 2013


organizeaza la Iasi in luna APRILIE 2013 cursuri de perfectionare pentru LIMBA ENGLEZA... superioare care doresc sa-si perfectioneze cunostintele de limba engleza. Pretul... ocazia de a reusi sa-ti perfectionezi cunostintele de LIMBA ENGLEZA la NIVEL MEDIU ... »

Pret: 500 RON
Buyer Member 10 ani
Iasi
 Cursuri de limba engleza, nivel

CURSURI DE LIMBA ENGLEZA, NIVEL MEDIU, IASI, mai 2013


la Iasi in luna APRILIE 2013 cursuri de perfectionare pentru LIMBA ENGLEZA NIVEL MEDIU... doresc sa-si perfectioneze cunostintele de limba engleza. Pretul cursului este... ocazia de a reusi sa-ti perfectionezi cunostintele de LIMBA ENGLEZA la NIVEL MEDIU ... »

Pret: 500 RON
Buyer Member 10 ani
Iasi
 Cursuri de limbi straine pentru

Cursuri de limbi straine pentru companii


Lektor ofera cursuri de limbi straine concepute special pentru companii... intr-o limba de circulatie internationala. Va punem la dispozitie cursuri de limba... engleza si limba germana personalizate pentru a intampina nevoile firmei dumneavoastra ... »
Buyer Member 13 ani
Iasi
 Cursuri engleza conversatie

Cursuri engleza conversatie


-ti imbogatesti vocabularul si sa-ti perfectionezi pronuntia in limba engleza intr-un mediu... si in acelasi timp sa-ti dezvolti abilitatile de comunicare in limba engleza? Daca DA, te... adreseaza persoanelor care au cel putin cunostinte medii de limba engleza, fiind un curs ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Tabara de limba engleza in anglia

Tabara de Limba Engleza in Anglia


Qdays Educational ofera cursuri de limba engleza intr-un mediu academic...-ti perfectionezi limba engleza intr-unul din multele campusuri EF din Anglia. EF Education... fiecarui elev, cursurile includ de la 4 la 10 ore de interes special, in care limba ... »

Pret: 914 USD
Buyer Member 12 ani
Brasov
 Curs de limba engleza, nivel mediu, iasi, aprilie

CURS DE LIMBA ENGLEZA, NIVEL MEDIU, IASI, APRILIE 2013


profesionala organizeaza la Iasi in luna APRILIE 2013 un nou curs de LIMBA ENGLEZA NIVEL... de liceu si studii superioare care doresc sa-si perfectioneze cunostintele de limba...: - Conversatie la nivel mediu-avansat in limba engleza, - Cunoasterea vocabularului ... »

Pret: 470 RON
Buyer Member 10 ani
Iasi
 Curs de vara de limba engleza "preparing for

Curs de vara de limba engleza "Preparing for Cambridge"


a vocabularului si modalitati de a-ti perfectiona abilitatile de comunicare orala! Cursurile... nivelul avansat de cunoastere a limbii engleze - obtii un avantaj real pentru... deja proba de limba engleza de la bac daca ai dobandit un certificat ... »
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Curs de vara de limba engleza "preparing for ielts"

Curs de vara de limba engleza "Preparing for IELTS"


a vocabularului si modalitati de a-ti perfectiona abilitatile de comunicare orala! Cursurile... ca ai sustinut deja proba de limba engleza de la bac daca ai dobandit un certificat ... »
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Curs de engleza de afaceri

curs de engleza de afaceri


Cursurile individuale pentru invatarea limbilor straine de afaceri, se... limbilor straine si ne gandim in special la limba engleza. In mediul de afaceri... adreseaza persoanelor care se confrunta cu nevoia unui curs de perfectionare in domeniul ... »
Light Member 17 ani
Bucuresti
 Cursuri pregatitoare examene cambridge

Cursuri pregatitoare examene Cambridge


a progresului elevilor in studiul limbii engleze si reprezinta un contact pozitiv... limbii engleze. Sunt mai multe niveluri ale acestui examen: YLE (Young Learners...Cursuri de pregatire pentru sustinerea examenelor Cambridge Intra si tu ... »
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Curs de limba engleza pentru copii 7-11 ani "welcome

Curs de limba engleza pentru copii 7-11 ani "Welcome to Englishland"


cursurile de limba engleza intr-o adevarata experienta multimedia Tariful cursurilor... Pentru o eficienta maxima, cursurile de limba engleza sunt organizate in grupe de cel... mult 10 persoane. Va asteptam cu drag la cursurile de limba engleza desfasurate ... »
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Tabara de engleza la harrow house cu shakespeare

Tabara de engleza la Harrow House cu Shakespeare School (9-14 ani)


de limba engleza  Cursuri de limba engleza: 15 lectii/ saptamana (1 lectie..., precum si scoli de vara de perfectionare a limbii engleze in strainatate in Anglia... a organiza cursuri de limba engleza pentru ADULTI (peste 16 ani). Din ianuarie 2009 ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Shakespeare school lanseaza concursul national de creatie in

Shakespeare School lanseaza concursul national de creatie in limba engleza


la universitati britanice, precum si scoli de vara de perfectionare a limbii engleze... profesionala pentru a organiza cursuri de limba engleza pentru ADULTI (peste 16 ani...;nvãþare a limbii engleze Shakespeare School lanseazã cea de-a 4-a edi ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Curs copii prescolari (5-7 ani)

Curs copii prescolari (5-7 ani)


Europei Cum se realizeaza cursurile de limba engleza la SHAKESPEARE SCHOOL... transforma cursurile de limba engleza intr-o adevarata experienta multimedia Va... asteptam cu drag la cursurile de limba engleza organizate de Shakespeare School! ... »
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Tabara internationala de engleza la dublin, irlanda

Tabara internationala de engleza la Dublin, Irlanda


Vrei sa ai parte de o experienta pur irlandeza? In care iti perfectionezi limba... City University (DCU). De ce sa alegi tabara internationala de limba engleza... la Dublin? - Vei invata engleza intr-un mod inedit, prin cursuri interactive ... »
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Curs examen cambridge, nivel fce

Curs examen Cambridge, nivel FCE


al examenelor de limba engleza sustinute in cadrul admiterii sau absolvirii. Cursul... limbii engleze si reprezinta un contact pozitiv cu un examen international. Examenele... si sunt concepute si corectate de experti in predarea si testarea limbii engleze ... »
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Tabara de engleza la clifton college cu shakespeare

Tabara de engleza la Clifton College cu Shakespeare School(13-15 ani)


, precum si scoli de vara de perfectionare a limbii engleze in strainatate in Anglia... a organiza cursuri de limba engleza pentru ADULTI (peste 16 ani). Din ianuarie 2009... tabara de limba engleza include: - Saptamanal 12 lectii de limba engleza in clase ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
36 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

"cursuri perfectionare limba engleza" in Firme Hot - 11 Rezultat(e)
Folositi cautarea