Inscrie firma »

cursuri pentru limbaje specializate - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cursuri pentru limbaje specializate
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Cursuri pentru limbaje specializate - engleza

Cursuri pentru limbaje specializate - engleza bancarã


Metodologie Organizãm cursuri de englezã bancarã care... de activitate. Înscrierea la cursuri Vã puteți î...ã, produse derivate. Program cursuri Cursurile se organizeazã dimineața ... »

Pret: 648 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Cursuri pentru limbaje specializate - engleza de

Cursuri pentru limbaje specializate - engleza de afaceri


Organizãm module de cursuri de englezã de afaceri la sediul...;n vederea înscrierii la cursuri organizãm testãri gratuite de nivel... la sediul instituției beneficiare. Manuale Manualul pentru engleza ... »

Pret: 648 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Cursuri de engleza pentru limbaje

Cursuri de engleza pentru limbaje specializate - marketing si vanzari


Organizam cursuri de limba engleza pentru marketing si vanzari la sediul nostru... la cursuri Va puteti inscrie la curs de angleza pentru marketing si vanzari daca..., cat si cursuri corporate la sediile institutiilor beneficiare. Inscrierea ... »

Pret: 648 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Cursuri de engleza juridica pentru

Cursuri de engleza juridica pentru traducatori


Organizam cursuri de engleza juridica pentru traducatori la sediul nostru, cat..., a lua si a da cu chirie, contract de inchiriere. Program cursuri Cursurile se....30-20.30. Organizam cursuri de 3 ore vineri dupa-amiaza de la ora 17 si sambata dimineata ... »

Pret: 648 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Cursuri de engleza pentru companii

Cursuri de engleza pentru companii


de cursuri si programe specializate in limba engleza. Avantajele cursurilor pentru... diferite limbaje specializate: manualele pentru diferite limbaje specializate... de specializare de pe piata de training, propunand companiilor programe de curs specializate ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Cursuri spaniola

Cursuri spaniola


limbaje specializate ( spaniola pentru afaceri, spaniola juridica, spaniola medicala...Cursurile de limba spaniola au ca obiectiv dezvoltarea competentelor... personalizate pentru fiecare dintre aceste categorii : spaniola generala spaniola pentru ... »

Pret: 30 RON
Buyer Member 10 ani
Arges
 Cursuri de engleza pentru

Cursuri de engleza pentru administratia publica


diferite limbaje specializate: manualele pentru diferite limbaje specializate... (mediu- avansat). (vezi Cadrul Comun European). Avantajele cursurilor pentru... la standarde europene. Cursul este conceput pentru nivelele A2 (incepator-mediu) - B2 ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Cursuri de limbi straine si informatica

CURSURI DE LIMBI STRAINE SI INFORMATICA


. COMPANIA NOASTRA OFERA SI PROGRAME EDUCATIONALE SPECIALE PENTRU COMPANII SI LIMBAJUL... INFORMATICII: OFFICE-pentru incepatori si avansati si PROGRAME SPECIALIZATE: PHOTOSHOP... ACUM SI LA CLUJ SI VA PUNE LA DISPOZITIE O GAMA LARGA DE CURSURI DE : ENGLEZA ... »
Oferit de:AXON
Buyer Member 17 ani
Cluj
 Cursuri de engleza pentru asistente

Cursuri de engleza pentru asistente medicale


Organizam cursuri de engleza pentru asistente medicale dupa metoda editurilor... si doresc sa se specializeze in folosirea limbajului legat de exercitarea profesiei ... »

Pret: 850 RON
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Cursuri copii

Cursuri copii


Primul training profesionist de public speaking si comunicare pentru copii... formeze copiii pentru a vorbi profesionist in public. Pentru a suplini acest gol... ce cresc, oamenii isi restrang exuberata limbajului corpului, in timp ce copiii mici ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Cursuri limba turca

Cursuri Limba Turca


-o sala de curs pusa la dispozitie de noi. Cursuri de limba turca pentru romani... sau straini, Cursuri de limba romana pentru straini Succesul in cariera si afaceri... interactive de predare -cursuri adaptate nevoilor clientilor: limbaj general ... »

Pret: 186 RON
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Cursuri engleza adulti, copii si firme

Cursuri engleza adulti, copii si firme


generala engleza pentru limbaje specializate (engleza pentru afaceri, engleza...Cursuri de limba engleza Cursurile de limba engleza au ca obiectiv dezvoltarea.... Oferind solutii personalizate pentru fiecare dintre aceste categorii: engleza ... »

Pret: 35 RON
Buyer Member 10 ani
Arges
 Cursuri germana elevi, adulti, firme

Cursuri germana elevi, adulti, firme


fiecare dintre aceste categorii : germana generala germana pentru limbaje... specializate ( germana pentru afaceri, germana juridica, germana medicala...Cursuri de limba germana Cursurile de limba germana au ca obiectiv dezvoltarea ... »

Pret: 35 RON
Buyer Member 10 ani
Arges
 Cursuri franceza pentru elevi,

Cursuri franceza pentru elevi, adulti, firme


dintre aceste categorii : franceza generalã franceza pentru limbaje... specializate (franceza pentru afaceri, franceza juridicã, franceza medical...Cursuri de limba francezã Cursurile de limba francezã au ... »

Pret: 30 RON
Buyer Member 10 ani
Arges
 Cursuri de limbi straine pentru

Cursuri de limbi straine pentru firme si institutii


Cursurile "IN-HOUSE Language Training" sunt cursuri specializate si adaptate... cursuri de invatare a limbilor straine. Sub forma unui curs individual sau in grupa...,acestea sunt programe de invatare a limbilor straine construite si adaptate pentru mediul ... »
Buyer Member 18 ani
Cluj
 Cursuri de programare - web design, cluj, iunie 2013

CURSURI DE PROGRAMARE - WEB DESIGN, CLUJ, IUNIE 2013


limbaje de programare web de pe piata muncii! Inscrie-te la cursurile specializate... cursuri de specialitate in domeniul informaticii. In cadrul acestui curs, se predau... pe parcursul unei saptamani, de luni pana duminica, cate 8 ore pe zi. Pentru inscriere ... »

Pret: 800 RON
Buyer Member 12 ani
Iasi
 Curs de programare - web design, constanta, mai 2013

CURS DE PROGRAMARE - WEB DESIGN, CONSTANTA, MAI 2013


FII PREZENT LA primele cursuri specializate pe programare - WEB design... din Constanta! Vrei sa inveti trei limbaje de programare pentru crearea de site-uri? Vrei... sa inveti mici trucuri pentru optimizarea in Google? Noi iti oferim aceste ... »

Pret: 800 RON
Buyer Member 12 ani
Iasi
 Engleza pentru finante -  banci

ENGLEZA PENTRU FINANTE - BANCI


Cursul de limbaj specializat in banking si finante abordeaza toate cele cinci... si capacitatea de a redacta un text scris). Cursurile urmaresc sa-i dezvolte cursantului ... »

Pret: 1000 RON
Buyer Member 13 ani
Bihor
 Primul training profesionist de public speaking si comunicare

Primul training profesionist de public speaking si comunicare pentru copii


copiii pentru a vorbi profesionist in public. Pentru a suplini acest gol in educatie... limbajului corpului, in timp ce copiii mici folosesc foarte multe gesturi cand comunica... forma de tabara de weekend are toate ingredientele pentru o invatare optima deoarece ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Training copii

Training copii


formeze copiii pentru a vorbi profesionist in public. Pentru a suplini acest gol... ce cresc, oamenii isi restrang exuberata limbajului corpului, in timp ce copiii mici... ingredientele pentru o invatare optima deoarece respecta stadiul de dezvoltare al copiilor ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Primul training profesionist de public speaking ºi comunicare

Primul training profesionist de public speaking ºi comunicare pentru copii


ã formeze copiii pentru a vorbi profesionist în public. Pentru a suplini acest gol...þa limbajului corpului, în timp ce copiii mici folosesc foarte multe gesturi c... ingredientele pentru o învãþare optimã deoarece respect ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Curs business english (intensiv) - nivel mediu (b1-b2)

CURS BUSINESS ENGLISH (intensiv) - nivel mediu (B1-B2)


engleza si necesita un limbaj specializat, concentrat pe intalniri de afaceri...Cursurile Business English se adreseaza persoanelor care lucreaza sau isi..., prezentari, negocieri, planificari, studii de caz, etc. Obiectivul cursurilor este acela ... »
Buyer Member 13 ani
Sibiu
 Sos adolescentii

SOS Adolescentii


in gestionarea problemelor create de stres, organizeaza cursuri pentru adulti si adolescenti....Nesiguranta, emotii, prietenii de tot felul, limbajul corpului, inteligenta... tehnici, exercitii si comportamente care pot fi puse in practica oricand pentru ... »

Pret: 12 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Sos adolescentii

SOS adolescentii


, consilier specializat in gestionarea problemelor create de stres, organizeaza cursuri..., limbajul corpului, inteligenta emotionala, sex, droguri, alcool... pentru a imbunatati constiinta propriului corp si a propriilor emotii, pentru ... »

Pret: 11.92 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Sos adolescentii

SOS Adolescentii


specializat in gestionarea problemelor create de stres, organizeaza cursuri pentru adulti...Nesiguranta, emotii, prietenii de tot felul, limbajul corpului, inteligenta... in practica oricand pentru a imbunatati constiinta propriului corp si a propriilor emotii ... »

Pret: 14.9 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
26 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

"cursuri pentru limbaje specializate" in Firme Hot - 6 Rezultat(e)
Folositi cautarea