Inscrie firma »

cursuri ministerul muncii acreditate - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cursuri ministerul muncii acreditate
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Cursuri acreditate inspector protectia

CURSURI ACREDITATE INSPECTOR PROTECTIA MUNCII


de perfectionare Inspector de specialitate protectia muncii, nivel mediu, 80 de ore, acreditate... CNFPA, cu obtinerea de certificate de absolvire eliberate de Ministerul Muncii...Asociatia pentru Promovarea Afacerilor in Romania organizeaza cursuri ... »
 Cursuri calculator acreditate

Cursuri calculator acreditate


(XML, Java) si altele... Cursurile sunt acreditate de Ministerul Educatiei..., Cercetarii si Tineretului si Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei prin C... de specialistii nostri. Avantaj Consulting organizeaza cursuri de pregatire si perfectionare ... »
Light Member 17 ani
Bucuresti
 Cursuri de calificare acreditate

Cursuri de calificare acreditate pentru manichiura pedichiura


Echipa ELITE NAIL ART ofera cursuri de Manichiura - Pedichiura acreditate... de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Din ianuarie 2011 este disponibil un nou curs ... »

Pret: 1000 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Cursuri radio si tv acreditate de

Cursuri radio si TV acreditate de Min. Muncii si Min. Educatiei


acreditate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Diplome de specializare...: al Ministerului Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si al Ministerului Educatiei... Detalii despre tarife si alte informatii pe www.college-media.ro Singurele cursuri ... »
Buyer Member 12 ani
Ilfov
 Cursuri acreditate stilist protezist de unghii gel

Cursuri acreditate stilist protezist de unghii gel sau acril


false acril, unghii false gel, acreditate de Ministerul Muncii si Ministerul...Echipa ELITE NAIL ART ofera cursuri de Stilist protezist de unghii, unghii ... »

Pret: 1400 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Cursuri de formare profesionala

Cursuri de formare profesionala acreditate C.N.F.P.A.


de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului si Ministerul Muncii, Familiei... de formare profesionala acreditat CNFPA Cursurile vor avea o componenta teoretica... si una aplicativa (cursurile desfasurandu-se pe durata a 3-8 zile - curs, practica, spete ... »
 Cursuri de perfectionare inspector de specialitate

Cursuri de perfectionare Inspector de specialitate protectia muncii


Organizam cursuri de perfectionare Inspector de specialitate protectia muncii... eliberate de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei..., nivel mediu, 80 de ore, acreditate CNFPA, cu obtinerea de certificate de absolvire ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 12 ani
Satu Mare
 Cursuri masaj si reflexoterapie

Cursuri Masaj Si Reflexoterapie


Cursuri Acreditate Masaj , Reflexoterapie , Masaj Terapeutic, Drenaj Limfatic... Sc. Energovit-Formare Profesionala, organizeaza cursuri Acreditate de Masaj... si Reflexoterapie, Masaj Terapeutic si Drenaj Limfatic, Certificate Acreditate de Ministerul ... »
Buyer Member 13 ani
Suceava
 Cursuri de masaj si reflexoterapie

Cursuri de masaj si reflexoterapie


de masaj medical, cursuri tehnician maseur, acreditate de Ministerul Muncii...Naturist Med este scoala de masaj si organizeaza cursuri de calificare... in masaj somatic (intretinere si relaxare), cursuri de masaj reflexoterapeutic ... »
Oferit de:Naturist Med
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Cursuri de limba engleza - adulti

CURSURI DE LIMBA ENGLEZA - ADULTI


recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si Cercetarii specificandu...Cursurile se desf&asoara la Colegiul National "Ioan Slavici", Satu Mare... afaceri: 56 ore + 10 ore suplimentare. Modalitatea de desfasurare a cursurilor: se ... »
Buyer Member 14 ani
Satu Mare
 Cursuri de calificare in meseria de

Cursuri de calificare in meseria de cosmetician,coafor,manichiura-pedichiura


S.C.DUOTECH SCHOOL S.R.L. organizeaza cursuri de calificare acreditate... de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, in meseriile de cosmetician, coafura ... »
Buyer Member 12 ani
Brasov
 Cursuri autorizate cnfpa

Cursuri autorizate CNFPA


de perfectionare cu recunoastere nationala, acreditate de Ministerul Muncii, Ministerul... CERTIFICATE DE ABSOLVIRE recunoscute de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei...LectoForm Consulting, furnizor de formare profesionala organizeaza cursuri ... »
Buyer Member 12 ani
Bacau
 Cursuri recunoscute cnfpa

Cursuri recunoscute CNFPA


al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii Deva sunt autorizate de Ministerul Muncii... cerintelor actuale de pe piata muncii. Cursurile sunt sustinute de profesionisti..., conform legislatiei din Romania privind cursurile acreditate de CNFPA, se va desfasura ... »
 Curs director vanzari

Curs director vanzari


Centrul de Formare Profesionala Eurodeal organieaza cursuri de acreditate... pe piata muncii. - Este un curs autorizat, certificatul obtinut fiind recunoscut... posibilitatea de a achita cursul atat integral la inscriere cat si in rate. - Cursurile se ... »

Pret: 455 RON
 Scoala de coafor, cosmetica, manichiura-pedichiura esthetique beauty

Scoala de Coafor, Cosmetica, Manichiura-Pedichiura ESTHETIQUE BEAUTY CENTER


Esthetique Beauty Center organizeaza cursuri de calificare acreditate de Ministerul... Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse. COSMETICA- nivelul de pregatire 3 ... »
Buyer Member 13 ani
Bacau
 Curs de perfectionare: manager in activitatea de turism

CURS DE PERFECTIONARE: MANAGER IN ACTIVITATEA DE TURISM


? Programul este certificat de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale... absolvirii cursurilor se obtine un certificat de absolvire recunoscut de Ministerul... Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si de Ministerul Educatiei, Cercetarii ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Cursuri de trainer of trainers in sibiu recunoscute

Cursuri de Trainer of Trainers in Sibiu recunoscute national si international


de Ministerul Educatiei si Cercetarii prin CNFPA si de Ministerul Muncii, Familie...: The University of Holistic Studies of USA Cursurile vor fi sustinute de lectori autorizati... programelor de formare! in plus lectorii Insitutului sunt acreditati si pregatiti ... »
 Curs manager proiect

CURS MANAGER PROIECT


si Ministerul Muncii. Trainer: lector conf. dr.ing.ec.Dana Lazar- expert verificare... recunoscuta de Ministerul Muncii si Educatiei, cod COR 241919; e-coaching (suport oferit... in conformitate cu ocupatia de Manager de proiect, acreditat de CNFPA si Ministerul Educatiei ... »

Pret: 999 RON
Buyer Member 11 ani
Timis
 Coafor- tratamente/produse kerastase

COAFOR- Tratamente/produse KERASTASE


organizeaza cursuri de calificare acreditate de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii ... »
Buyer Member 13 ani
Bacau
 Tratamente faciale guinot

Tratamente Faciale GUINOT


BEAUTY CENTER Esthetique Beauty Center organizeaza cursuri de calificare acreditate... de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse. COSMETICA- nivelul de pregatire 3 ... »
Buyer Member 13 ani
Bacau
 Scoala de detectivi particulari

Scoala de Detectivi Particulari


pentru urmatoarea serie de cursanti. Cursurile sunt acreditate de Ministerul... Educatiei, Cercetarii si Tineretului si Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Curs formator cu atestare nationala, iasi, mai 2013

CURS FORMATOR CU ATESTARE NATIONALA, IASI, MAI 2013


MINISTERULUI MUNCII SI MINISTERULUI EDUCATIEI VALABILE SI IN UE si cate un supliment... formatori acreditati CNFPA. Dupa absolvire, participantii vor obtine cele 8 competente ... »

Pret: 700 RON
Buyer Member 9 ani
Iasi
 Curs formator cu atestare nationala, iasi, mai 2013

CURS FORMATOR CU ATESTARE NATIONALA, IASI, MAI 2013


practice si proiecte. Absolventii vor primi DIPLOME CU ANTETUL MINISTERULUI MUNCII... de studii superioare in orice domeniu care doresc sa devina formatori acreditati CNFPA... SI MINISTERULUI EDUCATIEI VALABILE SI IN UE si cate un supliment descriptiv care enumera ... »

Pret: 650 RON
Buyer Member 9 ani
Iasi
 Scoala de meserii - eurodeal -

Scoala de meserii - Eurodeal -


cursurilor de calificare in Bucuresti si este autorizat de Ministerul Muncii... de calificare Autorizate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei! Cursuri... va gasiti un loc de munca in tara sau strainatate! Cursurile noastre sunt cele ... »
 Curs formator cu atestare nationala, iasi, aprilie 2013

CURS FORMATOR CU ATESTARE NATIONALA, IASI, APRILIE 2013


practice si proiecte. Absolventii vor primi DIPLOME CU ANTETUL MINISTERULUI MUNCII... de studii superioare in orice domeniu care doresc sa devina formatori acreditati CNFPA... SI MINISTERULUI EDUCATIEI VALABILE SI IN UE si cate un supliment descriptiv care enumera ... »

Pret: 700 RON
Buyer Member 9 ani
Iasi
27 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

"cursuri ministerul muncii acreditate" in Firme Hot - 14 Rezultat(e)
Folositi cautarea