Inscrie firma »

cursuri minister culturi - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cursuri minister culturi
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Scoala de detectivi particulari confident

Scoala de Detectivi Particulari CONFIDENT


-M.M.S.S.T. si Ministerul Educatiei si Culturii M.E.C., autoritatea competenta in materie , conform... Profesionala al Adultilor,de pe langa Ministerul Muncii Sigurantei Sociale si Familiei ... »
 Curs agent de turism-ghid

CURS AGENT DE TURISM-GHID


destinatii turistice prin cunoasterea istoriei si culturii, oamenilor si obiceiurilor... cursurilor de calificare si perfectionare; Persoanelor care doresc sa obtina atestatul... de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Curs ghid national de turism

CURS GHID NATIONAL DE TURISM


cursurilor se obtine un certificat de calificare recunoscut de Ministerul Muncii... si culturii, oamenilor si obiceiurilor acestora ? Vrei sa deschizi noi perspective... cerintele UE; Persoanelor care vor sa avanseze in cariera prin urmarea cursurilor ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Curs perfectionare manager proiect

CURS PERFECTIONARE MANAGER PROIECT


. In procesul de pregatire utilizam metode moderne de pregatire si de abordare a cursurilor...: (1) cursuri deschise fata-in-fata in care au loc prezentari, dezbateri, discutii... la cursurile noastre: In cadrul programului puteti prezenta probleme sau cazuri specifice ... »
Buyer Member 13 ani
Bacau
 Ghid de conversatie roman-spaniol pentru toti / a romanian - spanish

Ghid de conversatie roman-spaniol pentru toti / A Romanian - Spanish Guide for Day-To-Day Conversation


si Las Palmas (cursuri de limba si literatura romana, de lingvistica romanica... in distinctiile acordate de Academia Mexicana pentru lingvistica hispanica, Ministerul... de Cultura din Spania si Uniunea Scriitorilor din Romania (pentru traduceri) - e chiar ... »

Pret: 12.95 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 
5 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"cursuri minister culturi" in Firme Hot - 5 Rezultat(e)
Folositi cautarea