Inscrie firma »

cursuri limbi straine pentru companii - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cursuri limbi straine pentru companii
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Cursuri limbi straine pentru companii

Cursuri limbi straine pentru companii


si alegerea profesorilor potriviti. Predam atat cursuri de limba straina generala, cat...Realizam programe de studiu a limbilor straine ( engleza, franceza, italiana...) croite pe nevoile companiilor. Organizam testarea angajatilor, evaluarea nevoilor ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Cursuri de limbi straine pentru

Cursuri de limbi straine pentru companii


Lektor ofera cursuri de limbi straine concepute special pentru companii... intr-o limba de circulatie internationala. Va punem la dispozitie cursuri de limba... engleza si limba germana personalizate pentru a intampina nevoile firmei dumneavoastra ... »
Buyer Member 11 ani
Iasi
 Cursuri limbi straine

Cursuri limbi straine


si pregatire examen ILEC - cursuri limbi straine pentru companii - cursuri limba... bilingv / clase speciale cu limbi straine in regim intensiv - cursuri de business... turca - cursuri limba romana pentru vorbitorii de limba turca - cursuri limba ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Cursuri limbi straine

Cursuri limbi straine


Centrul de limbi straine MetaServ va ofera cursuri de limbi straine, pentru... punem la dispozitie urmatoarele cursuri de limbi straine: - cursuri pentru... limba engleza; - cursuri de limba romana pentru straini; Indiferent de cultura ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Cursuri de limbi straine si

CURSURI DE LIMBI STRAINE SI INFORMATICA


. COMPANIA NOASTRA OFERA SI PROGRAME EDUCATIONALE SPECIALE PENTRU COMPANII SI LIMBAJUL...PRIMA COMPANIE GRECEASCA CE ACTIVEAZA IN DOMENIUL EDUCATIONAL IN ROMANIA ESTE... ACUM SI LA CLUJ SI VA PUNE LA DISPOZITIE O GAMA LARGA DE CURSURI DE : ENGLEZA ... »
Oferit de:AXON
Buyer Member 13 ani
Cluj
 Cursuri limbi straine

Cursuri Limbi straine


Compania Arseni Education ofera cursuri de Limba Engleza si Germana copiilor...(maxim 5 cursanti). Lucram cu copii mai mari de 4 ani, pentru a invata o Limba straina... gratuit, pentru a vedea daca iti place. Cursurile se pot face individual sau in grup ... »

Pret: 200 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Cursuri de limba italiana - la

Cursuri de LIMBA ITALIANA - la sediul companiilor


Avantajele cursurilor A_BEST Interactiv : - traineri dedicati... si responsabili, cu experienta in predarea limbii italiene adultilor din mediul business... metodei comunicative de predare a limbii tinta; - evaluari periodice ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Cursuri de limba spaniola - la

Cursuri de LIMBA SPANIOLA - la sediul companiilor


Avantajele cursurilor A_BEST Interactiv : - traineri dedicati... si responsabili, cu experienta in predarea limbii spaniole adultilor din mediul business... metodei comunicative de predare a limbii tinta; - evaluari periodice ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Cursuri de limba franceza - la

Cursuri de LIMBA FRANCEZA - la sediul companiilor


Avantajele cursurilor A_BEST Interactiv : - traineri dedicati... si responsabili, cu experienta in predarea limbii franceze adultilor din mediul business... metodei comunicative de predare a limbii tinta; - evaluari periodice ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Cursuri de limba portugheza la

Cursuri de LIMBA PORTUGHEZA la sediul companiilor


Avantajele cursurilor A_BEST Interactiv : - traineri dedicati... si responsabili, cu experienta in predarea limbii portugheze adultilor din mediul business... metodei comunicative de predare a limbii tinta; - evaluari periodice ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Cursuri limba germana - la sediul

Cursuri LIMBA GERMANA - la sediul companiilor


Avantajele cursurilor A_BEST Interactiv : - traineri dedicati... si responsabili, cu experienta in predarea limbii germane adultilor din mediul business... metodei comunicative de predare a limbii tinta; - evaluari periodice ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Cursuri pentru adulti, la sediul

Cursuri pentru adulti, la sediul companiilor


engleza pentru afaceri si de cursuri de limba romana pentru straini la sediul...% la jumatatea unui modul. 1. Cursuri de limba engleza pentru companii Organizare... solicita la recrutarea de personal. 2. Cursuri de limba romana pentru straini ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Cursuri de limbi straine pentru

Cursuri de limbi straine pentru firme si institutii


cursuri de invatare a limbilor straine. Sub forma unui curs individual sau in grupa...,acestea sunt programe de invatare a limbilor straine construite si adaptate pentru mediul... profesional de comunicare in afaceri. Gama de limbi straine oferite : engleza, germana ... »
Buyer Member 14 ani
Cluj
 Cursuri de limba engleza

Cursuri de limba engleza pentru turci


Cursuri de limba romana pentru vorbitorii de limba turca, persoane fizice... sau companii. Predarea si explicatiile sunt in limba turca si se bazeaza pe studiul... contrastiv al celor doua limbi. Ore interactive, abordare moderna, profesionalism ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Cursuri limba engleza pentru adulti

cursuri limba engleza pentru adulti


Cursuri de limba engleza pentru adulti, persoane fizice sau companii, orice... a deprinderilor de limba necesare pentru a comunica eficient in orice situatii, profesionale...Millan, Express Publishing etc. LOCATIA Cursurile se organizeaza la centrele de limbi ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Cursuri limba turca

Cursuri limba turca


Centrul de limbi straine B.SMART ofera cursuri de limba turca pentru adulti... pentru care as recomanda cursurile de limba turca sunt modul de predare si daruirea... de limba turca pentru ca este un curs interactiv si foarte bine organizat. Trainerul ... »

Pret: 630 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Cursuri engleza de afaceri

Cursuri engleza de afaceri


.). Cursurile se adreseaza deopotriva persoanelor fizice si companiilor. Un curs.... Pentru asigurarea calitatii cursurilor, grupele de studiu sunt de maxim 8-10 persoane....Organizam cursuri de engleza de afaceri, atat la sediul nostru, cat ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Cursuri engleza generala

Cursuri engleza generala


elibereaza un certificat de participare. Pentru asigurarea calitatii cursurilor, grupele...Organizam cursuri de engleza generala (incepatori si avansati), atat la sediul... nostru, cat si la sediul clientului. Cursurile se adreseaza deopotriva persoanelor ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Cursuri de franceza pentru afaceri

Cursuri de franceza pentru afaceri


Atelierul de limbi straine ARTISTOUCH ofera cursuri de franceza pentru afaceri... pentru grupuri si membrii familiei. ... »

Pret: 830 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Cursuri de limba engleza de afaceri

Cursuri de limba engleza de afaceri / generala


cu partenerii dvs de afaceri straini? Nimic mai simplu! Firma noastra ofera cursuri... de engleza generala si/sau de afaceri la sediul companiei dumneavoastra! Cursurile sunt... necesare vorbirii limbii engleze, iar totul are la baza COMUNICAREA. Profesorul ... »
Oferit de:SC MYSOBRE SRL
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Cursuri de business english

cursuri de business English


Cursuri de business English pentru persoane fizice si companii ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Cursuri engleza pentru afaceri the

Cursuri engleza pentru afaceri The Business


Atelierul de limbi straine Artistouch organizeaza un curs intensiv de engleza... pe CD-Rom. Pentru eficienta maxima se lucreaza in grupe de cate 3- 4 cursanti... de ore de curs. Reduceri pentru grupuri sau membrii familiei.Va asteptam! ... »

Pret: 860 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Cursuri engleza elementary

cursuri engleza ELEMENTARY


de experienta in predarea limbii engleze. Cursuri intensive pentru companii multinationale... avand ca principal specific cursurile de limba engleza pentru copii, persoane... sediu din Bucuresti. Compania romana nr 1 in cursuri limba engleza.11 ani ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Cursuri engleza nivel mediu

CURSURI ENGLEZA NIVEL MEDIU


de experienta in predarea limbii engleze. Cursuri intensive pentru companii multinationale... specific cursurile limba de engleza pentru copii, persoane fizice si juridice... sediu din Bucuresti. Compania romana nr 1 in cursuri limba engleza.11 ani ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Curs de limba japoneza

Curs de limba japoneza


Centrul de limbi straine B.SMART organizeaza cursuri de limba japoneza, pentru... persoane fizice sau companii. Programa urmareste parcurgerea nivelurilor de studiu... conform celor stabilite pentru JLPT (Japanese Language Proficiency Test, corespondent ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
36 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

"cursuri limbi straine pentru companii" in Firme Hot - 23 Rezultat(e)
Folositi cautarea