Inscrie firma »

cursuri limbi straine alba - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cursuri limbi straine alba
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Cursuri de limba spaniola

cursuri de limba spaniola


Centrul de limbi straine B.SMART ofera cursuri de limba spaniola pentru copii... Alba-Iulia) si Drumul Taberei (zona Plaza) ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Cursuri de limba engleza pentru

Cursuri de limba engleza pentru turci


Cursuri de limba romana pentru vorbitorii de limba turca, persoane fizice... sau companii. Predarea si explicatiile sunt in limba turca si se bazeaza pe studiul... contrastiv al celor doua limbi. Ore interactive, abordare moderna, profesionalism ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Cursuri limba turca

Cursuri limba turca


Centrul de limbi straine B.SMART ofera cursuri de limba turca pentru adulti... pentru care as recomanda cursurile de limba turca sunt modul de predare si daruirea... specifice limbii turce, ajuta cursantii sa se inscrie la cursuri sau tabere organizate ... »

Pret: 630 RON
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Cursuri de limba germana

Cursuri de limba germana


Centrul de limbi straine B.SMART ofera cursuri de limba germana pentru copii... cursurile de limba germana de la B.SMART? - Cursurile se bazeaza pe activitati... de calda, relaxata si prietenoasa, oferind un mediu proprice invatarii limbilor straine ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Cursuri limba franceza

cursuri limba franceza


Centrul de limbi straine B.SMART ofera cursuri de limba franceza pentru copii... Alba-Iulia) si Drumul Taberei (zona Plaza) ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Cursuri limba germana

cursuri limba germana


Centrul de limbi straine B.SMART ofera cursuri de limbia germana pentru copii... Alba-Iulia) si Drumul Taberei (zona Plaza) ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Cursuri limba engleza pentru adulti

cursuri limba engleza pentru adulti


Cursuri de limba engleza pentru adulti, persoane fizice sau companii, orice...Millan, Express Publishing etc. LOCATIA Cursurile se organizeaza la centrele de limbi... straine B. Smart din - Bd. Unirii - zona Alba Iulia: Bd. Unirii nr. 78, Bl. J2, sc ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Cursuri pregatire examene cambridge

cursuri pregatire examene cambridge


Introduceti descrierea produsului aici... Centrul de limbi straine B. SMART... si cu multa stapanire de sine. Locatia Cursurile se organizeaza la centrele de limbi... straine B. Smart din - Bd. Unirii - zona Alba Iulia: Bd. Unirii nr. 78, Bl. J2, sc ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Cursuri pregatire examen fce

cursuri pregatire examen FCE


CURSURI FCE Centrul de limbi straine B. SMART ofera cursuri de pregatire... se organizeaza la centrele de limbi straine B. Smart din - Bd. Unirii - zona... va prezentati la examen sigur si cu multa stapanire de sine. Locatia Cursurile ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 
9 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea