Inscrie firma »

cursuri limba germana pentru copii - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cursuri limba germana pentru copii
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Cursuri limba germana pentru copii

cursuri limba germana pentru copii


Cursuri de limba germana pentru copii, orice nivel ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Limba germana pentru copii

Limba germana pentru copii


Cursuri pentru incepatori Vrei sa inveti limba germana? Nu mai astepta, la noi... germana. Module de perfectionare Vrei sa fii cel mai bun la limba germana? Ai... mai distractive jocuri te vor transforma intr-un specialist al limbii germane ... »
Buyer Member 15 ani
Iasi
 Cursuri limba germana

cursuri limba germana


Centrul de limbi straine B.SMART ofera cursuri de limbia germana pentru copii ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Cursuri limba germana copii

Cursuri Limba Germana Copii


Curs limba germana copii, pe nivel de studiu, 2 ore/zi, 1-2 sedinte... adaptate pentru nivelul de intelegere al copiilor. Cursul se bazeaza in special..., luni-vineri, cate 1.5 ore/sedinta. Cursurile se pot organiza si in regim ... »

Pret: 36 RON
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Cursuri limba germana copii gradinita

Cursuri Limba germana copii gradinita


Cursuri Limba Germana pentru copii gradinita (prescolari si scolari) . Grupele ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Cursuri de limba germana

Cursuri de limba germana


Centrul de limbi straine B.SMART ofera cursuri de limba germana pentru copii... cursurile de limba germana de la B.SMART? - Cursurile se bazeaza pe activitati... dau dovada de profesionalism si daruire pentru munca lor. De ce sa alegi ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Cursuri de limbi straine

Cursuri de limbi straine


-Cursuri de romana, italiana, franceza, germana (inclusiv pregatire pentru... sau in grup, pentru copii si adulti -Profesori competenti si experimentati, metode ... »
Oferit de:SC De Clar SRL
Buyer Member 15 ani
Timis
 Cursuri limbi straine

Cursuri Limbi straine


Compania Arseni Education ofera cursuri de Limba Engleza si Germana copiilor...(maxim 5 cursanti). Lucram cu copii mai mari de 4 ani, pentru a invata o Limba straina... gratuit, pentru a vedea daca iti place. Cursurile se pot face individual sau in grup ... »

Pret: 200 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Limba germana pentru copii si adolescenti

Limba germana pentru copii si adolescenti


Atelierul de limbi straine ARTISTOUCH face inscrieri pentru cursuri de limba... germana pentru copii si adolescenti. Metode moderne, rapide, si motivante cu eficienta.... Cursurile incep saptamanal. Un modul cuprinde 30 de ore de curs. Oferim reduceri ... »

Pret: 850 RON
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Cursuri limba germana nivel incepatori, mediu,

Cursuri limba germana nivel incepatori, mediu, avansati


Cursuri limba germana: Nivel INCEPATORI ,MEDIU, AVANSATI - fiecare modul.... Pret 550 RON/modul- platibil in 3 rate. Germana pentru copii - Incepatori... de un modul INCEPATORI de limba romana pentru vorbitorii de limba germana. Modul intensiv ... »
Buyer Member 16 ani
Arges
 Cursuri de limba engleza

Cursuri de limba engleza pentru copii


Inscrie-ti copilul la cursuri de limbi straine B.Smart! O atmosfera relaxata... si distractive ii asteapta pe copii la centrul nostru! Engleza, franceza, spaniola, germana... pentru copii: postere cu notiuni gramaticale, suport audio-video, jocuri si jucarii ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Cursuri de limba germana incepatori,

CURSURI DE LIMBA GERMANA INCEPATORI, IASI, MAI 2013


ORGANIZEAZA la Iasi CELE MAI BUNE CURSURI DE LIMBA GERMANA!!! In luna MAI 2013 se va...Doresti sa lucrezi in UE si nu stii limba germana? VINO LA CURS LA TRAINING... sa se initieze in limba GERMANA. Dupa absolvire, participantii vor obtine ... »

Pret: 500 RON
Buyer Member 12 ani
Iasi
 Cursuri de limbi straine

CURSURI DE LIMBI STRAINE PENTRU COPII!!! ENGLEZA, FRANCEZA, GERMANA IN 2013


de limbi straine pentru copii. Cursurile sunt pe nivele: incepatori, mediu si avansati...Euro Personal SRL IASI organizeaza incepand din luna aprilie 2013 cursuri... rate lunare. Create de pedagogi cu o vasta experienta in domeniu, cursurile se ... »

Pret: 470 RON
Buyer Member 12 ani
Iasi
 Cursuri limbi straine

Cursuri limbi straine


si pregatire examen ILEC - cursuri limbi straine pentru companii - cursuri limba... turca - cursuri limba romana pentru vorbitorii de limba turca - cursuri limba... engleza pentru vorbitorii de limba turca - cursuri de limba romana pentru vorbitorii ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Cursuri de engleza si germana pentru

Cursuri de engleza si germana pentru copii si adolescenti


noua de programe de limba engleza si germana adresate in special copiilor... si adolescentilor. Aceste cursuri au fost create pentru a veni in ajutorul copiilor care incep... engleze sau germane. Forma de organizare a cursurilor: Pentru a respecta programul ... »
Buyer Member 18 ani
Cluj
 Cursuri de vara copii

Cursuri de vara copii


cu copii mai mari de 4 ani, pentru a invata o Limba straina, sau pentru a-si asigura... succesul la examene sau la testari nationale La aceste cursuri copii vor invata poezii...Cursurile se pot face individual sau in grup(maxim 5 cursanti). Lucram ... »

Pret: 200 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Cursuri de vara pentru limbi straine

Cursuri de vara pentru limbi straine


Cursuri adulti I. CURSURI INTENSIVE pentru limbile engleza, germana....07.2010; 2.08.2010 Tarif: 480 lei III CURSURI STANDARD pentru limbile engleza... I. CUSURI STANDARD de limba engleza, franceza si germana pentru prescolari ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Curs de limba germana incepatori, iasi, aprilie 2013

CURS DE LIMBA GERMANA INCEPATORI, IASI, APRILIE 2013


profesionala organizeaza la Iasi in luna APRILIE 2013 curs de LIMBA GERMANA NIVEL... de liceu si studii superioare care doresc sa se initieze in limba GERMANA. Dupa... incepatori - mediu in limba germana, - Cunoasterea vocabularului si folosirea acestuia ... »

Pret: 470 RON
Buyer Member 12 ani
Iasi
 Curs de limba germana  grupa de virsta:5-7 ani

Curs de limba germana Grupa de virsta:5-7 ani


echipe pentru stimularea abilitatilor de comunicare in limba germana... in editarea manualelor pentru invatarea limbii germane - Are ca strategie de baza... folosite in scoala primara pentru invatarea limbii germane,constituindu-se intr-o serie ... »
Oferit de:HARV&HUCLE SRL
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Tabara internationala de invatare a limbii

TABARA INTERNATIONALA DE INVATARE A LIMBII ENGLEZE/GERMANE AUSTRIA &#8211


intensive de predare a limbii germane/engleze. In afara orelor de limbi straine va veti... pensiuni complete ; - 16 ore de predare intensiva a limbii germane... CARTII DE IDENTITATE ! OBLIGATORIU PASAPORT PENTRU COPII SUB 14 ANI ! PROMOTIE ... »
Light Member 22 ani
Bucuresti
 Examene cambridge

Examene Cambridge


YLE-pentru copii intre 7-12 ani Cursul de pregatire pentru copii YLE... concepute pentru copii cu varste intre 7 si 12 ani, la trei niveluri de dificultate... Comuna Europeana de Refererinta pentru Limbi a Consiliului Europei (la aproximativ ... »
Oferit de:HARV&HUCLE SRL
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Cursuri optionale after school bucuresti sector 4

Cursuri optionale after school Bucuresti sector 4


nivele + demisol. Opt camere spatioase sunt destinate numai copiilor pentru studiu... afla o gradina special amenajata pentru copii si ofera posibilitatea practicarii...; - sistem de videoproiectie pentru urmarirea de documentare, filme eduative si cursuri ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Examene cambridge

Examene Cambridge


edituri pentru toate cursurile de limbi straine studiate la centrul nostru...YLE-pentru copii intre 7-12 ani Cursul de pregatire pentru copii YLE... concepute pentru copii cu varste intre 7 si 12 ani, la trei niveluri de dificultate ... »
Oferit de:HARV&HUCLE SRL
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Carti, manuale, caiete

Carti, manuale, caiete


, enciclopedii ilustrate, cursuri limbi straine, programare si specializare, povesti, carti... colorat, carti ilustrate, carti pentru copii, carti de Craciun, rebusuri didactice... sau liceu. Toate materiile: limba romana, engleza, franceza, germana, spaniola ... »
Buyer Member 18 ani
Cluj
 Universitatea copiilor. oamenii de stiinta dezvaluie

Universitatea copiilor. Oamenii de stiinta dezvaluie copiilor tainele lumii


┬╝bingen (veche, pe atunci, de 525 de ani), punandu-se la dispozitia copiilor pentru a le..., cu acelasi succes de audienta, si alte centre universitare din spatiul de limba germana... nationala in Germania, fiind oglindit in paginile prestigioaselor publicatii Der Spiegel ... »

Pret: 19.28 RON
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
27 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

"cursuri limba germana pentru copii" in Firme Hot - 11 Rezultat(e)
Folositi cautarea