Inscrie firma »

cursuri inspector de personal - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cursuri inspector de personal
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Inspector (referent) resurse umane

INSPECTOR (REFERENT) RESURSE UMANE


Cursurile care se adreseaza; persoanelor care se ocupa; de problemele legate... de managementul problemelor de personal: operare carte de munca legislatia muncii, salarizare... a personalului 2. Organizarea recrutarii si selectiei personalului 3. Intocmirea ... »
Buyer Member 15 ani
Hunedoara
 Curs inspector resurse umane

Curs Inspector Resurse Umane


INSPECTOR RESURSE UMANE DESCRIEREA OCUPATIEI Inspectorul de Resurse Umane... colectiv de munca. Efectele contractului colectiv de munca. Salarizarea personalului.... Suspendarea dreptului la somaj. COMPETENTELE INSPECTORULUI DE RESURSE UMANE (conform ... »

Pret: 650 RON
Buyer Member 12 ani
Bacau
 Curs inspector (referent)resurse umane organizat in

Curs INSPECTOR (REFERENT)RESURSE UMANE organizat in baza legii 129


Curs INSPECTOR (REFERENT)RESURSE UMANE organizat in baza legii 129... dobandite: 1.Intocmirea si gestionarea documentelor de evidenta a personalului 2....Organizarea recrutarii si selectiei personalului 3.Intocmirea si gestionarea carnetelor ... »

Pret: 550 RON
 Curs inspector resurse umane, bucuresti

Curs Inspector Resurse Umane, Bucuresti


, sector 1) DESCRIEREA OCUPATIEI Inspectorul de Resurse Umane, prin pozitia.... Salarizarea personalului incadrat. Calcul indemnizatiei de odihna, indemnizatiei pe durata.... Suspendarea dreptului la somaj. COMPETENTELE INSPECTORULUI RESURSE UMANE Cunoasterea ... »

Pret: 690 RON
Buyer Member 12 ani
Bacau
 Curs inspector resurse umane 29 - 31 mai 2015

Curs Inspector Resurse Umane 29 - 31 Mai 2015 Bucuresti


sau Legea contabilitatii). Participa la acest curs de Inspector Resurse Umane si afla... raspunsul la toate intrebarile tale. Dupa absolvirea cursului de Inspector Resurse... de evidenta a personalului * sa organizeze recrutarea si selectia personalului * sa ... »

Pret: 390 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Curs inspector (referent) resurse umane autorizat

CURS INSPECTOR (REFERENT) RESURSE UMANE AUTORIZAT ANC, IASI, APRILIE 2013


EURO PERSONAL SRL – societate specializata pe activitatea de formare... de INSPECTOR RESURSE UMANE, cod COR 342304. Durata este de 60 de ore, pretul este de 700... documentelor de evidenþã a personalului;  Organizarea recrut ... »

Pret: 700 RON
Buyer Member 9 ani
Iasi
 Curs inspector (referent) resurse umane autorizat

CURS INSPECTOR (REFERENT) RESURSE UMANE AUTORIZAT ANC, IASI, MAI 2013


EURO PERSONAL SRL – societate profil de formare profesionala... de INSPECTOR RESURSE UMANE, cod COR 342304. Durata este de 60 de ore, pretul este de 700... documentelor de evidenþã a personalului;  Organizarea recrut ... »

Pret: 700 RON
Buyer Member 9 ani
Iasi
 Curs inspector resurse umane, cluj napoca

Curs Inspector Resurse Umane, Cluj Napoca


Inspectorul de Resurse Umane, prin pozitia pe care o ocupa in cadrul departamentului.... Salarizarea personalului incadrat. Calcul indemnizatiei de odihna, indemnizatiei pe durata.... Suspendarea dreptului la somaj. COMPETENTELE INSPECTORULUI RESURSE UMANE Cunoasterea ... »

Pret: 540 RON
Buyer Member 12 ani
Bacau
 Curs inspector resurse umane, bucuresti, februarie

Curs Inspector Resurse Umane, Bucuresti, februarie 2012


EFECTUATE PANA LA DATA DE 03 FEBRUARIE 2012. DESCRIEREA OCUPATIEI Inspectorul... personalului incadrat. Calcul indemnizatiei de odihna, indemnizatiei pe durata.... Suspendarea dreptului la somaj. COMPETENTELE INSPECTORULUI RESURSE UMANE Cunoasterea ... »

Pret: 590 RON
Buyer Member 12 ani
Bacau
 Cursuri calificare cluj

CURSURI CALIFICARE CLUJ


obtinerea autorizarii R.A.R. pentru INSPECTOR I.T.P. - TEHNICIAN TEHNOLOG MECANIC... - INSPECTOR / SPECIALIST SSM si PSI - REFERENT / MANAG. RESURSE UMANE - FORMATOR... electrice - Mecanic auto, electrician auto, tinichigiu, vopsitor, - Personal ... »

Pret: 350 EUR
 Curs autorizat inspector resurse umane cod cor:

CURS autorizat INSPECTOR RESURSE UMANE Cod COR: 333304


personala si profesionala! Prin participarea la cursul de INSPECTOR RESURSE UMANE... a personalului. Beneficii: La finalul cursului de Inspector Resurse Umane, absolventii, vor...CURS INSPECTOR RESURSE UMANE Cod COR: 333304 START pentru dezvoltarea ta ... »

Pret: 300 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Curs inspector resurse umane, bucuresti, 28 mai - 03

Curs Inspector Resurse Umane, Bucuresti, 28 mai - 03 iunie


Inspectorul de Resurse Umane, prin pozitia pe care o ocupa in cadrul departamentului.... Salarizarea personalului incadrat. Calcul indemnizatiei de odihna, indemnizatiei pe durata.... Suspendarea dreptului la somaj. COMPETENTELE INSPECTORULUI RESURSE UMANE Cunoasterea ... »

Pret: 540 RON
Buyer Member 12 ani
Bacau
 Curs inspector resurse umane - revisal, 25 iunie - 01

Curs Inspector Resurse Umane - REVISAL, 25 iunie - 01 iulie 2012, Timisoara


, Ministerul Educatiei si CNFPA pentru ocupatia de Inspector Resurse Umane. DESCRIEREA... OCUPATIEI Inspectorul de Resurse Umane, prin pozitia pe care o ocupa in cadrul.... Salarizarea personalului incadrat. Calcul indemnizatiei de odihna, indemnizatiei pe durata ... »

Pret: 540 RON
Buyer Member 12 ani
Bacau
 Fiscalitate & resurse umane, bacau, aprilie 2012

Fiscalitate & Resurse Umane, Bacau, aprilie 2012


Program de formare profesionala adresat personalului din departamentele... ocupatiile Inspector Resurse Umane (cod COR 333304) si Expert Fiscal (cod COR 241221...) PROGRAM CURSURI Joi, 26 Aprilie, orele 16.00 - 20.00 Noutati legislative introduse ... »

Pret: 400 RON
Buyer Member 12 ani
Bacau
 Servicii ssm ( protectia muncii)

Servicii SSM ( protectia muncii)


la cursurile noastre de Inspector in domeniul SSM obtin competentele necesare organizarii... cu atributii pe linie de SSM pentru toate categoriile de personal Asistenta... controalelor efectuate de catre Inspectoratul Teritorial de munca sau Inspectia Muncii ... »
Oferit de:SC Prosano SRL
Buyer Member 12 ani
Brasov
 Scoala de meserii - eurodeal -

Scoala de meserii - Eurodeal -


cursurilor de calificare in Bucuresti si este autorizat de Ministerul Muncii... organizarea de cursuri de calificare, initiere ,perfectionare si specializare. Cursuri... de calificare recunoscute International! Suport de curs gratuit! Practica gratuita! Cursuri ... »
 Sef serviciu voluntar/privat pentru situatii de urgenta - cor 541901

Sef serviciu voluntar/privat pentru situatii de urgenta - COR 541901


de pregatire aferent cursului este avizat de Inspectoratul General pentru Situatii... - Instruirea personalului serviciului si a altor categorii de personal - Planificarea ... »

Pret: 1000 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Serviciu privat de pompieri

Serviciu privat de pompieri


efectuate in cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta sau calificati... prin cursuri de formare si perfectionare profesionala. Compartimentul de prevenire..., proiectanti, inspectori de securitate si sanatate in munca, si inspectori de protectie ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Aparare impotriva incendiilor si interventie în situatii de

Aparare impotriva incendiilor si interventie în situatii de urgenta


militare efectuate in cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta sau calificati... prin cursuri de formare si perfectionare profesionala. Compartimentul de prevenire..., proiectanti, inspectori de securitate si sanatate in munca, si inspectori de protectie ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Servicii de paza umana

Servicii de paza umana


Societatea Team Guard ofera clientilor servicii de paza cu personal uman... organizate in sistem militarizat, cu personal selectat, instruit, testat si indrumat... noastre este data de controalele efectuate de catre inspectorii de teren, sefii ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Curs perfectionare manager proiect

CURS PERFECTIONARE MANAGER PROIECT


. In procesul de pregatire utilizam metode moderne de pregatire si de abordare a cursurilor...: (1) cursuri deschise fata-in-fata in care au loc prezentari, dezbateri, discutii... la cursurile noastre: In cadrul programului puteti prezenta probleme sau cazuri specifice ... »
Buyer Member 14 ani
Bacau
 Revista romana de dreptul proprietatii intelectuale nr. 1/2010

Revista romana de dreptul proprietatii intelectuale nr. 1/2010


dintre cele mai remarcabile personalitati din tara noastra in domeniul cercetarii... stiintifice in domeniu, organizarea de cursuri, conferinte, dezbateri, simpozioane, mese...,consilieri juridici, ofiteri din Inspectoratul General al Politiei Romane, specialisti din cadrul ... »

Pret: 32 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 
22 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"cursuri inspector de personal" in Firme Hot - 11 Rezultat(e)
Folositi cautarea