Inscrie firma »

cursuri igiena bucuresti - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cursuri igiena bucuresti
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Curs notiuni fundamentale de igiena

Curs notiuni fundamentale de igiena


Centrul de Formare Profesionala Eurodeal organieaza cursuri de -Notiuni... fundamentale de igiena- Hotararea de Guvern nr. 857/2011, publicata in Monitorul... nerespectarii normelor de Igiena. Lipsa unui certificat de instruire profesionala privind ... »

Pret: 100 RON
 Cursuri optionale after school

Cursuri optionale after school Bucuresti sector 4


; - sistem de videoproiectie pentru urmarirea de documentare, filme eduative si cursuri... de igiena si sanitare, dar totodata incercand sa reconstruim spatiul intim si cald... al unei mese in familie; - sala pentru sport; - sala pentru cursurile optionale ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Cursuri formare profesionala

CURSURI FORMARE PROFESIONALA


.05.2009 - pret 330; 50 ore cursul tine 5 sapt - Igiena Formarea in igiena consta... de igiena 10 Domeniul alimentar si nealimentar 13.30 - 18.30 67 RON 53 RON (pentru... Oferte Preturile sunt valabile pentru cursurile organizate la sediul ICS, daca ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Curs agent de curatenie

Curs agent de curatenie


Centrul de Formare Profesionala Eurodeal organieaza cursuri pentru -Agent... normelor de igiena curatenia se poate face doar de catre personal calificat... posibilitatea de a achita cursul atat integral la inscriere cat si in rate. - Cursurile se ... »

Pret: 350 RON
 Scoala de meserii - eurodeal -

Scoala de meserii - Eurodeal -


cursurilor de calificare in Bucuresti si este autorizat de Ministerul Muncii... organizarea de cursuri de calificare, initiere ,perfectionare si specializare. Cursuri... de calificare recunoscute International! Suport de curs gratuit! Practica gratuita! Cursuri ... »
 Tabara de vara i love english

Tabara de vara I Love English


exigente standarde de igiena. Cazarea include 6 nopti si 7 zile, cu 3 mese pe zi..., iar pretul total este de 790 lei. Suma include transportul din/catre Bucuresti..., cazarea, toate mesele, cursurile de engleza impreuna cu toate materialele didactice ... »

Pret: 790 RON
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Horeca: implementare sisteme  de siguranta alimentelor haccp/iso 22000

HoReCa: Implementare sisteme de siguranta alimentelor HACCP/ISO 22000 si calitate ISO 9001 in activitatile din turism (alimentatie publica, cazare)


SRL BUCURESTI Va pune la dispozitie urmatoarele servicii pentru activitatatea... de specialitate ; siguranta alimentelor, igiena, etc.; ; Realizarea la cerere a documentatiei.... - Instruire: ;Cursuri de instruire pentru management si/sau angajati ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 
7 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"cursuri igiena bucuresti" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Folositi cautarea