Inscrie firma »

cursuri de spaniola de afaceri - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cursuri de spaniola de afaceri
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Cursuri de spaniola pentru

Cursuri de spaniola pentru afaceri


Organizam cursuri de spaniola de afaceri pentru persoane particulare si ... »

Pret: 800 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Cursuri spaniola iasi

Cursuri Spaniola Iasi


Cel mai ieftin curs de Spaniola din Iasi !!! Primii 3 inscrisi primesc o... reducere suplimentara de 10% din pretul cursului. La noi gasiti cursuri pentru toate... gusturile. Pentru a veni in intampinarea persoanelor care doresc sa urmeze cursuri ... »

Pret: 600 RON
Buyer Member 9 ani
Iasi
 Cursuri spaniola

Cursuri spaniola


Cursurile de limba spaniola au ca obiectiv dezvoltarea competentelor... limbaje specializate ( spaniola pentru afaceri, spaniola juridica, spaniola medicala... personalizate pentru fiecare dintre aceste categorii : spaniola generala spaniola pentru ... »

Pret: 30 RON
Buyer Member 7 ani
Arges
 Cursuri limba spaniola

CURSURI LIMBA SPANIOLA


si mediului de afaceri avand ca si obiectiv aprofundarea cunostintelor de limba spaniola... spaniole. Cursurile sunt concepute special pentru fiecare Companie in parte, accentul.... Cursurile de limba spaniola urmaresc dezvolarea abilitatilor de conversatie prin sesiuni ... »

Pret: 30 RON
Oferit de:SC BESTRAD SRL
Buyer Member 11 ani
Brasov
 Cursuri limbi straine

Cursuri limbi straine


Cursuri limbi straine individuale/in grup pt copii/tineri/adulti Cursuri... de engleza, franceza, germana, italiana, spaniola, maghiara, romana, suedeza etc. a...) engleza de afaceri: limbajul specific business al limbilor straine (Business English ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Cursuri de limbi straine si informatica

CURSURI DE LIMBI STRAINE SI INFORMATICA


ACUM SI LA CLUJ SI VA PUNE LA DISPOZITIE O GAMA LARGA DE CURSURI DE : ENGLEZA..., GERMANA, GREACA, FRANCEZA, SPANIOLA, ITALIANA, ARABA pentru toate varstele si nivelele... AFACERILOR: BANCAR, AFACERI, TURISM, TRANSPORT, SEMINARII PENTRU AFACERI. IN DOMENIUL ... »
Oferit de:AXON
Buyer Member 14 ani
Cluj
 Cursuri, traduceri, translatii

cursuri, traduceri, translatii


in majoritatea sectiunilor de curs si alte cursuri speciale: - limba straina pentru afaceri... - cursuri de limbi straine oriunde in tara Asiguram translator pentru deplasari atat... in tara cat si in strainatate. Organizam la cerere cursuri de limbi straine pentru ... »
Oferit de:Prolingua Grup
Light Member 15 ani
Prahova
 Traduceri, translatii, cursuri limbi straine

Traduceri, translatii, cursuri limbi straine


si alte cursuri speciale : - lb straina pentru afaceri - comunicare in domeniul... in colaborare cu Agentia Judeteana de Formare Profesionala cursuri de limbi straine pentru... firme si institutii, cursuri individuale sau in grupe, la sediul Dumneavoastra ... »
Oferit de:InLingua
Buyer Member 17 ani
Prahova
 Cursuri de limbi straine pentru firme si institutii

Cursuri de limbi straine pentru firme si institutii


, franceza, italiana, spaniola si romana. Cursurile vor include pregatire si asistenta...Cursurile "IN-HOUSE Language Training" sunt cursuri specializate si adaptate... cursuri de invatare a limbilor straine. Sub forma unui curs individual sau in grupa ... »
Buyer Member 15 ani
Cluj
 Cursuri de vara pentru limbi straine

Cursuri de vara pentru limbi straine


Cursuri adulti I. CURSURI INTENSIVE pentru limbile engleza, germana..., franceza, spaniola, italiana, turca si rusa. Durata: 30 h, 3 sedinte x 3h....08.2010 Seria 3: 1.08.2010 1.09.2010 Tarif: 450 lei II. CURSURI DE COMUNICARE ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Certificate internationale de competenta lingvistica

Certificate internationale de competenta lingvistica


limba engleza in situatii specifice mediului de afaceri sau in turism. Examenul... si vorbite a corespondentei de zi cu zi din mediul de afaceri. Candidatul trebuie sa... poata comunica eficient, cu un ajutor minim, in situatii de afaceri obisnuite ... »
Buyer Member 15 ani
Cluj
 Curs limbi straine pentru adulti

Curs limbi straine pentru adulti


orice limba straina. Cursurile de grup pentru limba straina generala(engleza,franceza,germana,spaniola...(de afaceri,juridic,medical etc) Cursuri de pregatire pentru examene cu recunoastere...,puteti invata orice limba straina cu profesorii nostri,daca optati pentru cursurile ... »
Oferit de:HARV&HUCLE SRL
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Traduceri

Traduceri


si interpretariat din/in 30 de limbi straine, precum si organizarea cursurilor de limbi straine...ât mai fidela. Astfel relatiile dumneavoastra de afaceri sunt mai sigure. Toate... efectuam traduceri Grupa 1 engleza, franceza, italiana, spaniola Grupa 2 bulgara ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 
13 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"cursuri de spaniola de afaceri" in Firme Hot - 12 Rezultat(e)
Folositi cautarea