Inscrie firma »

cursuri de protectia mediului - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cursuri de protectia mediului
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Curs perfectionare inspector protectia mediului

Curs perfectionare INSPECTOR PROTECTIA MEDIULUI


de perfectionare INSPECTOR PROTECTIA MEDIULUI 09 - 12 februarie 2009 Program... in domeniul protectiei mediului care sa supravegeze.../previna/coreleze/sprijine implementarea politicilor europene de protectie a mediului si sa sprijine intreprinzatorii ... »
Buyer Member 14 ani
Bacau
 Cursuri perfectionare,

Cursuri perfectionare,


40 ore organizate pe parcursul a 3-4 zile INSPECTOR PROTECTIA MEDIULUI... OBIECTIV Cursul isi propune sa pregateasca specialisti in domeniul protectiei mediului... de protectie a mediului si sa sprijine intreprinzatorii in demersurile acestora ... »
Buyer Member 14 ani
Bacau
 Agenda programelor de perfectionare profesionala aprilie 2009

Agenda programelor de perfectionare profesionala aprilie 2009


crestere copil, concedii maternitate (Sinaia 10-12 aprilie 2009) * Protectia mediului ... »
Buyer Member 14 ani
Prahova
 Scoala de detectivi particulari confident

Scoala de Detectivi Particulari CONFIDENT


): Poseda cel putin studii medii si este absolventa a unei scoli post liceale... prejudicierii intereselor unei parti in proces; e) asigurarea protectiei impotriva ... »
 Curs responsabil de mediu

Curs Responsabil de Mediu


activitatile de protectie a mediului. COMPETENTELE RESPONSABILULUI DE MEDIU Abilitatea... de autoritatea de mediu. TEMATICA Organizarea departamentului de protectia mediului... Notiuni generale de protectie a mediului Identificarea problemelor de mediu ... »
Buyer Member 13 ani
Bacau
 Curs responsabil de mediu, bucuresti, aprilie 2012

Curs Responsabil de Mediu, Bucuresti, aprilie 2012


protectia mediului in conformitate cu Ordonanta de Urgenta nr.195 din 22 decembrie 2005... privind Protectia mediului art. 94 lit d) In conformitate cu prevederile Legii nr... de specialitate". TEMATICA Organizarea departamentului de protectia mediului Notiuni ... »

Pret: 750 RON
Buyer Member 13 ani
Bacau
 Responsabil de mediu

Responsabil de mediu


a mediului. Optand pentru un serviciu de externalizare a activitatilor de protectie... activitatii de baza in timp ce problemele de protectie a mediului sunt gestionate de catre..., persoana care sa fi absolvit în prealabil cursuri de specialitate, sau sa delege ... »

Pret: 50 RON
Buyer Member 11 ani
Galati
 Curs administrator pensiune turistica

CURS ADMINISTRATOR PENSIUNE TURISTICA


de drept si legislatie in turism; Norme de protectia muncii, PSI si poluarea mediului..., Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului... CURS In urma absolvirii cursurilor se obtine un certificat de calificare ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Curs receptioner de hotel

CURS RECEPTIONER DE HOTEL


, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului... : Comunicare; Norme de protectia muncii si PSI; Marketingul in hotel; Tehnologie... Conditii de inscriere: minim studii medii finalizate prin examen de bacalaureat ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Curs director de hotel/ motel / hotel pentru tineret / hostel /camping

CURS DIRECTOR DE HOTEL/ motel / hotel pentru tineret / hostel /camping / sat de vacanta / popas turistic


si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului... Conditii de inscriere: minim studii medii finalizate prin examen de bacalaureat... CURS In urma absolvirii cursurilor se obtine un certificat de calificare ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Curs director de restaurant

CURS DIRECTOR DE RESTAURANT


CURSUL ? Programul este certificat de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei... de inscriere: minim studii medii finalizate prin examen de bacalaureat. Acte necesare... cursurilor se obtine un certificat de calificare recunoscut de Ministerul Muncii ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Curs autorizat manager de proiect, bucuresti  18 iunie - 04 iulie 2010

Curs autorizat Manager de proiect, Bucuresti 18 Iunie - 04 Iulie 2010


recunoscuta de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei... de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei si Cercetarii... de pe site-ul nostru Conditii de inscriere: absolventi de studii medii sau superioare ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Curs ghid national de turism

CURS GHID NATIONAL DE TURISM


cerintele UE; Persoanelor care vor sa avanseze in cariera prin urmarea cursurilor... Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii...; Mediul inconjurator si potentialul turistic; CONDITII DE INSCRIERE SI ACTE ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Curs agent de turism-ghid

CURS AGENT DE TURISM-GHID


cursurilor de calificare si perfectionare; Persoanelor care doresc sa obtina atestatul... de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii... DE INSCRIERE Conditii de inscriere: minim studii medii finalizate prin examen ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Curs director agentie de turism touroperatoare, detailista/ filiala/

CURS DIRECTOR AGENTIE DE TURISM touroperatoare, detailista/ filiala/ sucursala


? Programul este certificat de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale... medii finalizate prin examen de bacalaureat. Acte necesare pentru dosarul... de MDRT, MMFPS si MECTS. CERTIFICARE CURS In urma absolvirii cursurilor se ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Curs responsabil de mediu - autorizat cnfpa

Curs Responsabil de Mediu - Autorizat CNFPA


. TEMATICA Organizarea departamentului de protectia mediului Notiuni generale... de protectie a mediului Identificarea problemelor de mediu ale organizatiei Studii... - Specialist din cadrul Agentiei Regionale de Protectia Mediului Bacau Iuliana ROMANIUC ... »

Pret: 650 RON
Buyer Member 13 ani
Bacau
 Curs responsabil mediu, bacau, aprilie 2012

Curs Responsabil Mediu, Bacau, aprilie 2012


specializate pentru protectia mediului si Legea 211/2011 privind Managementul Deseurilor.... TEMATICA Organizarea departamentului de protectia mediului Notiuni generale... de protectie a mediului Identificarea problemelor de mediu ale organizatiei Studii ... »

Pret: 650 RON
Buyer Member 13 ani
Bacau
 Curs calificare vanzator

Curs calificare vanzator


faci dovada absolvirii unor cursuri de formare profesionala in domeniu? Inscrie... comerciali; - conditii tehnice de calitate a produselor si norme de protectie sanitara... cu clientela: - comunicarea cu clientii; - crearea mediului ambiental necesar ... »

Pret: 200 RON
Buyer Member 12 ani
Prahova
 Curs responsabil mediu, bucuresti

Curs Responsabil Mediu, Bucuresti


cu Ordonanta de Urgenta nr.195 din 22 decembrie 2005 privind Protectia mediului art. 94 lit... mediului Notiuni generale de protectie a mediului Identificarea problemelor de mediu...ãºoarã activitãþi cu impact semnificativ asupra mediului organizeaz ... »

Pret: 690 RON
Buyer Member 13 ani
Bacau
 Cillit bang power cleaner stain&toilet - 750ml

Cillit Bang power cleaner stain&toilet - 750ml


ochi si piele.Risc de vatamare serioasa a ochilor.Purtati haine de protectie....Acest produs contine ingrediente periculoase pentru mediul inconjurator.Nu contaminati solul,mediul... acvatic sau cursurile de apa cu chimicale sau ambalaje folosite.Spalati mainile ... »

Pret: 10 RON
Buyer Member 11 ani
Buzau
 Terminalul casio it600 by euroimpact

TERMINALUL CASIO IT600 by EUROIMPACT


conturate prin culori si forme. Utilizarea acestor echipamente nu necesita cursuri... medii industriale, terminalul Casio IT600 ofera rezistenta la stropirea cu apa...); timp de operare pana la 22 h; Protectie IP 54, rezistent la praf si umezeala ... »
Oferit de:EUROIMPACT SRL
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Curs autorizat inspector resurse umane cod cor: 333304

CURS autorizat INSPECTOR RESURSE UMANE Cod COR: 333304


. Conditii de inscriere: Minim studii medii. Taxa cursului: Pret intreg: 650 lei pret...-break). Cursurile autorizate de ANC sunt scutite de plata TVA, conform OG 129/2000, privind..., Tineretului Si Sportului Si Ministerul Muncii, Familiei Si Protectiei Sociale, recunoscut ... »

Pret: 300 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Retele de calculatoare pentru incepatori

Retele de calculatoare pentru incepatori


de calculatoare, Joe Habraken a initiat si a sustinut numeroase cursuri de retele... din Portland, Maine, SUA, responsabil cu atestarea absolventilor variatelor cursuri... de calculatoare si la diferitele medii de conectare, pentru a stabili conversatia dintre ... »

Pret: 26.9 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Serviciu privat de pompieri

Serviciu privat de pompieri


prin cursuri de formare si perfectionare profesionala. Compartimentul de prevenire..., proiectanti, inspectori de securitate si sanatate in munca, si inspectori de protectie... ce pot avea loc in incinta beneficiarului sau pe teritoriul localitatii, a protectiei ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Echipament de culegere automata a datelor  rfid  casio dt-x11

Echipament de culegere automata a datelor RFID Casio DT-X11


conturate prin culori si forme. Utilizarea acestor echipamente nu necesita cursuri... medii industriale, terminalul Casio DT-X11 ofera rezistenta la stropirea cu apa... de la distante de pana la 1.2 metri ceea ce i-a adus un grad ridicat de protectie IP 64 ... »
Oferit de:EUROIMPACT SRL
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
31 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

"cursuri de protectia mediului" in Firme Hot - 12 Rezultat(e)
Folositi cautarea