Inscrie firma »

cursuri de operator video - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cursuri de operator video
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Evolva online - predati cursuri online, evaluare

EVOLVA ONLINE - predati cursuri online, evaluare personal


EVOLVA ONLINE - gestiune cursuri online, evaluare personal Optiunea... gazduire 1 - toate operatiile de gazduire, securitate, instalare, administrare... - instanta dedicata pentru organizatia Dvs. - numar nelimitat de cursuri ... »
Oferit de:GETION SOFT SRL
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Matematica,limba romana,informatica,limbi straine,materii scolare

Matematica,limba romana,informatica,limbi straine,materii scolare


mediul educational. Astfel, la noi, cursurile devin un adevarat spectacol...,permitindu-le,prin operatii simple si intuitive,sa-si construiasca singuri materialele interactive... cursurilor,copiii lucreaza impreuna prin simpla atingere a smart bordului-totul datorita ... »
Oferit de:HARV&HUCLE SRL
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Curs de perfectionare: manager in activitatea de turism

CURS DE PERFECTIONARE: MANAGER IN ACTIVITATEA DE TURISM


si a sistemelor de operare. CONDITII DE INSCRIERE SI ACTE NECESARE PENTRU DOSARUL..., lucru in echipa, studii de caz, joc de rol, chestionare, materiale video, dezbateri... absolvirii cursurilor se obtine un certificat de absolvire recunoscut de Ministerul ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Curs director de hotel/ motel / hotel pentru tineret / hostel /camping

CURS DIRECTOR DE HOTEL/ motel / hotel pentru tineret / hostel /camping / sat de vacanta / popas turistic


specifice; Utilizarea tehnicii informatice si a sistemelor de operare in agentiile..., discutii dirijate, lucru in echipa, studii de caz, jocuri de rol, materiale video... CURS In urma absolvirii cursurilor se obtine un certificat de calificare ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Curs director de restaurant

CURS DIRECTOR DE RESTAURANT


; Utilizarea tehnicii informatice si a sistemelor de operare in agentiile de turism... in echipa, studii de caz, jocuri de rol, materiale video, dezbateri, exercitii... cursurilor se obtine un certificat de calificare recunoscut de Ministerul Muncii ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Curs director agentie de turism touroperatoare, detailista/ filiala/

CURS DIRECTOR AGENTIE DE TURISM touroperatoare, detailista/ filiala/ sucursala


informatice si a sistemelor de operare in agentiile de turism. CONDITII DE INSCRIERE... de caz, jocuri de rol, materiale video, dezbateri, exercitii si aplicatii practice... de MDRT, MMFPS si MECTS. CERTIFICARE CURS In urma absolvirii cursurilor se ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Tabla interactiva iqboard dual touch dvt82, 168x131 cm/82"

TABLA INTERACTIVA IQBoard Dual Touch DVT82, 168x131 cm/82"


- Cursurile predate vor deveni mult mai interesante si eficiente pentru elevi...- inregistrare audio-video inclusa- intregrare cu orice solutie de videoconferinta...: 82" (208 cm)- format video: 4 : 3- greutate: 17.2 kg- garantie: 36 luni ... »

Pret: 2820.99 RON
 Tabla interactiva iqboard dual touch dvt82, 168x131 cm/82"

TABLA INTERACTIVA IQBoard Dual Touch DVT82, 168x131 cm/82"


Cursurile predate vor deveni mult mai interesante si eficiente pentru elevi... audio-video inclusa intregrare cu orice solutie de videoconferinta...) format video: 4 : 3 greutate: 17.2 kg garantie: 36 luniFacilitati software ... »

Pret: 3723.71 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Tabla interactiva iqboard dual touch dvt100, 225x149 cm/100"

TABLA INTERACTIVA IQBoard Dual Touch DVT100, 225x149 cm/100"


in invatamantul universitar- Cursurile predate vor deveni mult mai interesante si eficiente... nelimitat de useri- inregistrare audio-video inclusa- intregrare cu orice solutie...)- format video: 16 : 10- garantie: 36 luniFacilitati software:- disponibil gratuit ... »

Pret: 4030.99 RON
 Tabla interactiva iqboard dual touch dvt100, 225x149 cm/100"

TABLA INTERACTIVA IQBoard Dual Touch DVT100, 225x149 cm/100"


in invatamantul universitar Cursurile predate vor deveni mult mai interesante si eficiente... de useri inregistrare audio-video inclusa intregrare cu orice solutie..., software dimensiuni: 225x149 cm grosime: 13 cm diagonala: 100" (254 cm) format video ... »

Pret: 5320.91 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Videoproiector optoma full hd 1080p 5000 lumeni provid-op-eh461

Videoproiector Optoma Full HD 1080p 5000 lumeni PROVID-OP-EH461


intuitive si interactive si pentru cursurile educationale, oferind imagini extrem...; perfect pentru vizionare de filme Blu-ray, HD broadcasting sau jocuri video... pentru oricare nevoie a ta. Perfect pentru prezentarile cu grafice si video ... »

Pret: 5200 RON
Buyer Member 12 ani
Timis
 Disc publisher se blu-ray dvd

Disc Publisher SE Blu-ray DVD


aplicatii: CD catalog de produse, , cursuri de pregatire, distributie informatii catre... de prezentare, brosuri PDF sau prezentari PowerPoint®,, audio-video demo, distributii... sau DVD! Instalare si operare simpla Disc Publisher SE poate functiona cu Windows PC ... »

Pret: 11780.76 RON
Oferit de:GSR GRUP SRL
Buyer Member 18 ani
Cluj
 Disc publisher se autoprinter

Disc Publisher SE Autoprinter


tale. Iata numai cateva din multiplele aplicatii: CD catalog de produse, , cursuri...Point®, audio-video demo, distributii software catre clienti - si orice altceva te mai... gandesti ca poti face cu un CD sau DVD! Instalare si operare simpla Disc Publisher ... »
Oferit de:GSR GRUP SRL
Buyer Member 18 ani
Cluj
 
13 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"cursuri de operator video" in Firme Hot - 2 Rezultat(e)
Folositi cautarea