Inscrie firma »

cursuri de logistica - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cursuri de logistica
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Cursuri limba engleza pitesti

CURSURI LIMBA ENGLEZA PITESTI


OF COMMERCE AND INDUSTRY (LCCI) organizeaza in urmatoarele cursuri: - ENGLEZA PENTRU... precum si logistica necesara desfasurarii cursului . La terminarea cursului se ... »
Buyer Member 11 ani
Arges
 Cursuri de trainer of trainers in sibiu recunoscute

Cursuri de Trainer of Trainers in Sibiu recunoscute national si international


: The University of Holistic Studies of USA Cursurile vor fi sustinute de lectori autorizati... poate plati in rate si acopera cheltuielile logistice (echipamente si sala... si organizarea si sustinerea examenului final. Cursurile se adreseaza tuturor categoriilor ... »
 Cursuri de utilizare a calculatorului ecdl - permisul

Cursuri de utilizare a calculatorului ECDL - Permisul European de Conducere


.R.F.C.A.P.L. Cluj-Napoca are disponibilitatea de a tine cursurile la sediul institutiei... dumneavoastra si de a asigura intreaga logistica necesara, daca se pune la dispozitia C ... »
 Curs acreditat formator

Curs acreditat Formator


/design-ul/agenda insructorului Organizarea logistica Aranjarea salii Lista... la cursuri Vision Consulting. Sunt incluse: 12 coffe break-uri (apa ... »

Pret: 1400 RON
Light Member 16 ani
Bucuresti
 Echipament de culegere automata a datelor  rfid  casio dt-x11

Echipament de culegere automata a datelor RFID Casio DT-X11


pentru a fi utilizat in majoritatea domeniilor industriale, logistica, transport... conturate prin culori si forme. Utilizarea acestor echipamente nu necesita cursuri ... »
Oferit de:EUROIMPACT SRL
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Invatamant la distanta

Invatamant la distanta


clientilor sa-si organizeze mai eficient activitatile de invatamant, resursele, logistica... si cursurile. Sistemul permite organizarea si gestionarea cursurilor la distanta, intr... de inscriere, programa cursuri, continut, status derulare curs, teste preliminare ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Training in/outdoor pentru agenti de vanzare si middle manageri

Training In/Outdoor pentru Agenti de Vanzare si Middle Manageri


Oferta noastra cuprinde: - gama completa de cursuri pentru forta de vanzari... de servicii auxiliare activitatilor de training: logistica, transport, rezervari ... »
Light Member 15 ani
Timis
 Scoala de soferi d&t auto best ploiesti

SCOALA DE SOFERI D&T AUTO BEST Ploiesti


SCOALA DE SOFERI D&T AUTO BEST PLOIESTI ORGANIZEAZA CURSURI COMPLETE IN VEDEREA... OBTINERII PERMISULUI DE CONDUCERE AVAND O LOGISTICA SUFICIENTA SI ANUME :LABORATOR ... »
Buyer Member 14 ani
Prahova
 Traininguri profesioniste pentru domeniile...

Traininguri profesioniste pentru domeniile...


- Logistica - Relatii Publice - Business Management - Team Building... - altele Informatii suplimentare despre profilul companiei, cursuri deschise, cursuri companii ... »
Buyer Member 13 ani
Ilfov
 Inchiriere sali de conferinte

Inchiriere sali de conferinte


Daca sunteti interesati de organizarea de cursuri, traininguri, workshop.... Salile dispun de lumina naturala si aer conditionat, oferind confortul si logistica ... »
Buyer Member 11 ani
Arad
 Programe sales training

Programe Sales Training


noastra cuprinde:- gama completa de cursuri pentru forta de vanzari (vanzari... auxiliare activitatilor de training: logistica, transport, rezervari, achizitie ... »
Light Member 15 ani
Timis
 Restaurant cu bucatarie internationala

Restaurant cu bucatarie internationala


, serbari de Craciun etc. Daca sunteti interesati de organizarea de cursuri..., oferind confortul si logistica necesare organizarii unor astfel de evenimente ... »
Buyer Member 11 ani
Arad
 Ael

AeL


cheltuielilor logistice pentru organizarea cursurilor; -facilitarea procesului de invatare... participantii la cursuri. Printre beneficiile utilizarii platformei AeL se numara... cursurilor cat si dupa finalizarea acestora; -planificarea eficienta a resurselor ... »
Light Member 18 ani
Bucuresti
 Comunicare limbi straine adaptate domeniului de activitate

comunicare limbi straine adaptate domeniului de activitate


Departamentul Conversational Business Cursuri de limba in domeniul... De ce sa alegeti cursurile de limbi straine/ dezvoltare organizationala ale Sinergic... Continutul cursurilor de comunicare si dezvoltare organizationala se supun intai ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Kubu commerce - magazin online complet

Kubu Commerce - Magazin online complet


departamente, fiecare cu sarcinile si responsabilitatile lor * modul b2b - logistica... tematica - paste, craciun * cursuri de training pentru angajati - cursuri de baza ... »
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Produse neuland

PRODUSE NEULAND


acestor produse in procesul de invatamant si in cursuri de perfectionare da... si materialelor vizuale si de logistica. Dupa cum rezulta si din prospectele prezentate ... »
Oferit de:Dr Kocher SRL
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Casa de marcat aclas stl

Casa de marcat ACLAS STL


si magazine, logistica, activitati de prestari servicii si HoReCa. SPECIFICATII TEHNICE..., cu denumiri si rate, valori, cursuri de schimb programabile (de exemplu: ROL, RON , BON... de comert ambulant, in piete si magazine, logistica, activitati de prestari servicii ... »

Pret: 455 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 
17 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"cursuri de logistica" in Firme Hot - 12 Rezultat(e)
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea