Inscrie firma »

cursuri de limba portugheza - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cursuri de limba portugheza
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Cursuri de limba portugheza la

Cursuri de LIMBA PORTUGHEZA la sediul companiilor


Avantajele cursurilor A_BEST Interactiv : - traineri dedicati... si responsabili, cu experienta in predarea limbii portugheze adultilor din mediul business... metodei comunicative de predare a limbii tinta; - evaluari periodice ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Traduceri autorizate limba portugheza

Traduceri autorizate limba portugheza


de interpretariat din/in limba portugheza pentru notariat, pentru cursuri, conferinte, seminarii...Efectuam traduceri autorizate din/in limba portugheza in cele mai diverse ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Cursuri de vara limbi straine

Cursuri de vara Limbi straine


de limbi straine: - Limba portugheza - Limba rusa - Limba germana - Limba bulgara... - Limba spaniola - Limba italiana - Limba franceza - Limba engleza. Cursurile... de limbi straine fac parte din pachetul de cursuri Investeste in tine!, lansat pe 13 ... »

Pret: 400 RON
 Cursuri limbi straine si tabere

Cursuri limbi straine si tabere


. Organizeaza cursuri in 20 de limbi straine (engleza, spaniola, catalana, valenciana...YA Hablas este o academie de limbi straine situata in Alicante, Spania..., portugheza, franceza, italiana, germana, olandeza, suedeza, rusa, ceha, slovaca, slovena ... »
Oferit de:YA HABLAS
Buyer Member 11 ani
Altele
 Cursuri limbi straine

cursuri limbi straine


cursuri de limbi straine pentru firme si institutii, cursuri individuale... - spaniola - italiana - franceza - portugheza - japoneza - limba romana pentru ... »
Oferit de:InLingua
Buyer Member 17 ani
Prahova
 Traduceri, translatii, cursuri limbi straine

Traduceri, translatii, cursuri limbi straine


in colaborare cu Agentia Judeteana de Formare Profesionala cursuri de limbi straine pentru... - portugheza - japoneza - limba romana pentru cetateni straini Numarul minim...Centrul de traduceri si studiu limbi straine INLINGUA va sta la dispozitie ... »
Oferit de:InLingua
Buyer Member 17 ani
Prahova
 Cursuri, traduceri, translatii

cursuri, traduceri, translatii


- cursuri de limbi straine oriunde in tara Asiguram translator pentru deplasari atat... in tara cat si in strainatate. Organizam la cerere cursuri de limbi straine pentru... - portugheza - japoneza - rusa - limba romana pentru cetateni straini ... »
Oferit de:Prolingua Grup
Light Member 15 ani
Prahova
 Lingvistica romanica. lexic-morfologie-fonetica

Lingvistica romanica. Lexic-morfologie-fonetica


Nr pagini:480Utila celor interesati de universul limbilor romanice, dar... cu deosebire studentilor de la facultatile cu profil filologic, urmand cursuri... comparata la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine a Universitatii din Bucuresti ... »

Pret: 29.9 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Traduceri

Traduceri


si afacerea dumneavoastra. -Traduceri si interpretariat -Cursuri de limba romana pentru... straini -Cursuri de limbi straine (acordam o atentie deosebita si elevilor... -legalizari de documente -scanare si tehnoredactare computerizata -cursuri de limbi ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Traduceri

Traduceri


si interpretariat din/in 30 de limbi straine, precum si organizarea cursurilor de limbi straine...Centrul nostru de limbi straine este specializat in efectuarea de traduceri... de traducerea unui document, contract etc. indiferent de limba straina in care este scris ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 
10 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"cursuri de limba portugheza" in Firme Hot - 9 Rezultat(e)
Folositi cautarea