Inscrie firma »

cursuri de engleza juridica legal english - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cursuri de engleza juridica legal english
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Cursuri de engleza juridica/legal

cursuri de engleza juridica/legal English


Cursuri de engleza juridica / legal English pentru avocati, magistrati, juristi... pentru engleza juridica). Spre deosebire de cursurile de limba engleza generala... si trnzactii internationale; cursuri pentru pregatirea examenului ILEC (examenul Cambridge ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Cursuri de engleza juridica

Cursuri de engleza juridica


Cursuri de engleza juridica / legal English pentru avocati, magistrati, juristi... (examenul Cambridge pentru engleza juridica). Spre deosebire de cursurile de limba... si studenti la facultatile de profil, ca si cursuri pentru pregatirea examenului ILEC ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Cursuri de engleza pentru limbaj

Cursuri de engleza pentru limbaj juridic


Acest curs se adreseaza angajatilor din domeniul legal - juridic care sunt... pregatirea pentru examenul Legal English. metoda comunicativa axata pe cursant, jocuri ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Cursuri engleza juridica

Cursuri engleza juridica


Organizam cursuri de engleza juridica la sediul nostru,la sediile institutiilor... beneficiare sau online prin Skype. Manuale Manualul de engleza juridica studiat... la curs este International Legal English poate fi rasfoit AICI. De asemenea manualul ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Cursuri de engleza juridica pentru

Cursuri de engleza juridica pentru traducatori


Organizam cursuri de engleza juridica pentru traducatori la sediul nostru, cat... si la sediile institutiilor beneficiare. Manuale Manualul de engleza juridica care se... studiaza la curs este International Legal English. De asemenea manualul este compatibil ... »

Pret: 648 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Cursuri limbi straine

Cursuri limbi straine


, DELF, ZD, DELE. CILSU, UBELT, ILEC; - cursuri de engleza juridica /legal English...- cursuri de engleza, germana, franceza, spaniola , italiana si turca... English -cursuri pentru elevii de liceu - cursuri de pregatire bacalaureat ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Cursuri de pregatire pentru certificatul

Cursuri de pregatire pentru Certificatul International de Engleza Juridica


Manualul de engleza juridica studiat la curs este International Legal English...Organizam cursuri de engleza juridica la sediul nostru,la sediile institutiilor... la un curs de engleza juridica daca nivelul dumneavoastra este cel putin mediu plus (pre ... »

Pret: 648 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Cursuri limba engleza pentru adulti

cursuri limba engleza pentru adulti


) - engleza juridica (Legal English) - pregatire pentru examene cu recunoastere.... CURSURI OFERITE: - engleza generala - engleza de afaceri (Business English...Cursuri de limba engleza pentru adulti, persoane fizice sau companii, orice ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 
8 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea