Inscrie firma »

cursuri de dans pentru adulti - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cursuri de dans pentru adulti
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Cursuri de dans pentru adulti

Cursuri de dans pentru adulti


nostru de predare la cursurile de grup pentru adulti este structurat pe 2 niveluri...Cursurile de dans de societate se adreseaza celor care isi doresc sa evadeze... dansurile studiate anterior, prin rotatie. Cursuri pentru incepatori Nivelul ... »

Pret: 120 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Cursuri de dans pentru adulti

Cursuri de dans pentru adulti


Cursuri de dans pentru adulti Incepem in pasi de cha cha, continuam cu vals.... Datorita caracterului ciclic al grupelor de incepatori, poti incepe cursurile de dans...-o atmosfera relaxata, vom incepe o aventura in pasi de dans. Pe parcursul unei luni vom ... »

Pret: 150 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Cursuri de dans pentru adulti

Cursuri de dans pentru adulti


al grupelor de incepatori, poti incepe cursurile de dans practic in orice moment.... aventura in pasi de dans. Pe parcursul unei luni vom imbina senzualitatea si energia ... »

Pret: 150 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Cursuri de dans pentru adulti stop

Cursuri de dans pentru adulti Stop and Dance Studio


Cursuri de dans pentru adulti Traieste clipa - dansând Putin mai... ne adresam? Celor pentru care faptul ca nu stiu sa danseze nu constituie... numai profesionistilor Celor pentru care fiecare pas de dans sf ... »

Pret: 110 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Cursuri de dans irlandez

Cursuri de dans irlandez pentru copii si adulti


STEYsha School of Irish Dance ofera cursuri de dans irlandez permanente... in Bucuresti. Cursurile se adreseaza copiilor, adultilor, incepatorilor si avansatilor.... Cursantii STEYsha beneficiaza de cursuri si suport permanent in cadrul programului ... »

Pret: 120 RON
 Cursuri de dans sportiv

Cursuri de dans sportiv pentru copii si adulti


'n roll pentru copii (5 ani) si adulti. ...Cursuri de dansuri latino si standard: vals lent, vals vienez, jive, rumba ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Lectii de dans pentru nunta ta

Lectii de dans pentru nunta ta


, organizeaza cursuri de dans pentru adulti si copii, salsa, street, aerobic, taebo pilates..., baila conmigo, bachata, merengue, rueda, vals vienez pentru nunta ta, dansul mirilor...Clubul de dans sportiv Dance fever ,afiliat la Federatia Romana de Dans Sportiv ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Tabara de engleza la clifton college cu shakespeare school(13-15 ani)

Tabara de engleza la Clifton College cu Shakespeare School(13-15 ani)


a organiza cursuri de limba engleza pentru ADULTI (peste 16 ani). Din ianuarie 2009... de englezã generalã pentru copii si tineri între 4-25 ani, cursuri... pregãtitoare pentru sustinerea examenelor Cambridge, IELTS si TOEFL, cursuri ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Oferte speciale  charter dubai 2011

OFERTE SPECIALE CHARTER DUBAI 2011


privata de nisip, piscina exterioare pentru copii si adulti. Se asigura shuttle... au 40-42 mp pot caza 2 adulti si sunt camere mai spatioase pentru ca sunt... exterioara, piscina pentru copii. DATE DE PLECARE: 10.02, 17.02, 24.02, 03.03, 10.03, 17 ... »

Pret: 589 EUR
Oferit de:VARIANT TRAVEL
Buyer Member 19 ani
Bucuresti
 
9 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"cursuri de dans pentru adulti" in Firme Hot - 8 Rezultat(e)
Folositi cautarea