Inscrie firma »

cursuri certificare recunoastere internationala - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cursuri certificare recunoastere internationala
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Cursuri certificare recunoastere internationala

cursuri certificare recunoastere internationala


Cursuri pregatire examene in vederea obtinerii unui certificat cu recunoastere... internationala pe tru limbile engleza, germana, : FCE, CAE, ZD, DALF, DELF, CILSU, DELE ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Cursuri pentru adulti, la sediul companiilor

Cursuri pentru adulti, la sediul companiilor


la Universitatea Cambridge, U.K., iar certificatele obtinute au o recunoastere internationala... modul de curs se elibereaza un certificat de absolvire cu recunoastere nationala... examenul BEC, ce are o recunoastere internationala. Sute de angajatori folosesc BEC fie ... »
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Cursuri de formare profesionala acreditate c.n.f.p.a.

Cursuri de formare profesionala acreditate C.N.F.P.A.


de formare profesionala acreditat CNFPA Cursurile vor avea o componenta teoretica... si una aplicativa (cursurile desfasurandu-se pe durata a 3-8 zile - curs, practica, spete..., discutii, proiecte), in urma carora absolventii vor primi un certificat de absolvire ... »
 Certificare iso 9001, iso 14001, ohsas 18001, iso

Certificare ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 27001, SA 8000, ISO 22000


INTERNATIONALA.... ceea ce nu inseamna si preturi Internationale. Organizam cursuri... si al AENOR (http://www.aenor.es/) este operational ca Organism de Certificare in Romania.... Oferta servicii certificare: - Calitate - EN ISO 9001:2008, - Mediu - EN ISO 14001 ... »

Pret: 2000 RON
Buyer Member 13 ani
Iasi
 Curs de pregatire sat

curs de pregatire SAT


cu recunoastere internationala tip Cambridge, IELTS,TOEFL, GMAT, SAT, LCCI. Totodata, Road... engleze si organizarea de cursuri pregatitoare pentru examenele de limba engleza ... »
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Pregatire pentru examenul ielts

Pregatire pentru examenul IELTS


International English Language Testing System) este special conceput pentru certificarea... certificatului IELTS? - Este un certificat recunoscut pe plan international... pentru examenele cu recunoastere internationala .Nu in cele din urma,avind in vedere ... »
Oferit de:HARV&HUCLE SRL
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Curs de formare in programare neuro-lingvistica - sibiu, 7 noiembrie

Curs de formare in PROGRAMARE NEURO-LINGVISTICA - Sibiu, 7 noiembrie


- International Trainers Academy of Neuro-linguistic Programming, organizatie condusa de John... de John Grinder, Michael Carroll si Carmen Bostic St. Clair. Certificarea de catre... ITANLP si recunoasterea de catre insusi John Grinder - co-creatorul Programarii Neuro ... »
Buyer Member 15 ani
Timis
 Pachet desktop support technician mcdst

Pachet Desktop Support Technician MCDST


recunoastere internationala in dobandirea de cunostinte pentru produsele si tehnologiile...Se obtine certificarea Microsoft Certified Desktop Support Technician, ce ofera... Microsoft. Toate cursurile din program sunt cursuri MOC (Microsoft Official Curriculum ... »
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Pachete system engineer mcse 2003

Pachete System Engineer MCSE 2003


recunoastere internationala in dobandirea de cunostinte pentru produsele si tehnologiile...Se obtine certificarea Microsoft Certified System Engineer ce ofera... Microsoft. Toate cursurile din program sunt cursuri MOC (Microsoft Official Curriculum ... »
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Certificari iso

Certificari ISO


. - adica RECUNOASTERE INTERNATIONALA.... ceea ce nu inseamna neaparat si preturi...Certificatele noastre sunt acreditate de Organisme de Acreditare membre MLA... Internationale. -Q Mark Construct - Marca de calitate in constructii -Q Mark ... »
Light Member 14 ani
Satu Mare
 Curs de vara de limba engleza "preparing for cambridge"

Curs de vara de limba engleza "Preparing for Cambridge"


cu recunoastere internationala Cambridge ESOL! Certificatul e recunoscut de Ministerul... examenului de Bacalaureat. Certificatele Cambridge ESOL cu recunoastere internationala... iulie 2011 - FCE (First Certificate in English)- nivel intermediar ... »
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Curs de vara de limba engleza "preparing for ielts"

Curs de vara de limba engleza "Preparing for IELTS"


cu recunoastere internationala Cambridge ESOL! Certificatul IELTS e recunoscut de Ministerul...Curs pregatitor examen IELTS (International English Language Testing System... a vocabularului si modalitati de a-ti perfectiona abilitatile de comunicare orala! Cursurile ... »
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Engleza pentru afaceri

Engleza pentru afaceri


in urma caruia se poate obtine fie un certificat cu recunoastere nationala... a cunostintelor de limba engleza acumulate (examen CNFPA), fie un certificat cu recunoastere... internationala (examen LCCI); -orar adecvat persoanelor care lucreaza: cursurile se ... »
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Curs de perfectionare manager proiect

Curs de perfectionare MANAGER PROIECT


si internationala. La finalul cursurilor se elibereaza certificat de absolvire in ocupatia... institutiile publice / societati comerciale, experti cu recunoastere nationala... Educatiei. Cursurile au loc la sediul Camerei de Comert si Industrie Bacau, pe durata ... »
Buyer Member 14 ani
Bacau
 Curs perfectionare manager proiect

Curs perfectionare Manager Proiect


publice / societati comerciale, experti cu recunoastere nationala si internationala..., in intervalul orar 10.00 - 16.00. La finalul cursurilor se elibereaza certificat.... Cursurile au loc la sediul Camerei de Comert si Industrie Bacau, pe durata a 4 zile ... »
Buyer Member 14 ani
Bacau
 Shakespeare school - centru de platina pentru pregatirea examenelor

Shakespeare School - Centru de Platina pentru Pregatirea Examenelor Cambridge


, ca o recunoastere a meritului pentru serviciile de calitate si pentru numarul... pentru examenele internationale si ne mandrim cu succesele lor. Examenele Cambridge... reprezinta, pe langa recunoasterea unui nivel avansat de stapanire a limbii engleze, o ... »
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Curs limbi straine pentru adulti

Curs limbi straine pentru adulti


Romaniei Cursuri de pregatire pentru examene cu recunoastere internationala...(de afaceri,juridic,medical etc) Cursuri de pregatire pentru examene cu recunoastere...,in grupe mici de studiu ,pentru oricare dintre examenele cu recunoastere internationala ... »
Oferit de:HARV&HUCLE SRL
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Curs intensiv de engleza de afaceri lcci (london chamber of commerce

Curs intensiv de Engleza de Afaceri LCCI (London Chamber of Commerce and Industry) - 5 iulie - 30 iulie


-un certificat international, valabil pe o perioada nelimitata. Certificatul se obtine... despre recunoasterea certificatului http.... Certificatele LCCI sunt folosite pentru angajare in companii in care se cere abilitatea ... »
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Dragoste si sexualitate, vol. 1

Dragoste si sexualitate, vol. 1


abandonarea progresiva a acestui ideal pentru a-l intalni si recunoaste pe celalalt asa... Internationale de Psiho si Somatoterapie de la Strasbourg (AIS) unde este vicepresedinte... pentru medici. Este psihoterapeut certificat de Societatea Europeana de Psihoterapie ... »

Pret: 25 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Curs autorizat expert achizitii publice cod cor  241946

CURS AUTORIZAT EXPERT ACHIZITII PUBLICE cod COR 241946


recunoasterea internationala a certificatelor Autoritatii Nationale pentru Calificari... din cadrul proiectelor cu finantare europeana sau internationala. Durata studiilor..., La absolvirea cursului se obtine dubla certificare: -Un certificat de participare emis ... »

Pret: 450 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Curs autorizat inspector resurse umane cod cor: 333304

CURS autorizat INSPECTOR RESURSE UMANE Cod COR: 333304


la nivel national. Pentru recunoasterea internationala a certificatelor Autoritatii...). La absolvirea cursului se obtine dubla certificare: -Un certificat de participare emis... de catre Start Evolution & Development srl -Un certificat de absolvire ... »

Pret: 300 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Curs  autorizat manager proiect

CURS AUTORIZAT MANAGER PROIECT


national. Pentru recunoasterea internationala a certificatelor Autoritatii Nationale... certificare: -Un certificat de participare emis de catre Start Evolution &...; Development SRL -Un certificat de absolvire si un supliment descriptiv pentru ... »

Pret: 400 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Training de dezvoltare personala

Training de DEZVOLTARE PERSONALA


. Clair. Certificarea SISTEM PSI de catre ITANLP si recunoasterea de catre insusi...Cursuri organizate in Timisoara, Bucuresti - (3 zile), destinate in principal... John Grinder - co-creatorul Programarii Neuro Lingvistice, confera cursurilor ... »
Buyer Member 15 ani
Timis
 Dragoste si sexualitate. vol. 1

Dragoste si sexualitate. Vol. 1


abandonarea progresiva a acestui ideal pentru a-l intalni si recunoaste pe celalalt asa..., membru al Societatii Franceze de Gestalt si al Asociatiei Internationale de Psiho... psihoterapeut certificat de Societatea Europeana de Psihoterapie. A predat timp de zece ani ... »

Pret: 15.92 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 
24 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"cursuri certificare recunoastere internationala" in Firme Hot - 5 Rezultat(e)
Folositi cautarea