Inscrie firma »

cursuri calificare si initiere - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cursuri calificare si initiere
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Cursuri de calificare si

Cursuri de calificare si initiere,


) organizate pe parcursul a 9 luni CURSURI DE INITIERE INSPECTOR RESURSE UMANE... (OPERATOR CALCULATOR) Durata: 60 ore timp de o luna Cursurile de calificare... al Furnizorilor de Formare Profesionala sa organizeze cursuri pentru urmatoarele meserii ... »
Buyer Member 14 ani
Bacau
 Infoprob srl -  cursuri proiecte europene

Infoprob Srl - Cursuri proiecte europene


Cursuri Proiect PHARE 2006 1 Curs de initiere in ocupatia "Operator... de calificare in ocupatia Operator masini cu comanda numerica 5 Curs de calificare... in ocupatia Operator confectioner industral 6 Curs de calificare in ocupatia Lucrator ... »
Oferit de:SC INFOPROB SRL
Buyer Member 13 ani
Bacau
 Curs calificare coafor frizerie manechiura

Curs Calificare COAFOR FRIZERIE MANECHIURA PEDICHIURA, organizat in baza legii


Curs de calificare organizat in baza legii 129/2000 republicata, finalizat... cu certificat de calificare nivelul 2 Studii necesare pentru accesul la programul....initierea unei afaceri noi 10.adaptarea lucratorilor la cerintele clientilor 11 ... »

Pret: 550 RON
 Cursuri de utilizare a calculatorului - operator

Cursuri de utilizare a calculatorului - operator introducere, validare


Centrul de Formare Profesionala Eurodeal organieaza cursuri de - operator... Calificari (ANC). Este un curs de initiere astfel incat venim in sprijinul persoanelor... care doresc sa invete sa lucreze la calculator. La cursurile de calculator veti ... »

Pret: 290 RON
 Scoala de meserii - eurodeal -

Scoala de meserii - Eurodeal -


organizarea de cursuri de calificare, initiere ,perfectionare si specializare. Cursuri... cursurilor de calificare in Bucuresti si este autorizat de Ministerul Muncii... de calificare recunoscute International! Suport de curs gratuit! Practica gratuita! Cursuri ... »
 Formator, curs autorizat, cod cor 241205

Formator, curs autorizat, Cod COR 241205


obtinut va permite sa sustineti cursuri de calificare, perfectionare sau initiere... Fundatia Pestalozzi ? Experienta: din 1996 oferim cursuri de formare pentru adulti... al participantilor la cursuri - Competentele cheie ale formatorului de succes 2. Teorii ... »

Pret: 898 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 
6 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"cursuri calificare si initiere" in Firme Hot - 18 Rezultat(e)
Folositi cautarea