Inscrie firma »

cursuri calificare ministerul muncii - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cursuri calificare ministerul muncii
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Curs director vanzari

Curs director vanzari


Centrul de Formare Profesionala Eurodeal organieaza cursuri de acreditate... pe piata muncii. - Este un curs autorizat, certificatul obtinut fiind recunoscut... posibilitatea de a achita cursul atat integral la inscriere cat si in rate. - Cursurile se ... »

Pret: 455 RON
 Cursuri calificare camerista hotel

Cursuri Calificare Camerista Hotel


Curs de calificare pentru meseria de Camerista Hotel, curs avizat de Ministerul... Turismului , certificatele obtinute in urma absolvirii au avizul Ministerului Muncii... si Ministerului Educatiei.Certificatele sunt valabile in toata Uniunea Europeana . Practica ... »
Buyer Member 12 ani
Constanta
 Cursuri calificare cosmetician

Cursuri calificare Cosmetician


in urma absolvirii au avizul Ministerului Muncii si Ministerului Educatiei...Curs de calificare pentru meseria de cosmetician , certificatele obtinute ... »
Buyer Member 12 ani
Constanta
 Cursuri calificare coafura-frizerie

Cursuri calificare coafura-frizerie


in urma absolvirii au avizul Ministerului Muncii si Ministerului Educatiei...Curs de calificare pentru meseria de Coafor , Frizer , certificatele obtinute ... »
Buyer Member 12 ani
Constanta
 Cursuri de calificare profesionala

Cursuri de calificare profesionala


cursuri de calificare profesionala cu plata in rate pentru urmatoarele meserii...Tehno Art Solution, furnizor de formare profesionala, autorizat prin Ministerul... Muncii si Autoritatea Nationala pentru Calificari, organizeaza in toata tara ... »
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Cursuri calificare manichiurist-pedichiurist

Cursuri calificare manichiurist-pedichiurist


obtinute in urma absolvirii au avizul Ministerului Muncii si Ministerului Educatiei...Curs de calificare pentru meseria de manichiurist-pedichiurist , certificatele ... »
Buyer Member 12 ani
Constanta
 Cursuri calificare machior

Cursuri calificare machior


Cursul de Machiaj este un curs avizat de Ministerul Muncii si Ministerul....Cursul de Machiaj este unul dintre cursurile in care invatam cum sa punem in valoare frumusetea ... »
Buyer Member 12 ani
Constanta
 Cursuri calificare cluj

CURSURI CALIFICARE CLUJ


de Ministerul Muncii (MMPS) si Ministerul Educatiei (MECI) si sunt insotite de un supliment..." organizeaza programe de calificare in Cluj Napoca pentru: - TEHNICIAN IN INSTALATII... ELECTRICE Calificarea permite obtinerea autorizarii A.N.R.E. pentru INSTALATOR ... »

Pret: 350 EUR
 Cursuri de calificare si initiere,

Cursuri de calificare si initiere,


(OPERATOR CALCULATOR) Durata: 60 ore timp de o luna Cursurile de calificare... RECUNOSCUTE LA NIVEL NATIONAL DE CATRE MINISTERUL MUNCII SI EDUCATIEI. Pentru inscrieri... al Furnizorilor de Formare Profesionala sa organizeze cursuri pentru urmatoarele meserii ... »
Buyer Member 13 ani
Bacau
 Cursuri in domeniul securitatii si sanatatii in

CURSURI IN DOMENIUL SECURITATII SI SANATATII IN MUNCA


) eliberate sunt emise de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei...Asociatia de Sprijin a Somerilor Dambovita organizeaza in Ploiesti cursuri... de perfectionare in domeniul SECURITATII SI SANATATII IN MUNCA . 1) INSPECTOR SSM (studii ... »
Buyer Member 13 ani
Prahova
 Cursuri de calificare in meseria de

Cursuri de calificare in meseria de cosmetician,coafor,manichiura-pedichiura


S.C.DUOTECH SCHOOL S.R.L. organizeaza cursuri de calificare acreditate... de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, in meseriile de cosmetician, coafura ... »
Buyer Member 12 ani
Brasov
 Cursuri calificare referent resurse umane

Cursuri calificare referent resurse umane


Cursul este autorizat CNFPA, (Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei... prezentate de catre specialisti in domeniul resurselor umane, raporturi de munca... putea astfel realiza intreaga gama de activitati conform Codului Muncii ... »

Pret: 400 RON
Buyer Member 11 ani
Prahova
 Cursuri de calificare acreditate

Cursuri de calificare acreditate pentru manichiura pedichiura


de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Din ianuarie 2011 este disponibil un nou curs...Echipa ELITE NAIL ART ofera cursuri de Manichiura - Pedichiura acreditate ... »

Pret: 1000 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Cursuri calificare baby sitter si ingrijitoare copii

Cursuri calificare baby sitter si ingrijitoare copii


Organizam cursuri de calificare in meseriile : baby sitter si ingrijitoare... copii, diplomele fiind eliberate de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale... de calificare facilitam gasirea unui loc de munca. ... »
Light Member 15 ani
Prahova
 Curs calificare bucatar

Curs Calificare Bucatar


Curs de calificare pentru meseria de bucatar, curs avizat de Ministerul... Turismului , certificatele obtinute in urma absolvirii au avizul Ministerului Muncii... si Ministerului Educatiei.Certificatele sunt valabile in toata Uniunea Europeana . Practica ... »
Buyer Member 12 ani
Constanta
 Curs calificare maseur

Curs calificare maseur


Curs de calificare pentru meseria de Maseur ,avizat de Ministerul Muncii... si Ministerul Educatiei .PracticanÅ£ii unei astfel de ocupaÅ£ii ofer ... »
Buyer Member 12 ani
Constanta
 Cursuri cosmetica

Cursuri cosmetica


pentru ocupatia de cosmetician, eliberate de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei... Sociale si Persoanelor Varsnice si Ministerul Educatiei Nationale. Cu aceasta ... »

Pret: 1600 RON
 Cursuri resurse umane

CURSURI RESURSE UMANE


( diplomele ) eliberate sunt emise de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei...Asociatia de Sprijin a Somerilor Dambovita organizeaza in Ploiesti cursuri... si de Ministerul Educatiei si Cercetarii si au recunoastere nationala si europeana. ... »
Buyer Member 13 ani
Prahova
 Curs calificare ospatar (chelner) vanzator in unitati

Curs calificare ospatar (chelner) vanzator in unitati de alimentatie


absolvirii au avizul Ministerului Muncii si Ministerului Educatiei.Certificatele sunt...Curs de calificare pentru meseria de ospatar (chelner) vanzator in unitati... de alimentatie, curs avizat de Ministerul Turismului , certificatele obtinute in urma ... »
Buyer Member 12 ani
Constanta
 Cursuri contabilitate

CURSURI CONTABILITATE


de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si de Ministerul Educatiei...Asociatia de Sprijin a Somerilor Dambovita organizeaza in Ploiesti cursuri... de perfectionare si calificare in domeniul CONTABILITATE: 1) CONTABIL / curs de perfectionare ... »
Buyer Member 13 ani
Prahova
 Curs de calificare sudor organizat in baz alegii

Curs de calificare SUDOR organizat in baz alegii 129/200 republicata


Curs de calificare organizat in baza legii 129/2000 republicata, finalizat... cu certificat de calificare nivelul 2 Studii necesare pentru accesul la programul... personala in scopul obtinerii performantei 6.igiena si securitatea in munca 7.lucrul ... »

Pret: 550 RON
 Curs calificare vanzator

Curs calificare vanzator


-te la cursul de calificare in ocupatia de VANZATOR, autorizat de CNFPA (Ministerul Muncii...V-ati gandit vreodata ca puteti creste cifra vanzarilor folosind forta de munca... calificata? Doresti sa te angajezi ca lucrator comercial si angajatorii considera cu nu ... »

Pret: 200 RON
Buyer Member 11 ani
Prahova
 Curs de calificare electrician de exploatare medie si

Curs de calificare Electrician de exploatare medie si joasa tensiune


Timbru Sec, Antetul Ministerului Educatiei Si Cercetarii, Ministerul Muncii...Curs de calificare organizat in baza legii 129/2000 republicata, finalizat... cu certificat de calificare nivelul 2 Studii necesare pentru accesul la programul ... »

Pret: 550 RON
 Cursuri  tehnician cadastru

CURSURI TEHNICIAN CADASTRU


de calificare ( diplomele ) eliberate sunt emise de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale...Asociatia de Sprijin a Somerilor Dambovita organizeaza in Ploiesti cursuri... de calificare in domeniul "TEHNICIAN CADASTRU FUNCIAR TOPOGRAF". Durata curs: 6 luni; Pret ... »
Buyer Member 13 ani
Prahova
 Cursuri de masaj si reflexoterapie

Cursuri de masaj si reflexoterapie


de masaj medical, cursuri tehnician maseur, acreditate de Ministerul Muncii...Naturist Med este scoala de masaj si organizeaza cursuri de calificare... in masaj somatic (intretinere si relaxare), cursuri de masaj reflexoterapeutic ... »
Oferit de:Naturist Med
Light Member 15 ani
Bucuresti
57 produse / 3 pagini
25 produse pe pagina.

"cursuri calificare ministerul muncii" in Firme Hot - 20 Rezultat(e)
Folositi cautarea