Inscrie firma »

cursuri acreditate resurse umane - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cursuri acreditate resurse umane
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Cursuri de inspector resurse umane

Cursuri de inspector resurse umane


resurse umane- acreditate de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC... legislative necesare in activitatea de resurse umane. De ce sa urmati acest curs...Centrul de Formare Profesionala Eurodeal organieaza cursuri de - Inspector ... »

Pret: 290 RON
 Curs inspector resurse umane

Curs Inspector Resurse Umane


cursuri acreditate pentru Inspector Resurse Umane, pe durata a 80 de ore. Pentru mai...OFERTA CURS INSPECTOR RESURSE UMANE - S.C.. Study Matrix S.R.L. organizeaza ... »

Pret: 450 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Consultanta in managementul resurselor umane

CONSULTANTA IN MANAGEMENTUL RESURSELOR UMANE


Consult ofera companiilor interesate de o administrare performanta a resurselor umane... si programe de resurse umane; -proiectarea posturilor de munca si redactarea fiselor...; -proiectare si livrare de programe de training soft skills si cursuri de formare ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Cursuri de formare profesionala

Cursuri de formare profesionala acreditate C.N.F.P.A.


RESURSE UMANE AUDIT IN DOMENIUL CALITATII AUDITOR DE MEDIU Descriere curs: Curs... de formare profesionala acreditat CNFPA Cursurile vor avea o componenta teoretica... si una aplicativa (cursurile desfasurandu-se pe durata a 3-8 zile - curs, practica, spete ... »
 Curs manager resurse umane

Curs manager resurse umane


resurse umane- acreditate de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC...). Managerul de resurse umane este responsabilul cu gestionarea eficienta a resurselor... umane intr-o organizatie. De aceea, managerul de resurse umane raspunde de doua ... »

Pret: 445 RON
 Servicii si consultanta in managementul resurselor

Servicii si consultanta in managementul resurselor umane


performanta a resurselor umane urmatoarele servicii de consultanta si interventie...; -proiectare de strategii, politici si programe de resurse umane; -proiectarea posturilor... skills si cursuri de formare/perfectionare/specializare acreditate CNFPA, adaptate ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Cursuri recunoscute cnfpa

Cursuri recunoscute CNFPA


de turism 2. Manager resurse umane 3. Manager Proiect 4. Administrator pensiune..., conform legislatiei din Romania privind cursurile acreditate de CNFPA, se va desfasura... de programe de formare profesionala. Cursurile organizate de Consiliul Regional ... »
 Cursuri autorizate cnfpa

Cursuri autorizate CNFPA


241919) Expert fiscal (cod COR 241128) Inspector Resurse Umane (cod COR 342301...LectoForm Consulting, furnizor de formare profesionala organizeaza cursuri... de perfectionare cu recunoastere nationala, acreditate de Ministerul Muncii, Ministerul ... »
Buyer Member 13 ani
Bacau
 Cursuri de trainer of trainers in sibiu recunoscute

Cursuri de Trainer of Trainers in Sibiu recunoscute national si international


Ocupational 2007 aliniat la standardele UE! Pentru cei pasionati de Training, Resurse... Umane, Psihologie si Dezvoltare Personala a fost demarat in SIBIU programul... de formare profesionala ITSC in intimpinarea proiectelor europene pe domeniul resurselor ... »
 Curs manager proiect

CURS MANAGER PROIECT


proiectului - Proceduri de achizitii - Evaluarea proiectului - Managementul resurselor... umane - Management financiar - Aplicatii practice. Participantii vor parcurge 6... la cursuri organizate de firma BVA Sunt incluse: coffe break (apa,sucuri, cafea ... »

Pret: 999 RON
Buyer Member 12 ani
Timis
 Scoala de meserii - eurodeal -

Scoala de meserii - Eurodeal -


de cea mai buna calitate! Avem peste 10 ani de cursuri acreditate si mii... vanzari maistru instructor manageri resurse umane Inspectori resurse umane... cursurilor de calificare in Bucuresti si este autorizat de Ministerul Muncii ... »
 Training

Training


-si autoevalueze proiectul prin prisma evaluatorilor acreditati; - vor sti sa aloce resursele...-tinta de beneficiari directi si indirecti, conditiilor concrete (resurse materiale), nivelul... umane si financiare necesare unui proiect de succes; - vor sti sa pregateasca ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 
12 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"cursuri acreditate resurse umane" in Firme Hot - 8 Rezultat(e)
Folositi cautarea