Inscrie firma »

curs mediu - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre curs mediu
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Curs responsabil mediu, bucuresti

Curs Responsabil Mediu, Bucuresti


mediului Notiuni generale de protectie a mediului Identificarea problemelor de mediu... ale organizatiei Studii de impact, Bilanþuri de mediu, Evaluarea riscului... Monitorizarea factorilor de mediu: cerinte de monitorizare, ghidul de monitorizare ... »

Pret: 690 RON
Buyer Member 12 ani
Bacau
 Curs responsabil de mediu

Curs Responsabil de Mediu


LectoForm Consulting furnizor de formare profesionala organizeaza cursul... RESPONSABIL DE MEDIU. Program de formare profesionala organizat in conformitate cu OUG... activitatile de protectie a mediului. COMPETENTELE RESPONSABILULUI DE MEDIU Abilitatea ... »
Buyer Member 12 ani
Bacau
 Curs responsabil de mediu -

Curs Responsabil de Mediu - Autorizat CNFPA


de formare profesionala organizeaza cursul de perfectionare RESPONSABIL DE MEDIU... a mediului. COMPETENTELE RESPONSABILULUI DE MEDIU Abilitatea de a evalua impactul... de mediu produs de societate, actionand in sensul diminuarii/ eliminarii lui ... »

Pret: 650 RON
Buyer Member 12 ani
Bacau
 Curs responsabil mediu, bacau,

Curs Responsabil Mediu, Bacau, aprilie 2012


de protectie a mediului Identificarea problemelor de mediu ale organizatiei Studii... de impact, Bilanturi de mediu, Evaluarea riscului Monitorizarea factorilor de mediu... de poluare acceptate, cerinte de raportare Inspectia de mediu Conservarea ... »

Pret: 650 RON
Buyer Member 12 ani
Bacau
 Curs auditor intern mediu - iso

CURS AUDITOR INTERN MEDIU - ISO 14001


Cursul introduce standardul ISO 14001:2004 prin discutarea avantajelor sale... si a documentatiei, evaluarea aspect-impact precum si dezvoltarea obiectivelor de mediu. Se.... Beneficii: veti fi capabil sa discutati definitiile managementului de mediu, conceptele ... »

Pret: 80 EUR
Oferit de:TEKRASYS SRL
Buyer Member 9 ani
Galati
 Curs responsabil de mediu,

Curs Responsabil de Mediu, Bucuresti, aprilie 2012


generale de protectie a mediului Identificarea problemelor de mediu ale organizatiei... Studii de impact, Bilanturi de mediu, Evaluarea riscului Monitorizarea factorilor... de mediu: cerinte de monitorizare, ghidul de monitorizare, normative privind nivelurile ... »

Pret: 750 RON
Buyer Member 12 ani
Bacau
 Curs de limba engleza la nivel mediu

CURS DE LIMBA ENGLEZA la nivel mediu


CURS DE LIMBA ENGLEZA la nivel mediu Este un curs de formare profsionala... in urma cursului este eliberat de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului... cursului: este de 450 lei, pret la care nu se plateste T.V.A. si care se poate achita ... »

Pret: 450 RON
Buyer Member 10 ani
Sibiu
 Curs de limba engleza, nivel mediu,

CURS DE LIMBA ENGLEZA, NIVEL MEDIU, IASI, APRILIE 2013


MEDIU. Durata este de 40 de ore, pretul este de 500 lei si include costul cursului... profesionala organizeaza la Iasi in luna APRILIE 2013 un nou curs de LIMBA ENGLEZA NIVEL..., al suportului de curs, al examinarii si diplomei. Sunt 10 sedinte de cate 4 ore care se ... »

Pret: 470 RON
Buyer Member 9 ani
Iasi
 Curs gestiunea deseurilor

Curs Gestiunea deseurilor


/ Serviciilor de colectare selectiva si transfer deseuri . Cursul asigura instruirea... europene Programa se deruleaza pe parcursul a minim 30 ore Se asigura supor curs... ( pretest , test) . Cursul se desfasoara intr-o maniera interactiva si adaptata nevoilor ... »
Oferit de:CISA CONSULTING
Light Member 16 ani
Bacau
 Curs business english (intensiv) - nivel

CURS BUSINESS ENGLISH (intensiv) - nivel mediu (B1-B2)


Common European Framework). Scopul si finalitatea cursului Cursul se adreseaza... vocabularului cu termini uzuali si utili in context Business. In urma acestui curs veti... de afaceri. La finalul cursului, Certificatul de absolvire mentioneaza abilitatile ... »
Buyer Member 10 ani
Sibiu
 Curs specialist in managementul deseurilor -

Curs SPECIALIST IN MANAGEMENTUL DESEURILOR - autorizat CNFPA


Cursul este autorizat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse... si lumea in ansamblu, motiv pentru care prin acest curs va ajutam sa depistati tipurile... calitatii mediului si implicit a vietii. De asemenea, cursul va va ajuta sa respectati ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Cursuri de limba engleza, nivel mediu, iasi, mai 2013

CURSURI DE LIMBA ENGLEZA, NIVEL MEDIU, IASI, MAI 2013


MEDIU. Limba engleza este o conditie omniprezenta la angajarea in firme de top... cursului, al suportului de curs, al examinarii si diplomei. Sunt 10 sedinte de cate 4... ore care se fixeaza 2-3 pe saptamana de comun acord. Cursul se adreseaza ... »

Pret: 500 RON
Buyer Member 9 ani
Iasi
 Manager de mediu

MANAGER DE MEDIU


Manager sistem de mediu este persoana desemnata de conducerea organizatiei... pentru a asigura managementul de mediu. Managementul de mediu reprezinta ansamblul... si responsabilitatile care le implementeaza; in sistemul de management de mediu (SMM) prin mijloace ... »
Buyer Member 15 ani
Hunedoara
 Curs limba engleza

curs limba engleza


Curs de limba engleza structurat pe module: incepator, mediu si avansat. Durata... curs: 2 si 1/2 luni. Curs autorizat de Ministerul Muncii si Ministrul Educatiei ... »
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Curs limba italiana

curs limba italiana


curs de limba italiana structurat pe module: incepator, mediu si avansat.... Durata curs: 2 si 1/2 luni. Curs autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul ... »
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Curs intensiv de limba engleza

Curs intensiv de limba engleza


audio-video. Mediu de lucru relaxant dar motivant. Program flexibil si abordare... personalizata. Eficienta maxima; calitate si claritate. Un modul cuprinde 30 de ore de curs ... »

Pret: 860 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Cursuri manager mediu

CURSURI MANAGER MEDIU


de perfectionare in domeniul "MANAGER AL SISTEMELOR DE MANAGEMENT DE MEDIU". Durata curs: 120 ... »
Buyer Member 13 ani
Prahova
 Curs de engleza pentru afaceri

Curs de engleza pentru afaceri


. Metode antrenante si moderne cu aplicatii audio-video; invatare rapida intr-un mediu...; calitate si claritate. Un modul de curs cuprinde 30 de ore. Oferim reduceri pentru ... »

Pret: 860 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Curs de engleza pentru afaceri

Curs de engleza pentru afaceri


si video cu suport teoretic motivant. Mediu de lucru prietenos. Program flexibil... de ore de curs. Oferim reduceri pentru grupuri. Va sateptam! ... »

Pret: 860 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Curs de pregatire a examenului toefl

Curs de pregatire a examenului TOEFL


Curs de pregatire a examenului TOEFL. Teste, simulari si tehnici de examen.... Competenta si eficienta maxima. Metode moderne si motivante cu suport audio-video; mediu.... Un modul cuprinde 30 de ore de curs. Oferim reduceri pentru grupuri. Va asteptam! ... »

Pret: 860 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Curs intensiv de limba franceza

Curs intensiv de limba franceza


maxima. Mediu de lucru prietenos. Program flexibil si abordare persoanlizata...; calitate si claritate. Un modul cuprinde 30 de ore de curs. Oferim reduceri pentru ... »

Pret: 830 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Curs perfectionare inspector protectia mediului

Curs perfectionare INSPECTOR PROTECTIA MEDIULUI


Camera de Comert si Industrie Bacau este autorizata sa organizeze cursul... Educatiei si Cercetarii OBIECTIVE Cursul isi propune sa pregateasca specialisti... si Cercetarii. Taxa de participare este de 790 RON/persoana si include: suport de curs, 2 ... »
Buyer Member 13 ani
Bacau
 Curs de engleza pentru examene

Curs de engleza pentru examene


cu eficienta maxima; activitati antrenante; mediu de lucru prietenos; program flexibil... si abordare personalizata; calitate si claritate. Un modul cuprinde 30 de ore de curs.Se ... »

Pret: 850 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Cursuri limba germana nivel incepatori, mediu,

Cursuri limba germana nivel incepatori, mediu, avansati


Cursuri limba germana: Nivel INCEPATORI ,MEDIU, AVANSATI - fiecare modul..., Mediu, Avansati- module de cate 32 de ore in 8 saptamani, 4 ore pe saptamana ... »
Buyer Member 13 ani
Arges
 Curs autorizat manager proiect

Curs autorizat MANAGER PROIECT


cursul de perfectionare autorizat de Ministerul Munciii si Ministerul Educatiei...: POSDRU, POSCCE, POR, POS MEDIU. TRAINER: Specialist - expert practician ... »
Buyer Member 12 ani
Bacau
566 produse / 23 pagini
25 produse pe pagina.

"curs mediu" in Firme Hot - 24 Rezultat(e)
Folositi cautarea