Inscrie firma »

curs limba romana pentru straini - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre curs limba romana pentru straini
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Curs de limba romana pentru straini

curs de limba romana pentru straini


Cursurile pentru invatarea limbii romane se adreseaza persoanelor din afara... si strain. Cursul a fost special conceput pentru aprofundarea diverselor arii de interes... Romaniei, interesate de invatarea limbii romane. Aceste persoane se confrunta de cele ... »
Light Member 17 ani
Bucuresti
 Puls. manual de limba romana pentru straini.

Puls. Manual de limba romana pentru straini. Curs


nu trebuie sa parcurga intregul manual pentru a putea comunica in limba romana...Va propunem un manual exclusiv in limba romana, care se adreseaza unui public... larg, neselectat in functie de limbile straine pe care le cunoaste. PULS a fost ... »

Pret: 169 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Limba romana. curs de initiere

Limba Romana. Curs de initiere pentru adultii straini care au dobandit o forma


diferite. Astfel, insusirea limbii romane de catre straini, cu ajutorul acestui manual.... In activitatea cotidiana, alaturi de cetatenii romani si de cei de alta nationalitate, limba... a persoanelor straine, dornice sa dobandeasca deprinderi de exprimare orala si scrisa ... »

Pret: 32.5 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Manual de limba romana. curs de

Manual de limba romana. Curs de initiere pentru adultii straini care au


. Astfel, insusirea limbii romane de catre straini, cu ajutorul acestui manual, va... si de cei de alta nationalitate, limba romana va servi astfel ca un mijloc ideal... de integrare si de comunicare a persoanelor straine, dornice sa dobandeasca deprinderi ... »

Pret: 32.8 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Limba romana. curs de initiere

Limba Romana. Curs de initiere pentru copiii strainilor care au dobandit


de ansamblu asupra realitatii traite astazi de cetatenii romani si de straini. Unghiul... si de exprimare, insusirea limbii romane, ca mijloc de comunicare cu romanii, dar... se adreseaza copiilor de diferite varste care cunosc mai mult sau mai putin limba ... »

Pret: 27.5 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Puls. manual de limba romana pentru straini.

Puls. Manual de limba romana pentru straini. Curs Volumul este insotit


parcurga intregul manual pentru a putea comunica in limba romana in situatii cotidiene...Va propunem un manual exclusiv in limba romana, care se adreseaza unui public... larg, neselectat in functie de limbile straine pe care le cunoaste. PULS a fost ... »

Pret: 149 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Cursuri limba germana nivel incepatori, mediu,

Cursuri limba germana nivel incepatori, mediu, avansati


de un modul INCEPATORI de limba romana pentru vorbitorii de limba germana. Modul intensiv...Cursuri limba germana: Nivel INCEPATORI ,MEDIU, AVANSATI - fiecare modul.... Pret 550 RON/modul- platibil in 3 rate. Germana pentru copii - Incepatori ... »
Buyer Member 14 ani
Arges
 Romana pentru straini

ROMANA PENTRU STRAINI


Daca sunteti cetatean strain si doriti sa invatati limba romana pentru afacerea ... »

Pret: 1000 RON
Buyer Member 11 ani
Bihor
 Curs limbi straine pentru adulti

Curs limbi straine pentru adulti


,puteti invata orice limba straina cu profesorii nostri,daca optati pentru cursurile... cursurile de grup,puteti urma cursuri pentru urmatoarele limbi straine: - Engleza... orice limba straina. Cursurile de grup pentru limba straina generala ... »
Oferit de:HARV&HUCLE SRL
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Cursuri limbi straine si tabere

Cursuri limbi straine si tabere


YA Hablas este o academie de limbi straine situata in Alicante, Spania.... Organizeaza cursuri in 20 de limbi straine (engleza, spaniola, catalana, valenciana... speciale pentru studentii din Romania care vor sa invete spaniola in Spania. Daca vii ... »
Oferit de:YA HABLAS
Buyer Member 12 ani
Altele
 Curs romanian for foreigners / romana pentru

Curs ROMANIAN FOR FOREIGNERS / ROMANA PENTRU STRAINI


;Romana pentru straini ” reprezinta un curs de limba romana, sustinut... pentru straini” este orientat spre aspectele practice ale limbii romane... in limba engleza, adresat celor care fac afaceri in Romania, a studentilor straini ... »

Pret: 200 EUR
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Cursuri-carti limbi straine

Cursuri-carti limbi straine


Novacrin pentru Limbi Straine este una din cele mai mari librarii din Romania dedicata...Invata limbi straine cu Li braria Novacrin Libraria Novacrin pentru Limbi... Straine este punctul tau de plecare pentru invatarea oricarei limbi straine. Misiunea ... »
Oferit de:SC Novacrin SRL
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Traduceri, translatii, cursuri limbi straine

Traduceri, translatii, cursuri limbi straine


- portugheza - japoneza - limba romana pentru cetateni straini Numarul minim... in colaborare cu Agentia Judeteana de Formare Profesionala cursuri de limbi straine pentru...Centrul de traduceri si studiu limbi straine INLINGUA va sta la dispozitie ... »
Oferit de:InLingua
Buyer Member 18 ani
Prahova
 Cursuri generale de limbi straine

Cursuri generale de limbi straine


,franceza,germana,italiana,spaniola, maghiara si limba romana pentru straini sub diverse forme in functie de necesitatile...Centrul Bridge LSH ofera cursuri pentru adulti de limba engleza... comunicativa care implica comunicarea intre studenti si profesor in limba straina studiata ... »
Buyer Member 16 ani
Cluj
 Curs de limba franceza

Curs de limba Franceza


pedagogica bogata, absolventi ai Facultatilor de Limbi si Literaturi Straine din Romania...Cursurile noastre de limba franceza sunt predate de profesori cu o experienta... cateva sute de cursanti care au descifrat impreuna cu ei tainele limbii franceze ii ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Cursuri de limbi straine pentru firme si institutii

Cursuri de limbi straine pentru firme si institutii


cursuri de invatare a limbilor straine. Sub forma unui curs individual sau in grupa...,acestea sunt programe de invatare a limbilor straine construite si adaptate pentru mediul... profesional de comunicare in afaceri. Gama de limbi straine oferite : engleza, germana ... »
Buyer Member 16 ani
Cluj
 Matematica,limba romana,informatica,limbi

Matematica,limba romana,informatica,limbi straine,materii scolare


Matematica,limba romana,informatica,limbi straine,materii scolare Despre... curs Cursul se adreseaza elevilor din clasele I-XII si este gindit pentru... cu experienta de predare in SUA sau UK, cetateni straini, vorbitori nativi ai unor limbi ... »
Oferit de:HARV&HUCLE SRL
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Lb. româna. curs de initiere

Lb. Româna. Curs de initiere pentru copiii strainilor care au dobândit statutul


limba romana din familie sau din alte surse. Structura unei lectii este urmatoarea... de ansamblu asupra realitatii traite astazi de cetatenii romani si de straini. Unghiul... si de exprimare, insusirea limbii romane, ca mijloc de comunicare cu romanii, dar ... »
Oferit de:RoMedia
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Comunicare limbi straine adaptate domeniului de

comunicare limbi straine adaptate domeniului de activitate


De ce sa alegeti cursurile de limbi straine/ dezvoltare organizationala ale Sinergic...Departamentul Conversational Business Cursuri de limba in domeniul... Training? Pentru ca va oferim : Profesionalism si personalizarea programului ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Cursuri si meditatii limba engleza si

Cursuri si meditatii limba engleza si romana


/intermediari/avansati (curs general de citire, conversatie, ascultare si scriere) Cursuri de limba romana... pentru cetateni straini Grupuri de maxim 5 persoane, se lucreaza intensiv... Tehnoredactare orice document in limbile engleza si romana ... »

Pret: 40 RON
 Curs germana  (adulti) nivel incepator (a1-a2)

CURS GERMANA (adulti) nivel incepator (A1-A2)


de comunicare in limba studiata. Pe durata cursului se fac dezbateri pe teme de actualitate... Cadrului Unic European de Referinta in predarea limbilor straine (The Common European... European de Referinta in predarea limbilor straine (The Common European Framework ... »
Buyer Member 11 ani
Sibiu
 Curs spaniola (adulti) nivel incepator (a1)

CURS SPANIOLA (adulti) nivel incepator (A1)


de comunicare in limba studiata. Pe durata cursului se fac dezbateri pe teme de actualitate... si respecta clasificarile Cadrului Unic European de Referinta in predarea limbilor straine..., respectand clasificarile Cadrului Unic European de Referinta in predarea limbilor straine ... »
Buyer Member 11 ani
Sibiu
 Curs italiana (adulti) - nivel incepator (a1)

CURS ITALIANA (adulti) - nivel incepator (A1)


Unic European de Referinta in predarea limbilor straine (The Common European... European de Referinta in predarea limbilor straine (The Common European Framework... in centrul nostru? Simplu! Din 2005 suntem cei mai buni in predarea limbilor straine ... »
Buyer Member 11 ani
Sibiu
 Curs engleza adulti - nivel incepator-a2

CURS ENGLEZA ADULTI - nivel incepator-A2


de comunicare in limba studiata. Pe durata cursului se fac dezbateri pe teme de actualitate... Cadrului Unic European de Referinta in predarea limbilor straine (The Common European... de limba engleza pentru a comunica in calatorii sau la locul de munca si contribuie ... »
Buyer Member 11 ani
Sibiu
 Cursuri limba turca

Cursuri Limba Turca


straine si de limba romana pentru straini, la sediul clientilor - sau la cerere - intr...-o sala de curs pusa la dispozitie de noi. Cursuri de limba turca pentru romani... sau straini, Cursuri de limba romana pentru straini Succesul in cariera si afaceri ... »

Pret: 186 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
54 produse / 3 pagini
25 produse pe pagina.

"curs limba romana pentru straini" in Firme Hot - 13 Rezultat(e)
Folositi cautarea