Inscrie firma »

curs evaluator de risc - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre curs evaluator de risc
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Curs postuniversitar de evaluator de

Curs postuniversitar de evaluator de risc ssm 240 ore - varianta de pregatire


ca indrumator pe toata perioada de pregatire un evaluator autorizat. Cursul dureaza 240... faci curs postuniversitar in varianta de pregatire de la distanta si ai... de curs de la distanta. Pe timpul cursului ai posibilitatea sa faci sub indrumarea 6 ... »

Pret: 3000 RON
Light Member 18 ani
Hunedoara
 Curs postuniversitar de evaluator de

Curs postuniversitar de evaluator de risc ssm 240 ore - varianta de pregatire


de pregatire un evaluator autorizat. Cursul dureaza 240 ore si costa 3000 lei. Este... pentru a participa la acest curs, cursul se face pe SKYPE + program de evaluare...Daca esti sef serviciu intern de SSM, noi iti oferim posibilitatea sa faci curs ... »

Pret: 3000 RON
Light Member 18 ani
Hunedoara
 Curs evaluator proiecte

CURS EVALUATOR PROIECTE


Proiect Conta Plus sustine in luna octombrie la Bucuresti cursul EVALUATOR... evaluate in Romania si in alte tari). CURS AUTORIZAT A.N.C. (AUTORITATEA NATIONALA... PROIECTE;. LECTOR INVITAT: Irina COLCERU- Evaluator proiecte, manager proiect ... »

Pret: 900 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Curs post universitar de evaluator

curs post universitar de evaluator de riscuri de SSM


de evaluare de risc de pe platforma elearning www.ssm-su.ro Cursul dse finalizeaza... acestui curs post universitar, cursantii vor obtine o diplama de evaluator (daca... de atestare profesionala pentru evaluator de risc SSM iar in 12 luni de la absolvirea ... »
Light Member 18 ani
Hunedoara
 Curs specialist ssm brasov

Curs Specialist SSM Brasov


; identificarea si evaluarea riscului...Oferta lunii mai cursul la numai 650 RON!!! In pretul cursului sunt incluse...: suportul de curs, aplicatiile practice, testarea finala, taxele de inscriere ... »
Oferit de:SC Prosano SRL
Buyer Member 14 ani
Brasov
 Curs inspector ssm(80 ore) brasov

Curs Inspector SSM(80 ore) Brasov


de necesitate;identificarea si evaluarea riscului....Oferta lunii mai cursul la numai 650 RON!!! In pretul cursului sunt incluse...: suportul de curs, aplicatiile practice, testarea finala, taxele de inscriere ... »
Oferit de:SC Prosano SRL
Buyer Member 14 ani
Brasov
 Workshop hazop, hazid, fmea, lopa - managementul

WORKSHOP HAZOP, HAZID, FMEA, LOPA - Managementul riscului 17-18 SEPTEMBRIE 2014


- MANAGEMENTUL RISCULUI Evenimentul va avea loc in 17-18 Septembrie 2014 ora 09... pentru a efectua identificarea si evaluarea riscurilor folosind diferite tehnici... Evaluatorilor de riscuri profesionale, auditorilor, inginerilor de proces, tehnicienilor ... »

Pret: 440 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Curs inspector protectia muncii

CURS INSPECTOR PROTECTIA MUNCII


; notiuni de evaluare a nivelului de risc/securitate Metodele si mijloacele...S.C. PROFESIONAL NEW CONSULT S.R.L. ORGANIZEAZA: CURS INSPECTOR PROTECTIA... si perfectionarea personalului cu atributii in SSM Factorii de risc de accidentare ... »

Pret: 600 RON
Buyer Member 14 ani
Arges
 Curs managementul proiectelor

Curs Managementul Proiectelor


de proiect - SMART, SWOT, Pareto, diagrama Ishikawa, analiza PESTLE Evaluarea riscului...Cursul se adreseaza celor care doresc sa se implice in proiecte de orice natura..., cursul ofera o excelenta oportunitate de orientare in cariera. La final ... »

Pret: 2330 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Curs responsabil de mediu

Curs Responsabil de Mediu


ale organizatiei Studii de impact, Bilanturi de mediu, Evaluarea riscului Monitorizarea...LectoForm Consulting furnizor de formare profesionala organizeaza cursul... de a evalua impactul de mediu produs de societate, actionand in sensul diminuarii ... »
Buyer Member 14 ani
Bacau
 Curs manager proiect

CURS MANAGER PROIECT


module, urmand sa fie evaluati la sfarsitul fiecarui modul. La sfarsitul cursului... COR al ocupatiei: 241919 Durata cursului: 7 zile (practica si terorie) Nr. ore...; TEMATICA Planificarea proiectului - Analiza riscului proiectului - Implementarea ... »

Pret: 999 RON
Buyer Member 13 ani
Timis
 Curs responsabil mediu, bucuresti

Curs Responsabil Mediu, Bucuresti


ale organizatiei Studii de impact, Bilanþuri de mediu, Evaluarea riscului... DE MEDIU Abilitatea de a evalua impactul de mediu produs de societate, ac... la data de 21 mai) si include mapa de curs, suportul de curs in format electronic ... »

Pret: 690 RON
Buyer Member 14 ani
Bacau
 Curs perfectionare manager proiect

CURS PERFECTIONARE MANAGER PROIECT


Manager Proiect pentru accesare FONDURI NERAMBURSABILE curs autorizat... dumneavoastra sau alte organizatii? Va asteptam la cursul de perfectionare "Manager... de Proiect" Motivatia participarii la curs: Exista fonduri pentru dezvoltare ... »
Buyer Member 16 ani
Bacau
 Curs  autorizat manager proiect

CURS AUTORIZAT MANAGER PROIECT


CURS MANAGER de PROIECT Cod COR: 241919 START pentru dezvoltarea ta... personala si profesionala! Prin participarea la cursul de MANAGER PROIECT in cadrul... si pentru a beneficia in mod real de avantajele fondurilor structurale. Cursul pentru ... »

Pret: 400 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Curs autorizat manager proiect

CURS AUTORIZAT MANAGER PROIECT


Curs Manager de Proiect Curs acreditat, recunoscut de Ministerul Educatiei... - Analiza riscului proiectului - Implementarea proiectului - Proceduri de achizitii... - Evaluarea proiectului - Managementul resurselor umane - Management financiar - Aplicatii ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Curs manager de proiect

Curs MANAGER DE PROIECT


de Formare, cursul de MANAGER DE PROIECT - o specializare necesara pentru toate..., activitati, buget, evaluare, titlu, dar si oportunitatea de a-si dezvolta abilitatile... de formare; 7 unitati de competenta profesionale. Continutul cursului se aplica ... »
Buyer Member 15 ani
Timis
 Curs responsabil de mediu - autorizat cnfpa

Curs Responsabil de Mediu - Autorizat CNFPA


de impact, Bilanturi de mediu, Evaluarea riscului Monitorizarea factorilor de mediu... de formare profesionala organizeaza cursul de perfectionare RESPONSABIL DE MEDIU... a mediului. COMPETENTELE RESPONSABILULUI DE MEDIU Abilitatea de a evalua impactul ... »

Pret: 650 RON
Buyer Member 14 ani
Bacau
 Curs responsabil mediu, bacau, aprilie 2012

Curs Responsabil Mediu, Bacau, aprilie 2012


de impact, Bilanturi de mediu, Evaluarea riscului Monitorizarea factorilor de mediu... DE MEDIU Abilitatea de a evalua impactul de mediu produs de societate, actionand.../pers. si include mapa de curs, suportul de curs in format electronic si pe suport listat ... »

Pret: 650 RON
Buyer Member 14 ani
Bacau
 Curs responsabil de mediu, bucuresti, aprilie 2012

Curs Responsabil de Mediu, Bucuresti, aprilie 2012


Studii de impact, Bilanturi de mediu, Evaluarea riscului Monitorizarea factorilor... DE MEDIU Abilitatea de a evalua impactul de mediu produs de societate, actionand... DE PARTICIPARE - 750 lei/pers. si include mapa de curs, suportul de curs in format ... »

Pret: 750 RON
Buyer Member 14 ani
Bacau
 Curs manager de proiect - 3-5 aprilie 2009

Curs MANAGER DE PROIECT - 3-5 aprilie 2009


, de la planificare pana la evaluarea proiectului. La sfarsitul cursului, acestia vor sustine....K.M. Training desfasoara in cadrul pachetului de servicii Traininguri de Formare, cursul..., evaluare, titlu, dar si oportunitatea de a-si dezvolta abilitatile de gestionare ... »
Buyer Member 15 ani
Timis
 Curs standardele de control intern/managerial conform

CURS STANDARDELE DE CONTROL INTERN/MANAGERIAL CONFORM OSGG NR. 400/2015


Proiect ContaPlus sustine cursul "STANDARDELE DE CONTROL INTERN... NICULAE - - Specialist in audit si control CURS AUTORIZAT A.N.C. (AUTORITATEA... Stiintifice. TAXA DE INSTRUIRE: 900 LEI *Taxa include: suportul de curs ... »

Pret: 900 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Auditul fondurilor europene

AUDITUL FONDURILOR EUROPENE


: 4.1. Evaluarea riscului. Stabilirea scalei de evaluare a probabilitatii....R.M.A.) CURS AUTORIZAT A.N.C. IN URMA EVALUARII SE OBTINE CERTIFICAT DE ABSOLVIRE... si Cercetarii Stiintifice. INREGISTRAREA LA CURS: Se face in baza transmiterii ... »

Pret: 900 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Training specialisti management de proiect

Training Specialisti Management de Proiect


cu angajatii lor suntem dispusi sa derulam trainingul la sediul beneficiarului. Cursul... inscrierilor) Grup Tinta: Cursul se adreseaza reprezentantilor institutiilor publice... monitorizeze un proiect pentru a garanta siguranta; 5. Cum sa evalueze daca un proiect ... »

Pret: 1800 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Managementul proiectelor

Managementul proiectelor


- Evaluarea riscului - Evaluarea proiectului...Continutul cursului: * Ce este un proiect * Diferentele dintre ... »
Oferit de:SC Quasaro SRL
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Factoring

Factoring


financiara a companiilor partenere, astfel incat clientii sa poata evalua gradul de risc... pentru furnizorii supermarketurilor, au relatii comerciale stabile, sunt in curs... scazute de pe piata si al noilor politici restrictive de risc practicate de banci, IMM ... »
Oferit de:DIAMANT 2000
Buyer Member 19 ani
Bucuresti
38 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

"curs evaluator de risc" in Firme Hot - 4 Rezultat(e)
Folositi cautarea