Inscrie firma »

curs engleza - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre curs engleza
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Curs de limba engleza. incepatori

CURS DE LIMBA ENGLEZA. INCEPATORI (cu CD)


Curs de limba engleza. incepatori. Making Headway se adreseaza publicului larg... care doreste sa invete limba engleza, fie individual, fie in grup. Normele... nativi, il vor ajuta pe cititor sa descifreze fonemele limbii engleze. Manualul este ... »

Pret: 59.9 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Curs limba engleza incepatori, iasi,

CURS LIMBA ENGLEZA INCEPATORI, IASI, APRILIE 2013


profesionala organizeaza la Iasi in luna APRILIE 2013 un nou curs de LIMBA ENGLEZA NIVEL... INCEPATORI. Durata este de 40 de ore, pretul este de 500 lei si include costul cursului..., al suportului de curs, al examinarii si diplomei. Sunt 10 sedinte de cate 4 ore care se ... »

Pret: 470 RON
Buyer Member 9 ani
Iasi
 Curs intensiv de engleza de afaceri

Curs intensiv de Engleza de Afaceri LCCI


Curs intensiv de Engleza de Afaceri LCCI (London Chamber of Commerce... and Industry)- 5 iulie-30 iulie. Cui se adreseaza: Cursul se adreseaza celor care doresc... sa isi certifice cunostintele de limba engleza pentru afaceri printr ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 English cafe- curs de conversatie

English Cafe- Curs de conversatie


English Cafe aduce o noutate pe piata cursurilor de limba engleza: un program... menit sa ofere posibilitatea de exersare si imbunatatire progresiva a limbii engleze... al programului English Cafe este acela de a incuraja exprimarea in limba engleza ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Conversatie in engleza

Conversatie in engleza


Artistouch organizeaza cursuri de conversatie in limba engleza pentru toti cei ... »

Pret: 800 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Curs de limba engleza la nivel mediu

CURS DE LIMBA ENGLEZA la nivel mediu


CURS DE LIMBA ENGLEZA la nivel mediu Este un curs de formare profsionala... in urma cursului este eliberat de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului... in engleza britanica cat si in cea americana, avand performante si in formarea adultilor ... »

Pret: 450 RON
Buyer Member 10 ani
Sibiu
 Curs de limba engleza online cu

Curs de limba engleza online cu profesori experimentati


Ti-ai dorit vre-o data sa vorbesti limba engleza la perfectie in orice situatie.... Puteti participa la curs direct din confortul casei tale. Predare se face astfel... incat dumneavoastra sa puteti sa invatati cat mai usor si rapid limba engleza. ... »

Pret: 27 RON
Buyer Member 11 ani
Cluj
 Curs de invatare rapida a limbii

Curs de invatare Rapida a Limbii Engleze


cer limba engleza, iar 70% din angajatii care isi pastreaza locul de munca cunosc... engleza... Tu vorbesti limba engleza? Dar copilul tau? "Acorda-mi 10 Minute si Iti... Voi Dezvalui Cum si tu Poti Invata Limba Engleza, doar Ascultand Programul Nostru ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Curs de limba engleza pentru

Curs de limba engleza pentru incepatori (cu CD)


Curs de limba engleza. Incepatori. Making Headway se adreseaza publicului larg... care doreste sa invete limba engleza, fie individual, fie in grup. Normele... nativi, il vor ajuta pe cititor sa descifreze fonemele limbii engleze. Manualul este ... »

Pret: 50.92 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Engleza pentru bac

ENGLEZA PENTRU BAC


Acest curs urmareste, prin continutul sau, familiarizarea cu tehnicile... de examen, dar si imbunatatirea nivelului de limba engleza. Profesorul identifica ... »

Pret: 765 RON
Buyer Member 10 ani
Bihor
 Cursuri de engleza pentru adulti

Cursuri de engleza pentru adulti


Atelierul de limbi straine ARTISTOUCH organizeaza cursuri de limba engleza... personalizata. Eficienta maxima; calitate si claritate. Un modul cuprinde 30 de ore de curs ... »

Pret: 850 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Engleza pentru finante -  banci

ENGLEZA PENTRU FINANTE - BANCI


Cursul de limbaj specializat in banking si finante abordeaza toate cele cinci ... »

Pret: 1000 RON
Buyer Member 10 ani
Bihor
 Cursuri engleza pentru afaceri the business

Cursuri engleza pentru afaceri The Business


Atelierul de limbi straine Artistouch organizeaza un curs intensiv de engleza... de ore de curs. Reduceri pentru grupuri sau membrii familiei.Va asteptam! ... »

Pret: 860 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Engleza pentru turism si catering

ENGLEZA PENTRU TURISM SI CATERING


Aceste cursuri urmaresc sa-i dezvolte cursantului capacitatea de a da informatii si a raspunde la solicitarile clientilor, de a redacta documente specifice activitatilor din domeniu, de a intelege si evalua oferte de tour-operating, a intelege si de... ... »

Pret: 1000 RON
Buyer Member 10 ani
Bihor
 Cursuri de engleza pentru copii

Cursuri de engleza pentru copii


Cursuri intensive de limba engleza pentru copii si adolescenti pe toata... perioada verii. Durata unui curs este de 2 saptamani, cu predare zilnic (de luni pana ... »

Pret: 500 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Curs limba engleza pentru copii

Curs limba engleza pentru copii clasele 8-10 ani


- Obiectiv principal: achizitia cunostintelor de limba engleza la nivelul A1...,in fiecare clasa de curs ar trebui sa isi faca loc si un strop de - magie... educational,in sala de curs. - O scurta introducere a actorului principal al cursurilor ... »
Oferit de:HARV&HUCLE SRL
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Engleza medicala

ENGLEZA MEDICALA


Cursul de limbaj medical in engleza urmareste sa-i dezvolte cursantului... in limba engleza; de a intelege si descrie posologia unor produse farmaceutice ... »
Buyer Member 10 ani
Bihor
 Cursuri de engleza pentru adulti

Cursuri de engleza pentru adulti


Atelierul de limbi straine ARTISTOUCH organizeaza cursuri de limba engleza... familiei. Un modul de curs cuprinde 30 ore. Va asteptam! ... »

Pret: 850 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Engleza juridica

ENGLEZA JURIDICA


Cursul de engleza juridica se adreseaza avocatilor, juristilor si studentilor... la facultatile de profil, care utilizeaza limba engleza in profesia lor. Cursantii isi vor ... »

Pret: 1000 RON
Buyer Member 10 ani
Bihor
 Curs de limba engleza, nivel mediu,

CURS DE LIMBA ENGLEZA, NIVEL MEDIU, IASI, APRILIE 2013


profesionala organizeaza la Iasi in luna APRILIE 2013 un nou curs de LIMBA ENGLEZA NIVEL... MEDIU. Durata este de 40 de ore, pretul este de 500 lei si include costul cursului..., al suportului de curs, al examinarii si diplomei. Sunt 10 sedinte de cate 4 ore care se ... »

Pret: 470 RON
Buyer Member 9 ani
Iasi
 Engleza pentru marketing si vanzari

ENGLEZA PENTRU MARKETING SI VANZARI


Cursurile urmaresc sa-i dezvolte cursantului capacitatea de a stapani si folosi terminologia si expresiile referitoare la concepte de baza in marketing privind produsul, serviciile, cercetarea de piata, studiul concurentei, strategii si produse de pu... ... »

Pret: 1000 RON
Buyer Member 10 ani
Bihor
 Cursuri limba engleza clasele i-iv

Cursuri limba engleza clasele I-IV


Curs limba engleza copii, pe nivel de studiu, 2 ore/zi, 1-2 sedinte.../saptamana (in cursul saptamanii), 1 sedinta/saptamana sambata (intre orele 12-14 - clasele I... si de disponibilitatea salilor. Materialele utilizate la curs sunt editate in Marea Britanie ... »

Pret: 36 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Engleza pentru incepatori

ENGLEZA PENTRU INCEPATORI


Engleza este cea mai vorbita limba din intreaga lume. De la copii la varstnici..., milioane de persoane de pe toate continentele pot sustine conversatii uzuale in engleza... nu ati mai studiat limba engleza pana acum, veti avea rezultate in cel mai scurt ... »

Pret: 612 RON
Buyer Member 10 ani
Bihor
 Engleza pentru examenele cambridge

ENGLEZA PENTRU EXAMENELE CAMBRIDGE


engleza, sa studieze limba engleza sau sa foloseasca engleza in scopuri turistice ... »

Pret: 1020 RON
Buyer Member 10 ani
Bihor
 Curs de vara de limba engleza

Curs de vara de limba engleza "Preparing for Cambridge"


Curs intensiv de vara pregatitor examene Cambridge: FCE sau CAE 27 iunie - 15... intensive de vara! Cum se desfasoara cursul pregatitor pentru examenele Cambridge...? Cursul pregatitor pentru examenele Cambridge de la Shakespeare School te ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
543 produse / 22 pagini
25 produse pe pagina.

"curs engleza" in Firme Hot - 27 Rezultat(e)
Folositi cautarea