Inscrie firma »

curs engleza cae - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre curs engleza cae
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Cursuri preagatitoare cae

Cursuri preagatitoare CAE


examenul CAE. Tehnici de examen pentru cele mai bune rezultate.; metode moderne...;calitate si claritate. Un modul cuprinde 30 de ore de curs. Oferim reduceri pentru grupuri ... »

Pret: 850 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Curs examen cambridge, nivel cae

Curs examen Cambridge, nivel CAE


in predarea si testarea limbii engleze. Cursul propus de Shakespeare School...CAE (Certificate in Advanced English) cls. X-XI Examenul CAE reprezinta... probe: READING, WRITING, ENGLISH IN USE, LISTENING si SPEAKING. CAE este ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Curs de limba engleza

Curs de limba engleza


-Engleza generala de la incepatori la avansati -Cursuri de conversatie... si comunicare cu vorbitori nativi -Engleza medicala -Engleza de afaceri -Engleza pentru... bacalaureat -Pregatire pentru testele internationale de limba engleza Cambridge ... »

Pret: 320 RON
Oferit de:SC De Clar SRL
Buyer Member 12 ani
Timis
 Curs de engleza pentru examene

Curs de engleza pentru examene


de pregatire pentru examenele Cambridge(FCE, CAE,CPE), IELTS, GMAT,SAT sau TOEFL... si abordare personalizata; calitate si claritate. Un modul cuprinde 30 de ore de curs.Se ... »

Pret: 850 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Engleza pentru examenele cambridge

ENGLEZA PENTRU EXAMENELE CAMBRIDGE


engleza, sa studieze limba engleza sau sa foloseasca engleza in scopuri turistice.... C.A.E. (Certificate in Advanced English) este un examen de nivel avansat ... »

Pret: 1020 RON
Buyer Member 10 ani
Bihor
 Cursuri de pregatire pentru examenul cambridge cae

Cursuri de pregatire pentru examenul Cambridge CAE


Manualul studiat la curs este Complete CAE. Pentru studentii care intampina... de Cambridge Grammar for CAE and Proficiency. Pe parcursul ultimelor sedinte de curs vor...Organizam module de cursuri de engleza pentru examenele Cambridge la sediul ... »

Pret: 648 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Curs de vara de limba engleza

Curs de vara de limba engleza "Preparing for Cambridge"


Curs intensiv de vara pregatitor examene Cambridge: FCE sau CAE 27 iunie - 15...-avansat sau - CAE (Certificate of Advanced English)- nivel avansat Vrei sa descoperi reteta... intensive de vara! Cum se desfasoara cursul pregatitor pentru examenele Cambridge ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Cursuri engleza adulti, copii si firme

Cursuri engleza adulti, copii si firme


Cursuri de limba engleza Cursurile de limba engleza au ca obiectiv dezvoltarea... obtineti la finalul cursului. Selectati unul dintre cele 3 pachete ( Standard..., Intensiv, Exclusiv ), in functie de numarul de sedinte si de perioada de curs vizata ... »

Pret: 35 RON
Buyer Member 7 ani
Arges
 Curs limbi straine pentru adulti

Curs limbi straine pentru adulti


:limba engleza - Examene Cambridge : - YLE - KET - PET - FCE - CAE - CPE... cursurile de grup,puteti urma cursuri pentru urmatoarele limbi straine: - Engleza... orice limba straina. Cursurile de grup pentru limba straina generala(engleza ... »
Oferit de:HARV&HUCLE SRL
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Cursuri vara limba engleza shakespeare school

Cursuri vara limba engleza Shakespeare School


aventura in taramul limbii engleze alaturi de personajele Disney, atat de indragite lor...! Cursul stimuleaza invatarea activa prin folosirea unei game largi de activitati..., ideal pentru o asimilare rapida a limbii engleze! 2. My First Steps in Storyland ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Cursuri limba engleza pentru adulti

cursuri limba engleza pentru adulti


internationala (Cambridge: FCE, CAE ) METODE DE PREDARE SI SUPORTUL DE CURS Cursurile...Cursuri de limba engleza pentru adulti, persoane fizice sau companii, orice.... CURSURI OFERITE: - engleza generala - engleza de afaceri (Business English ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Cursuri pentru examene cambridge

Cursuri pentru Examene Cambridge


internationale de limba engleza Cambridge. Cursurile Road Language Centre sunt adaptate noii.... Este important sa urmati un curs de pregatire la Road Language Centre pentru a va... din cadrul cursului, pregatirea specifica, manualele britanice speciale alaturi ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Cursuri pregatitoare examene cambridge

Cursuri pregatitoare examene Cambridge


in cursa pentru examenele Cambridge: YLE (cls. V), KET (cls.VI) PET (cls. VII), FCE... (VIII-IX) si CAE (X-XII). Vino sa descoperi "tips & tricks for success... a progresului elevilor in studiul limbii engleze si reprezinta un contact pozitiv ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Cursuri pentru adulti, la sediul companiilor

Cursuri pentru adulti, la sediul companiilor


asupra posibilitatii organizarii de cursuri de limba engleza generala sau de limba... engleza pentru afaceri si de cursuri de limba romana pentru straini la sediul... nevoile acestora si cursul conceput de noi. Certificat absolvire Dupa absolvirea unui ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Cursuri pregatire examene cambridge

cursuri pregatire examene cambridge


ofera cursuri de pregatire pentru sustinerea examenelor de engleza generala... in vederea obtinerii certificatelor Cambridge FCE, CAE , PCE si IELTS, in urmatoarele... conditii: Continutul cursului - Chiar daca, in urma examenului de plasament, aveti ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 
15 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"curs engleza cae" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Folositi cautarea