Inscrie firma »

curs engleza autorizat - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre curs engleza autorizat
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Curs limba engleza

CURS LIMBA ENGLEZA


S.C. PROFESIONAL NEW CONSULT S.R.L. ORGANIZEAZA: CURS LIMBA ENGLEZA NIVEL... calatorii, etc. PRET CURS 500 LEI DURATA 50 ORE DIPLOME AUTORIZATE CNFPA... INCEPATORI termeni uzuali, expresii, gramatica limbii engleze, alte elemente ... »

Pret: 500 RON
Buyer Member 12 ani
Arges
 Traduceri autorizate engleza

Traduceri autorizate engleza


Traduceri autorizate si/sau legalizate notarial din limba engleza in limba.... Preluarea documentelor in regim de urgenta. Oferta speciala pentru anul in curs: 18 ... »

Pret: 18 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Curs limba engleza

curs limba engleza


Curs de limba engleza structurat pe module: incepator, mediu si avansat. Durata... curs: 2 si 1/2 luni. Curs autorizat de Ministerul Muncii si Ministrul Educatiei ... »
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Curs perfectionare comunicare in limba

CURS PERFECTIONARE COMUNICARE IN LIMBA ENGLEZA


organizeaza in luna februarie cursul de perfectionare "COMUNICARE IN LIMBA ENGLEZA...SCOALA DE STUDII COMERCIALE BACAU, furnizor autorizat de formare profesionala... Educatiei, Cercetarii si Tineretului Cursul este dispobibil pentru trei niveluri ... »
Buyer Member 13 ani
Bacau
 Curs de limba engleza la nivel mediu

CURS DE LIMBA ENGLEZA la nivel mediu


CURS DE LIMBA ENGLEZA la nivel mediu Este un curs de formare profsionala... in urma cursului este eliberat de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului... in engleza britanica cat si in cea americana, avand performante si in formarea adultilor ... »

Pret: 450 RON
Buyer Member 10 ani
Sibiu
 Cursuri de engleza juridica pentru traducatori

Cursuri de engleza juridica pentru traducatori


. Tarife Tariful pentru un curs club de engleza juridica este 648 lei pentru...Organizam cursuri de engleza juridica pentru traducatori la sediul nostru, cat... si la sediile institutiilor beneficiare. Manuale Manualul de engleza juridica care se ... »

Pret: 648 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Tabara de engleza la harrow house cu shakespeare

Tabara de engleza la Harrow House cu Shakespeare School (9-14 ani)


Shakespeare School a lansat oferta scolii de vara de limba engleza la Harrow...), aerobic, studio yoga, cinema, etc. Programul de vara pentru tabara de limba engleza... de limba engleza  Cursuri de limba engleza: 15 lectii/ saptamana (1 lectie ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Tabara de engleza la clifton college cu shakespeare

Tabara de engleza la Clifton College cu Shakespeare School(13-15 ani)


Shakespeare School a lansat oferta taberei de engleza de la Clifton College... tabara de limba engleza include: - Saptamanal 12 lectii de limba engleza in clase... de limba engleza - Acces monitorizat la e-mail si internet - Program de activitati ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Traduceri, translatii, cursuri limbi straine

Traduceri, translatii, cursuri limbi straine


cu urmatoarele servicii - traduceri autorizate - translatii si interpreti Asiguram... sau la sediul nostru : - germana - engleza - spaniola - italiana - franceza... de cursanti este 5 / numarul maxim 10. Pretul unei ore de curs este de 75.000 lei (inlusiv ... »
Oferit de:InLingua
Buyer Member 17 ani
Prahova
 Cursuri, traduceri, translatii

cursuri, traduceri, translatii


la dispozitie cu urmatoarele servicii : - traduceri autorizate - translatii... sau la sediul nostru: - engleza - germana - spaniola - italiana - franceza.... Durata cursului este de 100 de ore, structurate pe 50 de sedinte. Modulele corespund ... »
Oferit de:Prolingua Grup
Light Member 15 ani
Prahova
 Prestari servicii

Prestari servicii


al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii Deva sunt autorizate de Ministerul Muncii... Agent de turism - Ghid Comunicare in limba germana Comunicare in limba engleza... pentru a participa la sesiunile de curs, CRIPMM Deva lanseaza un program de invatare ... »
 Cursuri recunoscute cnfpa

Cursuri recunoscute CNFPA


al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii Deva sunt autorizate de Ministerul Muncii... in limba engleza Mentionam ca programele de formare profesionala organizate... de timp pentru a participa la sesiunile de curs, CRIPMM Deva lanseaza un program ... »
 Cresa-gradinita-afterschool

Cresa-Gradinita-Afterschool


si engleza avansati = 200 ron/luna (zilnic) - Curs limba germana = 100 ron/luna (8... achita suplimentar - Curs Spaniola si engleza intensiv = 200 ron/luna (zilnic... autorizat. Un cabinet medical autorizat este pus la dispozitie pentru copiii gradinitei ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Cursuri formare profesionala

CURSURI FORMARE PROFESIONALA


.00-14.00; Data De Incepere: 23.05.2009-pret 320; 50 ore cursul tine 5 sapt Limba Engleza...+Duminica; 08.30--12.30; Data De Incepere: 04.07.2009 - pret 300;120 ore cursul tine 10 sapt... Sambata+Duminica; 12.30--16.30; Data De Incepere: 30.05.2009 - pret 300;120 ore cursul ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Cursuri de calificare si initiere,

Cursuri de calificare si initiere,


Scoala de Studii Comerciale este autorizata de Consiliul National..., 40 practica), organizate pe parcursul a 5 luni COMUNICARE IN LIMBA ENGLEZA... in functie de programul cursului, incepand cu orele 16.30. Taxele de scolarizare se ... »
Buyer Member 13 ani
Bacau
 India – nepal triunghiul de aur

India – Nepal Triunghiul de Aur


. Continuam turul orasului cu vizitarea partii noi, construita de arhitectii englezi... la aeroportl si zbor spre New Delhi. Sosire in cursul dupa-amiezii. Program de voie pentru... locali autorizati ; NU SUNT INCLUSE IN COSTUL PROGRAMULUI: &#9679 ... »

Pret: 1390 EUR
Buyer Member 11 ani
Constanta
 Africa de sud-revelion 2010

AFRICA DE SUD-REVELION 2010


si traducerea autorizata a documentelor de mai sus in limba engleza!... la aeroportul Otopeni la ora 18:00 pentru imbarcare cursa AIR FRANCE cu destinatia ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 
17 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"curs engleza autorizat" in Firme Hot - 10 Rezultat(e)
Folositi cautarea