Inscrie firma »

curs de vanzari - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre curs de vanzari
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Curs de vanzari

Curs de vanzari


„Profesionistul de succes din domeniul vanzarilor stie ca fericirea nu... o faci. si cel mai important lucru, profesionistul de succes din vanzari stie... si intelege crezul vanzarilor: Poti avea tot ce iti doresti in viata daca ajuti suficiente ... »

Pret: 16 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Curs vanzari

Curs vanzari


Cursuri de vanzari - doua module: Basic si Advanced. Modul Basic... - principalele subiecte de curs: -Etapele procesului de vanzare -Oportunitati oferite... de cariera in vanzari -Clientii - tipuri de clienti -De ce cumpara clientii - vanzarea ... »
Oferit de:LOCUST CONSULT
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Curs agent vanzari

Curs agent vanzari


de vanzari- acreditate de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari(ANC). Cursul... cariera in domeniul vanzarilor! De ce sa urmati acest curs si aceasta meserie... de agent vanzari este primul pas pe care trebuie sa il faceti daca doriti sa urmati o ... »

Pret: 350 RON
 Curs director vanzari

Curs director vanzari


de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari(ANC) in meseria de "Director vanzari...". Aceasta meserie "Director vanzari", va aduce multe satisfactii si este urmatorul pas...: Ocupatia se refera la activitatea desfasurata de managerul de vanzari pentru analizarea ... »

Pret: 455 RON
 Curs vanzari strategice

CURS VANZARI STRATEGICE


sunt necesare in tehnica vanzarilor pentru a ne evidentia pe piata, cum sa crestem... al caror raspuns il puteti obtine parcurgand acest curs. SCOPUL CURSULUI... din departamentul de vanzari in relatia cu clientii. GRUPUL TINTA: conducatori ai ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Curs vanzari online

Curs vanzari online


Cursul de vanzari online se adreseaza celor care doresc sa isi inceapa o... perfectionaeze tehnicile de vanzari si marketing online.Programul este acreditat... Profesionala a Adultilor - CNFPA La finalul cursului, in urma unui examen de absolvire ... »

Pret: 996 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Curs acreditat director vanzari

CURS ACREDITAT DIRECTOR VANZARI


Cursul se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa aiba o pregatire... profesionala solida si care ocupa sau isi doresc sa ocupe o pozitie de Manager Vanzari.... - Diploma acreditata de STATUL ROMAN pentru DIRECTOR VANZARI -Pregatirea performanta ... »
Oferit de:CBC Romania
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Curs reprezentant de vanzari

Curs reprezentant de vanzari


Acest curs urmeaza sa fie autorizat de CNFPA ... »
Oferit de:MEDEX Consult
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Agent de vanzari

Agent de Vanzari


O mare parte din oferta locurilor de munca vacante o ocupa sectorul vanzarilor.... Cursul in discutie ofera participantilor o pregatire temeinica pentru dezvoltarea... calitatilor necesare unui agent de vanzari si suportul informational util celor ce vor sa ... »

Pret: 500 RON
Buyer Member 10 ani
Bihor
 Training de vanzari

Training de Vanzari


TRAINING de VANZARI "SUCCESUL IN VANZARI" Training interactiv, 70... de vanzari, agenti comerciali, consultanti de vanzari, consilieri financiari, agenti... de asigurari, agenti imobiliari etc.). - echipelor de vanzari. - coordonatorilor ... »

Pret: 570 RON
Buyer Member 10 ani
Arges
 Curs deschis: coaching managerial, bucuresti, 6

Curs deschis: Coaching Managerial, Bucuresti, 6 septembrie 2011


Scopul cursului: antrenarea managerilor cu ajutorul metodei americane Coaching.... Ca urmare a acestui curs veti putea face coaching managerial cu oamenii din echipa dvs..., cladirea Uzinexport, etaj I, Bd. Iancu de Hunedoara, nr. 8A, Piata Victoriei. Cursul ... »

Pret: 500 RON
Oferit de:Mentor Training
Light Member 16 ani
Neamt
 Tehnici esentiale in vanzari

Tehnici Esentiale in Vanzari


de vanzari. Acest curs dezvolta abilitatile agentului pentru pregatirea, gestionarea... si finalizarea cu succes a oricarei situatii de vanzare. Preponderent practic, cursul este... de vanzari, oferind participantilor instrumente si strategii eficiente de lucru. ... »

Pret: 600 RON
Buyer Member 10 ani
Bihor
 Negociere in vanzari

Negociere in Vanzari


-castig). Acest curs ofera posibilitatea de a transforma negocierea din cadrul vanzarii intr ... »

Pret: 550 RON
Buyer Member 10 ani
Bihor
 Cursul video "vanzatorul profesionist - o realitate

Cursul video "Vanzatorul profesionist - o realitate (Metoda de vanzari 3D)"


pentru totdeauna!(Finalizarea vanzarii)- 80 min. CD BONUS - Documente de lucru ... »

Pret: 607 RON
Oferit de:SC POWERWAY SRL
Buyer Member 11 ani
Brasov
 Training vanzari

Training Vanzari


participantilor, urmate de feedback adecvat si profesional. Curs Vanzari Modul I -Bazele... support Curs Vanzari Modul II - Performanta in Vanzari Obiectivele sesiunii... Vanzarii Performante Obiectivele sesiunii- Beneficiile acestui modul personalizat se ... »
Buyer Member 14 ani
Cluj
 Tehnici esentiale in vanzari (curs

Tehnici esentiale in vanzari (curs e-learning, 4 module incluse)


de absolvire a cursului de "Tehnici esentiale in vanzari" din partea Elearn Academy...Exista foarte multe conceptii gresite despre vanzari... "Pot sa vanda doar cei......" Desi de multe ori poate parea imposibil sa ajungi sa ai succes in vanzari, atunci ... »

Pret: 59 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Manipulare in vanzari

Manipulare in Vanzari


Bine ati venit in arta manipularii! ... unde orice produs sau serviciu este SOLUTIA la problema clientului. Vom trata problema pe toate partile posibile si imposibile, astfel incat participantii sa ajunga sa posede pana la maiestrie acest subiect tab... ... »

Pret: 550 RON
Buyer Member 10 ani
Bihor
 Training vanzari dvd 1 - viitorul firmei - viitorul

training vanzari DVD 1 - Viitorul firmei - viitorul meu! (Valori morale


Eu am curajul sa cred ca drumul spre profesionalismul in vanzari incepe...-te si construieste-te!46:36 Min. 2. Vanzari pentru firma noastra 19:42 Min. 3. Valori morale ... »

Pret: 130 RON
Oferit de:SC POWERWAY SRL
Buyer Member 11 ani
Brasov
 Vanzarii) din cursul video

vanzarii) din cursul video "Vanzatorul profesionist - o realitate (Metoda de vanzari3D)"


:48 Min. 20.Comunicarea pretului 36:35 Min. 21.Metoda de vanzari 3D 17 ... »

Pret: 130 RON
Oferit de:SC POWERWAY SRL
Buyer Member 11 ani
Brasov
 Engleza pentru marketing si vanzari

ENGLEZA PENTRU MARKETING SI VANZARI


Cursurile urmaresc sa-i dezvolte cursantului capacitatea de a stapani si folosi terminologia si expresiile referitoare la concepte de baza in marketing privind produsul, serviciile, cercetarea de piata, studiul concurentei, strategii si produse de pu... ... »

Pret: 1000 RON
Buyer Member 10 ani
Bihor
 Arta de a vinde in magazin

Arta de a vinde in magazin


Sesiunile de training marca INTEGRIA sunt adaptate la specificul, obiectivele si cultura organizationala a Clientului. De aceea, orice program de dezvoltare-instruire, este precedat de identificarea nevoilor reale ale Clientului in cateva etape preli... ... »
Oferit de:SC INTEGRIA SRL
Buyer Member 13 ani
Mures
 Argumentare si negociere

ARGUMENTARE si NEGOCIERE


obtine ceea ce vor de la tine. SCOPUL CURSULUI: formarea si dezvoltarea... de vanzari. ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Cursuri vanzari

Cursuri Vanzari


Curs de Tehnici si Abilitati de Vanzare Curs de Comunicare in vanzari...(r) Curs de Managementul echipelor de vanzari Curs de Educatie Financiara Curs... Curs de Negociere cooperanta - LIFO(r) Curs de Managementul Timpului - LIFO ... »
Oferit de:Mentor Training
Light Member 16 ani
Neamt
 Curs - strategia de vanzare consultativa - odir

Curs - Strategia de vanzare consultativa - ODIR


ODIR® Cursul va ofera o metoda de vanzari bazata pe identificarea nevoilor...Tendintele in vanzarile secolului 21 O companie poate supravietui pe termen... diferenta intre succes si esec? Care sunt abilitatile de care reprezentantul de vanzari ... »

Pret: 1290 RON
Buyer Member 12 ani
Covasna
 Curs "professional selling skills"

Curs "Professional Selling Skills"


Un profesionist in vanzari intelege psihologia procesului de vanzare si poate...', prin imbunatatirea tehnicilor de intrebari si ascultare, o mai buna planificare a vanzarilor... si un management eficient al vizitelor de vanzare. Cursul include si jocuri de rol pentru ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
152 produse / 7 pagini
25 produse pe pagina.

"curs de vanzari" in Firme Hot - 16 Rezultat(e)
Folositi cautarea