Inscrie firma »

curs de germana pentru adulti - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre curs de germana pentru adulti
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Cursuri de limba germana pentru adulti

Cursuri de limba germana pentru adulti


generala pentru adulti.Metode moderne si motivante cu aplicatii audio-video; activitati...Atelierul de limbi straine ARTISTOUCH organizeaza cursuri de de limba germana... si abordare personalizata; calitate si claritate. Eficienta maxima. Un modul de curs ... »

Pret: 860 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Curs germana  (adulti) nivel

CURS GERMANA (adulti) nivel incepator (A1-A2)


.40) IMPORTANT! Numarul maxim admis pentru un curs este de 10 persoane. Se ofera discount....40) IMPORTANT! Numarul maxim admis pentru un curs este de 10 persoane. Se ofera discount...Descrierea cursului Este un curs interactiv, cu metode de predare moderne ... »
Buyer Member 9 ani
Sibiu
 Cursuri limba germana

cursuri limba germana


Centrul de limbi straine B.SMART ofera cursuri de limbia germana pentru copii..., elevi de gimnaziu si liceu, studenti si adulti, incepatori si avansati. Ore ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Cursuri limba germana - la sediul companiilor

Cursuri LIMBA GERMANA - la sediul companiilor


si responsabili, cu experienta in predarea limbii germane adultilor din mediul business... ale cunostintelor, realiste, riguroase si constructive; - suporturi de curs gratuite, furnizate... de edituri de renume; - tarif competitiv, sistem discount, rate. Pentru inscrieri ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Cursuri de vara pentru adulti

Cursuri de vara pentru adulti


I. CURSURI INTENSIVE Poti opta pentru cursurile de limba engleza, germana...:00 Inclus in tarif: testarea de plasament pentru determinarea nivelului si materialele... de studiu. II. CURSURI DE COMUNICARE SI CONVERSATIE PENTRU LIMBA ENGLEZA SURVIVAL ... »

Pret: 15 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Cursuri de limba germana

Cursuri de limba germana


Centrul de limbi straine B.SMART ofera cursuri de limba germana pentru copii..., elevi de gimnaziu si liceu, studenti si adulti, incepatori si avansati. Ore sunt... dau dovada de profesionalism si daruire pentru munca lor. De ce sa alegi ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Formator, curs autorizat, cod cor 241205

Formator, curs autorizat, Cod COR 241205


de invatare pentru adulti - Metode care pot fi folosite la inceputul cursului - Metode... si sustinerea cursurilor pentru adulti - Sala de curs, spatii pentru invatare - Training... Fundatia Pestalozzi ? Experienta: din 1996 oferim cursuri de formare pentru adulti ... »

Pret: 898 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Curs autorizat manager de proiect, bucuresti  02 - 12

Curs autorizat Manager de proiect, Bucuresti 02 - 12 August 2010


Cursul organizat de IRA TEST CONSULT este autorizat de Consiliul National... de Formare Profesionala a Adultilor (CNFPA). In urma absolvirii programului de formare... si Cercetarii. Cursul este organizat in acord cu specificatiile COR 241919, avand o durata ... »

Pret: 1400 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Cursuri de vara limbi straine

Cursuri de vara Limbi straine


iunie a.c. Cursul se adreseaza adultilor dornici de perfectionare continua pentru... de limbi straine: - Limba portugheza - Limba rusa - Limba germana - Limba bulgara ... »

Pret: 400 RON
 Prestari servicii

Prestari servicii


pentru a participa la sesiunile de curs, CRIPMM Deva lanseaza un program de invatare... in domeniu cu o vasta experienta in formarea profesionala a adultilor. Au inceput... inscrierile pentru urmatoarele cursuri de formare profesionala: Manager in activitatea ... »
 Cursuri recunoscute cnfpa

Cursuri recunoscute CNFPA


de timp pentru a participa la sesiunile de curs, CRIPMM Deva lanseaza un program... in domeniu cu o vasta experienta in formarea profesionala a adultilor. Au inceput... inscrierile pentru urmatoarele cursuri de formare profesionala: 1. Manager in activitatea ... »
 Cursuri de vara pentru limbi straine

Cursuri de vara pentru limbi straine


Cursuri adulti I. CURSURI INTENSIVE pentru limbile engleza, germana.../saptamana Tarif: 360 lei SOCIALIZING ENGLISH ; curs interactiv de limba engleza pentru... B1, B2). Cursul se adreseaza adultilor ce doresc sa invete sau sa ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Ginkgo xc pentru o memorie si circulatie mai buna

Ginkgo XC pentru o memorie si circulatie mai buna


. Probabil ca pentru multa lume Ginkgo Biloba este deja cunoscut, deoarece se gaseste... pentru imbunatatirea memoriei si a capacitatii de concentrare, precum si in caz... de stres sau efort fizic intens. Ginkgo este, de asemenea, cunoscut pentru influenta sa ... »

Pret: 57 RON
Buyer Member 11 ani
Galati
 Cursuri generale de limbi straine

Cursuri generale de limbi straine


Centrul Bridge LSH ofera cursuri pentru adulti de limba engleza,franceza,germana...,italiana,spaniola, maghiara si limba romana pentru straini sub diverse forme in functie de necesitatile... cursantilor: cursuri in grup, sub forma de curs individual sau in tandem. Aceste cursuri ... »
Buyer Member 14 ani
Cluj
 Scaun auto copii cu isofix juno fix, cybex

Scaun auto copii cu isofix Juno Fix, Cybex


pentru copil, actionand ca un air-bag in cazul adultilor, intrucat in caz de impact... Scaun auto Cybex Juno Fix 9-18 kgRecomandat pentru:- grupa 1 de varsta... Fix 9-18 kgCybex a creeat si dezvoltat o noua generatie de scaune auto pentru ... »

Pret: 865 RON
Buyer Member 10 ani
Arges
 Scaun auto copii cu isofix juno fix cybex

Scaun auto copii cu isofix Juno Fix Cybex


Recomandat pentru:- grupa 1 de varsta de la 6 luni pana la 4 ani (9-18kg... o noua generatie de scaune auto pentru copii pentru grupa 1 (greutatea 9 &ndash...: perna frontala reglabila (sistem in curs de patentare), protectie laterala sporita ... »

Pret: 938 RON
Buyer Member 10 ani
Arges
 Cybex juno fix - scaun auto copii cu isofix 9-18 kg

Cybex Juno Fix - Scaun auto copii cu isofix 9-18 kg


protectia pentru copil, actionand ca un air-bag in cazul adultilor, intrucat in caz... o noua generatie de scaune auto pentru copii pentru grupa 1 (greutatea 9 - 18 kg... frontala reglabila (sistem in curs de patentare), protectie laterala sporita ... »

Pret: 938 RON
Oferit de:ISACOMP S.R.L.
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Juno fix cybex 5121.19

Juno Fix Cybex 5121.19


Cybex a creeat si dezvoltat o noua generatie de scaune auto pentru copii pentru... cat mai eficient copilul: perna frontala reglabila (sistem in curs de patentare... Isofix al masinii pentru sporirea stabilitatii si sigurantei. Caracteristici generale ... »

Pret: 847.7 RON
Buyer Member 10 ani
Ilfov
 Scaun auto isofix juno fix - cybex

Scaun auto isofix Juno Fix - Cybex


in Germania.Caracteristici tehnice scaun auto Juno Fix (cu sistem ISOFIX):Pentru grupa...Cybex a creeat si dezvoltat o noua generatie de scaune auto pentru copii pentru... protejeze cat mai eficient copilul: perna frontala reglabila (sistem in curs ... »

Pret: 928 RON
Oferit de:BUBURUZA SRL
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Scaun auto copii cu isofix cybex juno fix

Scaun auto copii cu isofix Cybex Juno Fix


Cybex a creeat si dezvoltat o noua generatie de scaune auto pentru copii... pentru grupa 1 (greutatea 9 – 18 kg), astfel incat copiii sa fie in mod optim... protejeze cat mai eficient copilul: perna frontala reglabila (sistem in curs ... »

Pret: 865 RON
Buyer Member 9 ani
Iasi
 Paris   un vis posibil- circuit autocar 10 zile

Paris un vis posibil- Circuit autocar 10 zile


si la ora 00:30 plecam catre Ungaria. Traversam granita romano maghiara si, in cursul... in Munchen pentru a vizita Piata Stachus si Karlkirche, Marienplatz de unde intram... in Catedrala St. Paulus pentru o fotografie a celebrului altar din aur, Primaria Noua ... »
Oferit de:DEL MAR TRAVEL
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Scaun auto copii cybex pallas

Scaun auto copii Cybex Pallas


in Germania.   Caracteristici tehnice scaun auto Pallas: Pentru grupa de varsta 1... Scaunul auto pentru copii Pallas este destinat copiilor care au greutatea... este mult sporita fata de scaunele auto traditionale pentru aceeasi grupa care sunt ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 9 ani
Iasi
 Cybex pallas 2 fix - scaun auto cu isofix

Cybex Pallas 2 Fix - Scaun auto cu Isofix


pentru copil, actionand ca un air-bag in cazul adultilor, intrucat in caz de impact... din colectia Pallas. Scaun auto 2 in 1 pentru copii. Cu o miscare simpla, Pallas 2 Fix se... transforma dintr-un scaun Grupa 1, intr-unul pentru Grupa 2/3. Astfel, atunci cand ... »

Pret: 1 RON
Oferit de:ISACOMP S.R.L.
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Pallas purple potion

Pallas Purple Potion


sporeste protectia pentru copil, actionand ca un air-bag in cazul adultilor, intrucat...:Se utilizeaza pentru copii care au greutatea intre 9 kg si 36 kg Are spatarul... cu o singura mana, fara a fi necesara scoaterea copilului din scaun. Perna pentru ... »

Pret: 1013 RON
Buyer Member 10 ani
Arges
 Pallas lipstick - grupa 1-3

Pallas Lipstick - Grupa 1-3


: Se utilizeaza pentru copii care au greutatea intre 9 kg si 36 kg Are spatarul... cu o singura mana, fara a fi necesara scoaterea copilului din scaun. Perna pentru... de reactii sunt declansate pentru protectia capului si umarului copilului, absorbind ... »

Pret: 1013 RON
Buyer Member 10 ani
Arges
61 produse / 3 pagini
25 produse pe pagina.

"curs de germana pentru adulti" in Firme Hot - 3 Rezultat(e)
Folositi cautarea