Inscrie firma »

curs de franceza pentru adulti - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre curs de franceza pentru adulti
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Cursuri de limba franceza pentru adulti

Cursuri de limba franceza pentru adulti


Atelierul de limbi straine ARTISTOUCH ofera cursuri de franceza generala pentru... adulti. Metode atractive, moderne si rapide; aplicatii media; activitati antrenanate... maxima; calitate si claritate. Un modul de curs cuprinde 30 de ore. Oferim reduceri ... »

Pret: 830 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Cursuri intensive de franceza

Cursuri intensive de franceza


Invatati franceza in timp record! Metoda a editurii "CLE" destinata celor... presati de timp si doritori sa comunice in franceza cat mai bine si eficient. Metoda... competitive cu reduceri pentru grupuri sau membrii familiei. Program flexibil si abordare ... »

Pret: 850 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Cursuri franceza pentru elevi,

Cursuri franceza pentru elevi, adulti, firme


de perioada de curs vizatã. Oferim soluții personalizate pentru fiecare... dintre aceste categorii : franceza generalã franceza pentru limbaje... specializate (franceza pentru afaceri, franceza juridicã, franceza medical ... »

Pret: 30 RON
Buyer Member 6 ani
Arges
 Cursuri de limba franceza - la sediul companiilor

Cursuri de LIMBA FRANCEZA - la sediul companiilor


si responsabili, cu experienta in predarea limbii franceze adultilor din mediul business... ale cunostintelor, realiste, riguroase si constructive; - suporturi de curs gratuite, furnizate... de edituri de renume; - tarif competitiv, sistem discount, rate. Pentru inscrieri ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Curs limbi straine pentru adulti

Curs limbi straine pentru adulti


orice limba straina. Cursurile de grup pentru limba straina generala(engleza,franceza.... De asemenea,aveti posibilitatea sa optati pentru un curs individual sau pentru unul...,puteti invata orice limba straina cu profesorii nostri,daca optati pentru cursurile ... »
Oferit de:HARV&HUCLE SRL
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Cursuri de vara pentru adulti

Cursuri de vara pentru adulti


I. CURSURI INTENSIVE Poti opta pentru cursurile de limba engleza, germana..., franceza, italiana, turca, rusa sau suedeza. Cursurile se adreseaza tuturor nivelurilor...:00 Inclus in tarif: testarea de plasament pentru determinarea nivelului si materialele ... »

Pret: 15 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Cursuri de vara limbi straine

Cursuri de vara Limbi straine


iunie a.c. Cursul se adreseaza adultilor dornici de perfectionare continua pentru... - Limba spaniola - Limba italiana - Limba franceza - Limba engleza. Cursurile ... »

Pret: 400 RON
 Grammaire du francais - avec cd, autor claudia dobre

Grammaire du francais - avec CD, autor Claudia Dobre


de curs, cat si adultilor de nivel intermediar care studiaza pe cont propriu... vorbitorilor de limba franceza de nivel intermediar care doresc sa aprofundeze si sa... pentru Limbi straine): grupul nominal, verbul, cuvintele invariabile, tipurile ... »

Pret: 21.6 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Cursuri de vara pentru limbi straine

Cursuri de vara pentru limbi straine


Cursuri adulti I. CURSURI INTENSIVE pentru limbile engleza, germana.../saptamana Tarif: 360 lei SOCIALIZING ENGLISH ; curs interactiv de limba engleza pentru... Tous ; Curs de limba franceza de conversatie (grupa I: nivel A1, A2, grupa II nivel ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Cursuri generale de limbi straine

Cursuri generale de limbi straine


Centrul Bridge LSH ofera cursuri pentru adulti de limba engleza,franceza...,germana,italiana,spaniola, maghiara si limba romana pentru straini sub diverse forme in functie de necesitatile... cursantilor: cursuri in grup, sub forma de curs individual sau in tandem. Aceste cursuri ... »
Buyer Member 14 ani
Cluj
 Cursuri formare profesionala

CURSURI FORMARE PROFESIONALA


. Preturile includ suporturile de curs pentru cursurile de "Operator calculator... Bucuresti: Decizia nr. 47/09.03.2004 pentru cursul de "Lucrator in comert" Decizia..."SANSA TA PENTRU VIITOR" CENTRUL DE FORMARE PROFESIONALA CONTINUA PENTRU ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Darul unei zile

Darul unei zile


€‘un satuc din provincia Touraine. Departe de lume, cei patru adulti redevin pentru o zi...Traducere din limba franceza si note de Ada Tanasa - Anna Gavalda a devenit... principale; O iubeam este in curs de ecranizare. Darul unei zile (2009) ne invita sa ... »

Pret: 19.95 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Darul unei zile

Darul unei zile


satuc din provincia Touraine. Departe de lume, cei patru adulti redevin pentru o zi...Traducere din limba franceza si note de Ada Tanasa Anna Gavalda a devenit... iubeam este in curs de ecranizare. Darul unei zile (2009) ne invita sa lasam deoparte ... »

Pret: 19.95 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 
13 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"curs de franceza pentru adulti" in Firme Hot - 3 Rezultat(e)
Folositi cautarea