Inscrie firma »

curs autorizat limba engleza - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre curs autorizat limba engleza
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Curs limba engleza

CURS LIMBA ENGLEZA


S.C. PROFESIONAL NEW CONSULT S.R.L. ORGANIZEAZA: CURS LIMBA ENGLEZA NIVEL... INCEPATORI termeni uzuali, expresii, gramatica limbii engleze, alte elemente... de limba engleza, necesare pentru derularea unei discutii la nivel de afaceri, pentru ... »

Pret: 500 RON
Buyer Member 14 ani
Arges
 Curs limba engleza

curs limba engleza


Curs de limba engleza structurat pe module: incepator, mediu si avansat. Durata... curs: 2 si 1/2 luni. Curs autorizat de Ministerul Muncii si Ministrul Educatiei ... »
Buyer Member 16 ani
Ilfov
 Curs perfectionare comunicare in limba

CURS PERFECTIONARE COMUNICARE IN LIMBA ENGLEZA


organizeaza in luna februarie cursul de perfectionare "COMUNICARE IN LIMBA ENGLEZA..., si are ca rezultat dezvoltarea capacitatii de comunicare in limba engleza. Cursurile sunt...SCOALA DE STUDII COMERCIALE BACAU, furnizor autorizat de formare profesionala ... »
Buyer Member 15 ani
Bacau
 Traduceri autorizate engleza

Traduceri autorizate engleza


Traduceri autorizate si/sau legalizate notarial din limba engleza in limba.... Preluarea documentelor in regim de urgenta. Oferta speciala pentru anul in curs: 18 ... »

Pret: 18 RON
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Curs de limba engleza la nivel mediu

CURS DE LIMBA ENGLEZA la nivel mediu


CURS DE LIMBA ENGLEZA la nivel mediu Este un curs de formare profsionala.... Grupul tinta: orice persoana care va utiliza limba engleza in mod curent in cadrul... in urma cursului este eliberat de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului ... »

Pret: 450 RON
Buyer Member 12 ani
Sibiu
 Traduceri, translatii, cursuri limbi straine

Traduceri, translatii, cursuri limbi straine


Centrul de traduceri si studiu limbi straine INLINGUA va sta la dispozitie... cu urmatoarele servicii - traduceri autorizate - translatii si interpreti Asiguram... in colaborare cu Agentia Judeteana de Formare Profesionala cursuri de limbi straine pentru ... »
Oferit de:InLingua
Buyer Member 19 ani
Prahova
 Tabara de engleza la harrow house cu shakespeare

Tabara de engleza la Harrow House cu Shakespeare School (9-14 ani)


Shakespeare School a lansat oferta scolii de vara de limba engleza la Harrow...), aerobic, studio yoga, cinema, etc. Programul de vara pentru tabara de limba engleza... de limba engleza  Cursuri de limba engleza: 15 lectii/ saptamana (1 lectie ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 19 ani
Bucuresti
 Tabara de engleza la clifton college cu shakespeare

Tabara de engleza la Clifton College cu Shakespeare School(13-15 ani)


tabara de limba engleza include: - Saptamanal 12 lectii de limba engleza in clase... de limba engleza - Acces monitorizat la e-mail si internet - Program de activitati... - Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de min ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 19 ani
Bucuresti
 Cursuri, traduceri, translatii

cursuri, traduceri, translatii


in majoritatea sectiunilor de curs si alte cursuri speciale: - limba straina pentru afaceri...Centrul de traduceri si studiu limbi straine ProLingua Grup - Ploiesti va sta... la dispozitie cu urmatoarele servicii : - traduceri autorizate - translatii ... »
Oferit de:Prolingua Grup
Light Member 17 ani
Prahova
 Cursuri formare profesionala

CURSURI FORMARE PROFESIONALA


.00-14.00; Data De Incepere: 23.05.2009-pret 320; 50 ore cursul tine 5 sapt Limba Engleza... Limba Engleza Nivel Incepatori Marti+Joi: 16.00-18.00;Data De Incepere: 26....30--18.30; Data De Incepere: 18.05.2009- pret 300; 50 ore cursul tine 5 sapt Limba Spaniola ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Prestari servicii

Prestari servicii


Agent de turism - Ghid Comunicare in limba germana Comunicare in limba engleza... al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii Deva sunt autorizate de Ministerul Muncii... pentru a participa la sesiunile de curs, CRIPMM Deva lanseaza un program de invatare ... »
 Cursuri recunoscute cnfpa

Cursuri recunoscute CNFPA


in limba engleza Mentionam ca programele de formare profesionala organizate... al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii Deva sunt autorizate de Ministerul Muncii... turistica 5. Agent de turism - Ghid 6. Comunicare in limba germana 7. Comunicare ... »
 Cresa-gradinita-afterschool

Cresa-Gradinita-Afterschool


si engleza avansati = 200 ron/luna (zilnic) - Curs limba germana = 100 ron/luna (8... - Cunoasterea limbii engleze - Cunoasterea limbii franceze - Muzica (chitara si cor... achita suplimentar - Curs Spaniola si engleza intensiv = 200 ron/luna (zilnic ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Cursuri de calificare si initiere,

Cursuri de calificare si initiere,


, 40 practica), organizate pe parcursul a 5 luni COMUNICARE IN LIMBA ENGLEZA...Scoala de Studii Comerciale este autorizata de Consiliul National... in functie de programul cursului, incepand cu orele 16.30. Taxele de scolarizare se ... »
Buyer Member 15 ani
Bacau
 Africa de sud-revelion 2010

AFRICA DE SUD-REVELION 2010


si traducerea autorizata a documentelor de mai sus in limba engleza!... la aeroportul Otopeni la ora 18:00 pentru imbarcare cursa AIR FRANCE cu destinatia ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 
15 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"curs autorizat limba engleza" in Firme Hot - 10 Rezultat(e)
Folositi cautarea