Inscrie firma »

curs autorizat inspector resurse umane - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre curs autorizat inspector resurse umane
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Curs autorizat inspector resurse umane

Curs autorizat Inspector Resurse Umane


DESCRIEREA OCUPATIEI Inspectorul de Resurse Umane, prin pozitia pe care o.... Suspendarea dreptului la somaj. COMPETENTELE INSPECTORULUI RESURSE UMANE Cunoasterea... ocupa in cadrul departamentului de resurse umane: participa activ la gestionarea ... »
Buyer Member 13 ani
Bacau
 Curs autorizat inspector resurse umane cod cor:

CURS autorizat INSPECTOR RESURSE UMANE Cod COR: 333304


CURS INSPECTOR RESURSE UMANE Cod COR: 333304 START pentru dezvoltarea ta... personala si profesionala! Prin participarea la cursul de INSPECTOR RESURSE UMANE... a personalului. Beneficii: La finalul cursului de Inspector Resurse Umane, absolventii, vor ... »

Pret: 300 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Curs inspector resurse umane -

Curs INSPECTOR RESURSE UMANE - autorizat CNFPA


prin organismul abilitat (C.N.F.P.A.). Cursul INSPECTOR RESURSE UMANE are un numar de 40...Cursul este autorizat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse...): 1. Managementul resurselor umane: rolul si obiectivele departamentului ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Curs inspector resurse umane,

Curs Inspector Resurse Umane, autorizat CNFPA, Constanta


INSPECTOR RESURSE UMANE, Constanta, 23 - 29 ianuarie 2012. Curs de initiere.... Suspendarea dreptului la somaj. COMPETENTELE INSPECTORULUI RESURSE UMANE Cunoasterea..., certificatul de absolvire in ocupatia Inspector Resurse Umane, pauzele de cafea ... »

Pret: 590 RON
Buyer Member 13 ani
Bacau
 Curs inspector resurse umane,

Curs Inspector Resurse Umane, autorizat CNFPA, Timisoara


INSPECTOR RESURSE UMANE, Timisoara, 23 - 29 ianuarie 2012. COD COR 342304... OCUPATIEI Inspectorul de Resurse Umane, prin pozitia pe care o ocupa in cadrul.... Suspendarea dreptului la somaj. COMPETENTELE INSPECTORULUI RESURSE UMANE Cunoasterea ... »

Pret: 590 RON
Buyer Member 13 ani
Bacau
 Curs inspector resurse umane,

Curs Inspector Resurse Umane, autorizat CNFPA, Brasov


INSPECTOR RESURSE UMANE, Brasov, 30 ianuarie - 05 februarie 2012. Curs... Inspectorul de Resurse Umane, prin pozitia pe care o ocupa in cadrul departamentului.... Suspendarea dreptului la somaj. COMPETENTELE INSPECTORULUI RESURSE UMANE Cunoasterea ... »

Pret: 590 RON
Buyer Member 13 ani
Bacau
 Curs inspector (referent) resurse

Curs INSPECTOR (REFERENT) RESURSE UMANE


: Programul de training: INSPECTOR (REFERENT) RESURSE UMANE cod COR 342304 la Deva... in domeniul resurselor umane, dar si celor interesate de dezvoltarea carierei in acest... intr-un departament de Resurse Umane, abilitatile in domeniul evaluarii, motivarii ... »
Oferit de:TEST FLAG SRL
Light Member 16 ani
Hunedoara
 Curs inspector resurse umane,

CURS INSPECTOR RESURSE UMANE, BUCURESTI-AUTORIZAT CNFPA


DE 18 noiembrie 2011. DESCRIEREA OCUPATIEI Inspectorul de Resurse Umane.... Suspendarea dreptului la somaj. COMPETENTELE INSPECTORULUI RESURSE UMANE Cunoasterea... in ocupatia Inspector Resurse Umane, pauzele de cafea. DISCOUNT-URI 10% pentru ... »

Pret: 690 RON
Buyer Member 13 ani
Bacau
 Curs inspector (referent) resurse umane

CURS INSPECTOR (REFERENT) RESURSE UMANE AUTORIZAT ANC, IASI, APRILIE 2013


de INSPECTOR RESURSE UMANE, cod COR 342304. Durata este de 60 de ore, pretul este de 700... profesionala organizeaza in parteneriat cu EBC la Iasi in luna APRILIE 2013 curs autorizat... lei si include costul cursului, al suportului de curs, al examinarii si diplomei ... »

Pret: 700 RON
Buyer Member 10 ani
Iasi
 Curs inspector (referent) resurse umane

CURS INSPECTOR (REFERENT) RESURSE UMANE AUTORIZAT ANC, IASI, MAI 2013


de INSPECTOR RESURSE UMANE, cod COR 342304. Durata este de 60 de ore, pretul este de 700... a adultilor organizeaza in parteneriat cu EBC la Iasi in luna MAI 2013 curs autorizat... lei si include costul cursului, al suportului de curs, al examinarii si diplomei ... »

Pret: 700 RON
Buyer Member 10 ani
Iasi
 Curs inspector resurse umane, cluj napoca

Curs Inspector Resurse Umane, Cluj Napoca


Inspectorul de Resurse Umane, prin pozitia pe care o ocupa in cadrul departamentului.... Suspendarea dreptului la somaj. COMPETENTELE INSPECTORULUI RESURSE UMANE Cunoasterea... si pe suport listat, certificatul de absolvire in ocupatia "Inspector Resurse Umane ... »

Pret: 540 RON
Buyer Member 13 ani
Bacau
 Curs inspector resurse umane

CURS INSPECTOR RESURSE UMANE


S.C. PROFESIONAL NEW CONSULT S.R.L. ORGANIZEAZA: CURS INSPECTOR RESURSE UMANE ... »

Pret: 500 RON
Buyer Member 13 ani
Arges
 Curs inspector resurse umane

curs Inspector Resurse Umane


profesionala inspector resurse umane este autorizat in conditiile OG nr. 29/2000 privind...Inspectorul de resurse umane poate fi considerat angajat de baza al oricarui... a muncii. Cursul este disponibil si in varianta studiului la distanta, in acest caz ... »
Buyer Member 14 ani
Calarasi
 Curs inspector resurse umane

curs inspector resurse umane


Inspectorul de resurse umane poate fi considerat angajat de baza al oricarui... legislatiei actuale a muncii. Programul de calificare profesionala inspector resurse... umane este autorizat in conditiile OG nr. 29/2000 privind formarea profesionala ... »
Buyer Member 14 ani
Calarasi
 Curs inspector resurse umane

Curs Inspector Resurse Umane


a ocupatiei Inspector Resurse Umane. Cursul se adreseaza persoanelor care doresc sa.... De asemenea, cursul Inspector de Resurse Umane pregateste participantii sa obtina...Inspectorul de resurse umane, prin pozitia pe care o detine in cadrul ... »

Pret: 700 RON
Buyer Member 9 ani
Iasi
 Curs inspector de resurse umane

Curs inspector de resurse umane


In curs de autorizare ... »
Oferit de:MEDEX Consult
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Perfectionare inspector resurse umane

Perfectionare Inspector resurse umane


Glia Center organizeaza cursuri de perfectionare Inspector resurse umane.... Cursurile sunt autorizate de CNFPA. Lectorii cursului sunt specialisti de la ITM. Durata... si pregatire si/sau experienta in domeniul resurselor umane. ... »

Pret: 400 RON
Buyer Member 12 ani
Cluj
 Inspector resurse umane

Inspector resurse umane


Glia Center organizeaza cursuri de calificare Inspector resurse umane.... Cursurile sunt autorizate de CNFPA. Lectorii cursului sunt specialisti de la ITM. Durata... de bacalaureat. Reduceri de pana la 20%, in functie de data inscrierii la curs. ... »

Pret: 1400 RON
Buyer Member 12 ani
Cluj
 Inspector resurse umane

INSPECTOR RESURSE UMANE


Cursul de INSPECTOR RESURSE UMANE este curs autorizat C.N.F.P.A ,COD N..., in toate tarile ce au aderat Conventiei de la Haga. Inspectorul de Resurse Umane... de Inspector Resurse Umane garanteaza dobandirea tuturor cunostintelor necesare privind ... »

Pret: 400 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Cursuri de inspector resurse umane

Cursuri de inspector resurse umane


legislative necesare in activitatea de resurse umane. De ce sa urmati acest curs... resurse umane- acreditate de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC... un curs autorizat, certificatul obtinut fiind recunoscut pe plan national ... »

Pret: 290 RON
 Curs inspector resurse umane, bucuresti, 28 mai - 03

Curs Inspector Resurse Umane, Bucuresti, 28 mai - 03 iunie


Inspectorul de Resurse Umane, prin pozitia pe care o ocupa in cadrul departamentului.... Suspendarea dreptului la somaj. COMPETENTELE INSPECTORULUI RESURSE UMANE Cunoasterea..., certificatul de absolvire in ocupatia "Inspector Resurse Umane", pauzele de cafea ... »

Pret: 540 RON
Buyer Member 13 ani
Bacau
 Cursuri calificare referent resurse umane

Cursuri calificare referent resurse umane


Cursul este autorizat CNFPA, (Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei... cu suscces a tuturor lucrarilor de resurse umane din cadrul unei firme. Informatiile sunt... prezentate de catre specialisti in domeniul resurselor umane, raporturi de munca ... »

Pret: 400 RON
Buyer Member 12 ani
Prahova
 Curs inspector resurse umane - revisal, 25 iunie - 01

Curs Inspector Resurse Umane - REVISAL, 25 iunie - 01 iulie 2012, Timisoara


, Ministerul Educatiei si CNFPA pentru ocupatia de Inspector Resurse Umane. DESCRIEREA... OCUPATIEI Inspectorul de Resurse Umane, prin pozitia pe care o ocupa in cadrul.... Suspendarea dreptului la somaj. COMPETENTELE INSPECTORULUI RESURSE UMANE Cunoasterea ... »

Pret: 540 RON
Buyer Member 13 ani
Bacau
 Cursuri de formare profesionala acreditate c.n.f.p.a.

Cursuri de formare profesionala acreditate C.N.F.P.A.


RESURSE UMANE AUDIT IN DOMENIUL CALITATII AUDITOR DE MEDIU Descriere curs: Curs...Denumire: MANAGEMENTUL PROIECTELOR EXPERT ACHIZITII PUBLICE INSPECTOR... si una aplicativa (cursurile desfasurandu-se pe durata a 3-8 zile - curs, practica, spete ... »
 Curs perfectionare manager proiect

CURS PERFECTIONARE MANAGER PROIECT


, experti financiari, juristi, inspectori resurse umane si alti reputati experti...Manager Proiect pentru accesare FONDURI NERAMBURSABILE curs autorizat..., agricultura, mediu, productie, servicii, constructii, turism, IT si resurse umane ... »
Buyer Member 15 ani
Bacau
28 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

"curs autorizat inspector resurse umane" in Firme Hot - 6 Rezultat(e)
Folositi cautarea