Inscrie firma »

cote somaj - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cote somaj
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Codul fiscal

Codul fiscal


.391/2006 privind Regulamentul de aplicare a OUG 195/2002 OUG 58/28.06.2010 - majoreaza cota... contributiile individuale de asigurari sociale, de sanatate si de somaj pentru orice venit ... »

Pret: 16 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Contabilitate completa

contabilitate completa


contributiilor de asigurari pentru somaj o impozitului pe salarii o..., cote de impozitare, calculul profitului impozabil, plata impozitului, termen..., impozitul pe dividende (cote, termen de plata, declarare), definirea veniturilor ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Zpersonal c/s - expertul dumneavoastra in evidenta salarizarii

ZPERSONAL C/S - Expertul dumneavoastra in evidenta salarizarii bugetare !


personalului (CAS,SOMAJ,CASS); Liste state de functii; Liste state de plata ( lichidare... ); Fluturasi; Exporturi necesare pentru declaratii (CAS,SOMAJ,CASS,); Export card pentru... ,contributiile angajatului si cotele de viramente ale unitatii .Configurarea notelor ... »
Buyer Member 17 ani
Braila
 Infiintare firma / societate comerciala / asociatie nonprofit

INFIINTARE FIRMA / SOCIETATE COMERCIALA / ASOCIATIE NONPROFIT


privind obligatiile de plata la bugetul asigurarilor pentru somaj in situatia in care... asigurarilor de somaj, ITM etc.; - informarea periodica a conducerii asupra situatiei... de impozitare si cote de impozitare, determinare, regularizare si rambursare, facturi ... »
Buyer Member 13 ani
Bacau
 Consultanta financiar contabila

Consultanta financiar contabila


(reguli generale, cote de impozitare, calculul profitului impozabil, plata impozitului..., impozitul pe dividende (cote, termen de plata, declarare), definirea veniturilor... impozabile, faptul generator, exigibilitate, teritorialitate, baze de impozitare si cote ... »
Buyer Member 13 ani
Bistrita-Nasaud
 
5 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea