Inscrie firma »

control acces cu cartele proximitate - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre control acces cu cartele proximitate
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Cartele de acces

Cartele de acces


cu totate sistemele de interfonie si control acces).Cartela de proximitate- tip card... cu totate sistemele de interfonie si control acces)....TAG proximitate- tip breloc, fregventa: 125 KHz (cartelele sunt compatibile ... »
Oferit de:SC TI NET SRL
Buyer Member 15 ani
Sibiu
 Control acces

control acces


si cartele de proximitate...kantech/rosslare : centrale; cititoare si cartele magnetice; cititoare ... »
Oferit de:ZMX InfoPlus
Buyer Member 13 ani
Arges
 Cititor de proximitate pentru control

Cititor de proximitate pentru control acces


Este un echipament care asigura accesul in cladiri pe baza de cartele... de proximitate. Datorita lipsei contactelor mecanice, proprii altor tipuri de cartele, acest... prezinta uzura in timp). Cititorul de proximitate poate fi montat pe perete ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Control al accesului

Control al accesului


Echipamente pentru controlul accesului in incinte cu cartele de proximitate... sau coduri, cu sau fara rapoarte de acces si/sau pontaj. ... »
Buyer Member 18 ani
Cluj
 Control acces

Control acces


* Cititoare de cartele magnetice, de proximitate, biometrice * Carduri... (cartele) * Tastaturi de acces * Butoane "cerere iesire" * Butoane... de evacuare * Controlere * Software de control acces * Yale ... »
Buyer Member 12 ani
Arges
 Cititor cartele proximitate cp.01

Cititor cartele proximitate CP.01


Cititor de proximitate125Khz, compatibil cu controllerele CL-WEB-01.Conectare 5 ... »

Pret: 260.4 RON
Buyer Member 11 ani
Arges
 Controler acces proximitate,  rosslare ac-015

Controler Acces Proximitate, Rosslare AC-015


de proximitate sau tastaturi de control acces.Caracteristici tehnice:accepta pana la 500...Controler Acces Proximitate,  Rosslare AC-015 Controler acces pentru o... de utilizatori folosind cartele de proximitate sau coduri (PIN), primele 10 fiind definite ... »

Pret: 347.2 RON
Buyer Member 11 ani
Arges
 Electra control acces de interior

Electra control acces de interior


Dispozitiv de control acces cu proximitate de interior marca ELECTRAfunctionare... stand-aloneacces cu tag-uri sau cartele de proximitatememorare 1000 coduri (carduri ... »

Pret: 151.28 RON
Buyer Member 11 ani
Arges
 Sistem control acces

SISTEM CONTROL ACCES


Sistemul de control acces este bazat pe controllere care folosesc cartele... pentru a controla accesul în ambele sensuri cu ajutorul cartelelor si, dac... necesar controlul accesului la porþi auto, se pot folosi cititoare ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Electra control acces de exterior

Electra control acces de exterior


Dispozitiv de control acces cu proximitate de exterior marca ELECTRAfunctionare... stand-aloneacces cu tag-uri sau cartele de proximitatememorare 1000 coduri (carduri ... »

Pret: 138.88 RON
Buyer Member 11 ani
Arges
 Cartele proximitate125 khz

Cartele proximitate125 KHz


pentru dispozitivele de control acces magnetice...Este un card standard, se pot folosi si tag-uri in 125 KHz; Cartele necesare ... »

Pret: 5.39 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Cititor cartele proximitate cu tastatura, cp.02

Cititor cartele proximitate cu tastatura, CP.02


Cititor de proximitate 125Khz, cu tastatura,  compatibil cu controllerele ... »

Pret: 291.4 RON
Buyer Member 11 ani
Arges
 Kit control acces ac-015

Kit control acces AC-015


, neextensibil, format din centrala de acces AC015, doua cititoare AY-KR12, 10 cartele...Coletul contine: - 1 buc. - centrala de acces ROSSLARE - AC-015; - 1... buc. - CD cu soft cu generare de rapoarte; - 1 buc. - cititor de proximitate ... »

Pret: 696.11 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Bariere pentru control acces auto

Bariere pentru control acces auto


Barierele pentru controlul accesului auto in parcari de tip privat...; Barierele pot fi dotate cu cititor de proximitate(pentru cartele de proximitate). ... »
Oferit de:AS INTERMED
Buyer Member 14 ani
Dolj
 Sisteme de control acces

Sisteme de Control Acces


de control acces acesta a devenit un instrument cu beneficii importante pentru orice tip... de organizatie. Sistemele de control acces instalate de firma HELINICK acopera toata gama... si bunuri. Sistemele de control acces permit monitorizarea si restrictionarea acceselor ... »
Oferit de:Helinick
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Pontaj si control acces cu cititor de amprenta

Pontaj si control acces cu cititor de amprenta


, configurare acces cartele/usa ), Convertor 485 - necesar pentru a putea transmite datele... de la cititor catre calculator ultraTracker este un sistem de control acces (si condica... electronica) care functioneaza bazat pe tehnologia RFID (cartele de proximitate cu raspuns ... »
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Sistem complet eliberare legitimatii, cartele acces

Sistem complet eliberare legitimatii, cartele acces sau membru


un sistem complet de control acces si/sau pontaj personalizat nevoilor dvs. si bazat... pe cartele magnetice sau de proximitate....Cel mai nou sistem complet pentru realizarea de legitimatii, carduri de acces ... »
Buyer Member 15 ani
Cluj
 Sisteme de acces stand-alone

Sisteme de acces stand-alone


4000 cartele in regimECK-04CTastatura de acces cu cod numeric, 10.00 coduri, 20...Unitate compusa din cititor de proximitate MIFARE, capacitate 4000 cartele in regim... de interfonieControlul accesului in :Institutii publiceBirouriSpatii comerciale ... »
Oferit de:SC TI NET SRL
Buyer Member 15 ani
Sibiu
 Pontaj si control acces - ultratracker enterprise

Pontaj si control acces - ultraTracker Enterprise


ultraTracker este un sistem de control acces (si condica electronica) care... functioneaza bazat pe tehnologia RFID (cartele de proximitate cu raspuns in radiofrecventa...: control acces si condica electronica Controlul cailor de acces in cladiri sau birouri ... »
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Sistem securizat de acces În camerele de hotel

SISTEM SECURIZAT DE ACCES ÎN CAMERELE DE HOTEL


cartela de proximitate. Codifica cartele pe categorii de acces client, personal... de proximitate.Accesul este mult mai facil, facându-se doar prin apropierea cardului... de acces la cititoarele de proximitate, iar pe de alta parte are rolul de a salva intr ... »
Oferit de:SC TI NET SRL
Buyer Member 15 ani
Sibiu
 Sistem de eliberare legitimatii si carduri de membru

Sistem de eliberare legitimatii si carduri de membru


. Suplimentar firma noastra va poate realiza si furniza un sistem complet de control acces... si/sau pontaj personalizat nevoilor dvs. si bazat pe cartele magnetice... sau de proximitate. ... »
Buyer Member 15 ani
Cluj
 Centrala de alarmare ca-64

CENTRALA DE ALARMARE CA-64


de control acces cu Cartele de proximitate - EM Marin Protocol Tastaturi de partitie... Tastaturi de control acces Toate dispozitivile de control acces sunt prevazute... a detectoarelor Pina la 64 iesiri 32 partitii Controlate de utilizatori, calendare ... »
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Centrala kguard 1.5

Centrala KGuard 1.5


neautorizate si controlul accesului personalului in spatiile protejate. Poate functiona... pentru maxim 1000 de evenimente de efractie si 6000 de control al accesului sursa... /activare generalaCaracteristici pentru functia de control al accesului: Centrala KGuard ... »
Buyer Member 11 ani
Arges
 Sistem prezenta si pontaj

SISTEM PREZENTA SI PONTAJ


. Sistemul poate lucra cu cartele magnetice, de proximitate sau cu coduri de bare... aplicatie dedicata controlului accesului, in sensul ca operatorul nu are, cel putin... in aceasta versiune, posibilitatea de a urmari si controla accesul prin fiecare punct ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 
24 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"control acces cu cartele proximitate" in Firme Hot - 7 Rezultat(e)
Folositi cautarea