Inscrie firma »

controale de prevenire incendii - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre controale de prevenire incendii
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Prevenirea incendiilor

prevenirea incendiilor


de securitate la incendiu Evaluare risc incendiu Controale de prevenire Controlul ... »
Oferit de:FIRE PROTECT
Buyer Member 16 ani
Buzau
 Gsm sms controller

GSM SMS Controller


Name:GSM SMS Controller(2I/2O/USB Ports) Model:S130 Introduction:The GSM SMS Controller-Alarm S130 is a universal GSM Remote Control switch and GSM Alarm Unit. it provides 2 digital inputs, 2 relay outputs([email protected], one is link-output relay, spe... ... »

Pret: 1 USD
Buyer Member 11 ani
Alba
 Norme de prevenire a incendiilor

norme de prevenire a incendiilor


Controlul respectarii normelor de prevenire si stingere a incendiilor... controlului) -organizarea si efectuarea controalelor interne ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 13 ani
Satu Mare
 Consultanta psi prevenirea si stingerea

Consultanta PSI prevenirea si stingerea incendiilor


legislative din domeniul situatiilor de urgenta( prevenire si stingere incendii... impotriva incendiilor si legile in vigoare din acest domeniu. Serviciile noastre... de consultanta va ofera siguranta in fata asiguratorilor, a controalelor psi, a auditurilor ... »
Buyer Member 10 ani
Sibiu
 Prevenirea si stingerea incendiilor

Prevenirea si Stingerea Incendiilor (PSI, Domeniul Situatiilor de Urgenta


incendiilor pe locurile de munca (contra cost); f) efectuarea controalelor tehnice...þa conform Legii 307/2006 privind apararea impotriva incendiilor si a Normelor generale... de aparare impotriva incendiilor : a) consilierea angajatorului privind: dotarea ... »
Buyer Member 12 ani
Iasi
 P.s.i. iasi (consultanta si asistenta de specialitate in domeniul

P.S.I. Iasi (Consultanta si asistenta de specialitate in Domeniul Situatiilor de Urgenta, S.U.) - IasiRo Prest


incendiilor pe locurile de munca (contra cost); f) efectuarea controalelor tehnice... conform Legii 307/2006 privind apararea impotriva incendiilor si a Normelor generale... de aparare impotriva incendiilor : a) consilierea angajatorului privind: dotarea ... »
Buyer Member 12 ani
Iasi
 Protectia muncii

Protectia muncii


, asupra deficientelor constatate in timpul controalelor efectuate la locul de munca... si propunerea de masuri de prevenire si protectie; - Instruirea introductiv generala... persoane 3.Evaluare riscuri-Plan de masuri pentru prevenirea-anularea riscurilor= 250 ... »
Buyer Member 14 ani
Satu Mare
 Securitate si sanatate in munca

SECURITATE SI SANATATE IN MUNCA


angajatorului, in scris, asupra deficientelor constatate in timpul controalelor efectuate... la locul de munca si propunerea de masuri de prevenire si protectie; - Instruirea... / persoana in functie de nr persoane 3.Evaluare riscuri-Plan de masuri pentru prevenirea ... »
Buyer Member 14 ani
Satu Mare
 Oferta s.u. (psi)

oferta S.U. (PSI)


individuale de instructaj pentru prevenirea si stingerea incendiilor (PSI) &... prevenirea si stingerea incendiilor (PSI): responsabilitati , lucrul cu foc deschis... pentru prevenirea si stingerea incendiilor (PSI) o Evidenta ... »
Buyer Member 16 ani
Constanta
 Consultanta in domeniul psi, situatii de urgenta

Consultanta in domeniul PSI, Situatii de Urgenta


de urgenta si prevenirea si stingerea incendiilor; - decizii specifice... si stingerii incendiilor consultanta de specialitate in conformitate cu normele... personalului in domeniul situatiilor de urgenta si a prevenirii si stingerii incendiilor ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Consultanta

consultanta


. o prevenirea incendiilor, prin luarea in evidenta a materialelor si dotarilor... masurilor specifice de prevenire a incendiilor; o organizarea interventiei de stingere... apararii impotriva incendiilor; o elaborarea documentelor si evidentelor specifice ... »
Buyer Member 16 ani
Brasov
 Servicii administrare personal , sanatate si securitate in munca

Servicii Administrare Personal , Sanatate si Securitate in Munca


deciziile de prevenirea si stingerea incendiilor (P.S.I.) - Fisa postului (inclusiv... incendiilor (P.S.I.)) - Instructiuni specifice de prevenirea si stingerea incendiilor (P... - Asistenta lunara Prevenirea si Stingerea Incendiilor (PSI) o Participarea efectiva ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Serviciu privat de pompieri

Serviciu privat de pompieri


Civila . Activitatile de prevenire a incendiilor desfasurate...)indeplinirea criteriilor specifice prevazute in normele de prevenire si stingere a incendiilor... prin cursuri de formare si perfectionare profesionala. Compartimentul de prevenire ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Protectai muncii - psi

PROTECTAI MUNCII - PSI


Planificarea activitatii de prevenire si stingere a incendiilor in unitate Organizarea... de prevenire si stingere a incendiilor Acordarea asistentei tehnice de specialitate... in situatii critice Monitorizarea activitatii de prevenire si stingere a incendiilor ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 13 ani
Satu Mare
 Securitatea muncii - situatii de urgenta

SECURITATEA MUNCII - SITUATII DE URGENTA


Planificarea activitatii de prevenire si stingere a incendiilor in unitate... de respectare a masurilor de prevenire si stingere a incendiilor Acordarea asistentei... de prevenire si stingere a incendiilor Instruirea salariatilor in domeniul ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Securitatea muncii - situatii de urgenta

SECURITATEA MUNCII - SITUATII DE URGENTA


Planificarea activitatii de prevenire si stingere a incendiilor in unitate... de respectare a masurilor de prevenire si stingere a incendiilor Acordarea asistentei... de prevenire si stingere a incendiilor Instruirea salariatilor in domeniul ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Protectia muncii psi iscir

Protectia muncii PSI ISCIR


incendiilor; Intocmirea instructiunilor pentru prevenirea si stingerea incendiilor..., Familiei Si Egalitatii de Sanse, ca serviciu extern de prevenire si protectie... decizionala si structurii organizatorice a activitatii de prevenire si protectie ... »

Pret: 150 RON
Buyer Member 8 ani
Iasi
 Protectia muncii psi su iscir

Protectia muncii PSI SU ISCIR


impotriva incendiilor; Intocmirea instructiunilor pentru prevenirea si stingerea..., Familiei Si Egalitatii de Sanse, ca serviciu extern de prevenire si protectie... decizionala si structurii organizatorice a activitatii de prevenire si protectie ... »

Pret: 150 RON
Buyer Member 8 ani
Iasi
 Dulapuri pentru echipamente electronice - racksafe

Dulapuri pentru echipamente electronice - RACKSAFE


a usilor pentru a preveni caderea panourilor blindate. Instalarea si configurarea... tentativele de efractie, incendii, inundatii si esecul de a inchide, utilizand urmatoarele... controale: - controlul usilor deschise - temperatura de control intern - alarma interna ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 
19 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"controale de prevenire incendii" in Firme Hot - 4 Rezultat(e)
Folositi cautarea