Inscrie firma »

contract de mandat comercial - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre contract de mandat comercial
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Contractul de mandat in dreptul

Contractul de mandat in dreptul privat intern


consacrata contractului de mandat civil si comercial....Lucrarea "Contractul de mandat in dreptul privat intern" este o monografie ... »

Pret: 23.9 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Contractul de mandat - analiza

Contractul de mandat - Analiza teoretica si practica


In doctrina s-a afirmat ca mandatul se afla la originea tuturor contractelor... margini la mandat, in general, reprezentarea in materie civila si comerciala consta.... Fara a fi atat de generosi cu acesta, apreciem ca mandatul prezinta o importanta ... »

Pret: 20 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Contractele comerciale

Contractele comerciale


de management = Contractul de mandat = Contractul de prestari servicii = Contractul... - 376 Practica judiciara Cuprinde: = Contractul de antrepriza = Contractul... de asigurare = Contractul de asociere in participatiune = Contractul de comision ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Contractele comerciale  practica judiciara

Contractele comerciale Practica judiciara


de actualitate in materia contractelor comerciale. Cea de a doua editie cuprinde 185... contracte: antrepriza, asigurare, asociere in participatiune, comision, comodat..., locatiune, management, mandat, navlosire, prestari servicii, transport, vanzare-cumparare. ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Consultanta si negociere privind contractele

CONSULTANTA SI NEGOCIERE PRIVIND CONTRACTELE COMERCIALE


, publicitate, sub-antrepriza, licentiere, mandat comercial etc...Negocieri si redactari contracte de : distributie, franciza, concesionare ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Redactare contracte

Redactare Contracte


in schimbul unei sume de bani sau alte prestatii, numita chirie. 7. Contract de mandat.... Mandatul este un contract prin care o persoana, numita mandatar, se obliga sa incheie...Contracte In societatea de azi contractele reprezinta garantia ... »
 Servicii de reprezentare a societatilor comerciale

Servicii de reprezentare a societatilor comerciale din Romania pe piata


din Romania pe piata internationala, pe baza de mandat, contract de comision sau contract...Introduceti descrierea produsului aici...Reprezentarea societatilor comerciale ... »
Buyer Member 11 ani
Prahova
 Contracte speciale in noul cod civil

Contracte speciale in noul Cod civil


comerciala, precum si distinctia dintre contractele incheiate intre profesionisti... civil (unele dintre ele in mod traditional considerate a fi contracte comerciale...Lucrarea cuprinde o analiza actuala a contractelor civile, relevand intr ... »

Pret: 32 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Dreptul contractual

Dreptul contractual


-contract de inchiriere - contract de mandat remunerat sau gratuit - contract...-cumparare cu clauza de intretinere si/sau uzufruct viager 2. contracte comerciale; - contract... de vanzare comerciala - contract de consignatie - contract de comision - contract ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Drept comercial - societati

Drept comercial - Societati comerciale


necesare; * La negocierea si incheierea contractelor comerciale; * Concilierea... infiintarea societatilor comerciale, modificarea actelor constitutive, autorizare..., radiere, prelungire mandat administrator conform act constitutiv, corectare eroare ... »
Oferit de:BRUMA G. VASILE
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Drept comercial. volumul ii

Drept comercial. Volumul II


comerciale, in genere, pe regimul juridic al celor mai frecvente contracte comerciale...Volumul II al cursului de Drept comercial este consacrat obligatiilor... comerciale si procedurii insolventei, insistand pe problematica dinamicii obligatiilor ... »

Pret: 27 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Asigurarea de credit comercial

Asigurarea de Credit Comercial


Prin semnarea unui contract de mandat va putem reprezenta interesele... de credit comercial - Asigurarea de risc financiar pentru neplata facturilor... - Asigurarea creantelor - Asigurarea cifrei de afaceri - Asigurarea de risc comercial ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Noile tipuri de contracte in relatiile economice

Noile tipuri de contracte in relatiile economice internationale in romana


cadru de mandat """ Contract cadru de comision """ Contract de consignatie..., in sferele comerciala, financiar-bancara, a prestarilor de servicii si celei de drept... comercial, volumul conceput de colectivul de autori grupeaza 12 pattern-uri bilingve ... »

Pret: 16.51 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Daunele-interese in materie comerciala. practica

Daunele-interese in materie comerciala. Practica judiciara


in contractele comerciale: inchiriere, concesiune, prestari de servicii, asociere... jurisprudentei recente cu privire la raspunderea contractuala in materie comerciala..., executarea indirecta a obligatiilor comerciale si despagubirile izvorate din neexecutarea ... »

Pret: 36 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Intermedierea in activitatea comerciala

Intermedierea in activitatea comerciala


cuprinzatoare si aprofundate ale contractelor clasice de intermediere: contractul de mandat... intermedierii in activitatea comerciala in lumina noii reglementari a Codului civil. Avand... de la 1864 si ale Codului comercial, valorificand ceea ce s-a dobandit in doctrina ... »

Pret: 47 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Drept societar si comercial

Drept societar si comercial


conflictelor, solutionarea acestora si arbitraj. Contracte comerciale: intocmirea..., negocierea, amendarea tuturor tipurilor de contracte comerciale si acorduri (vanzare... si realizarea inregistrarii si publicitatii acestora, auditarea contractelor comerciale ... »
Oferit de:Dragan & Mazilu
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Firma recuperari creante

Firma recuperari creante


de mandat comercial, prin care ne veti imputernici sa ne ocupam de cazul dumneavoastra... posibilitatea de a va intregi patrimoniul ca urmare a unor facturi neincasate, contracte... demara procedura de recuperare a creantelor dumneavoastra, vom incheia un contract ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Servicii cenzor / cenzorat

Servicii Cenzor / Cenzorat


Specialistii ContaBiz┬č pot indeplini Mandatul de Cenzor la Societati Comerciale... si Organizatii Nonprofit. Cenzorat Societati Comerciale Indeplinirea mandatului... de cenzor la societatile comerciale (elaborat de C.E.C.C.A.R.) precum si a prevederilor ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Rcuperam datorii

Rcuperam datorii


pe intreg teritoriul Romaniei. - Semnam un singur contract de mandat - cadru, in baza.... - Recuperam creante, debite, datorii civile si comerciale, avand arie de acoperire ... »
Buyer Member 12 ani
Altele
 Creanta ta va fi recuperata in cel mai scurt timp

CREANTA TA VA FI RECUPERATA IN CEL MAI SCURT TIMP


pe intreg teritoriul Romaniei. Semnam un singur contract de mandat - cadru, in baza.... Recuperam creante, debite, datorii civile si comerciale, avand arie de acoperire ... »
Buyer Member 12 ani
Altele
 Servicii legale

Servicii legale


-------------------------------------------------------------------------------- Contracte comerciale de drept national si international elaborare contracte comerciale... obligatiilor in contractele comerciale; elaborare clauze speciale in contracte...Drept comercial ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Consultanta juridica

CONSULTANTA JURIDICA


contracte de comision o contracte de mandat comercial o contracte de management o... asociatilor - redactarea contractelor comerciale cum ar fi: o contract de vanzare... si asistarea clientilor la negocierea, incheierea si derularea contractelor comerciale ... »
Buyer Member 17 ani
Salaj
 Model de cerere de chemare în judecata - actiune în

Model de cerere de chemare în judecata - actiune în raspunderea civila contractuala


.) cu exceptia contractelor comerciale, în cazul carora, dobânda curge de drept... obligatie comerciala, ori, regimul juridic al contractului de ipoteca, asa cum este el..., situatie care nu se regaseste în aceasta cauza. 20. Contract de mandat ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Model de actiune în constatare nulitate absoluta si anulare

Model de actiune în constatare nulitate absoluta si anulare


_lei. Cer sa se constate ca acest contract este nul pentru ca: 1. lipseste un element... constitutiv al contractului (consimtamânt, capacitate, obiect, cauza, forma); 2... ANULAREA ACTULUI JURIDIC intitulat: "contract de vânzare-cumparare (schimb ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 
24 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"contract de mandat comercial" in Firme Hot - 3 Rezultat(e)
Folositi cautarea